Τρελός με αεροβόλο

Πραγματικα δεν ξερω τι να πω...Απαραδεκτο, δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος "ανθρωπος" θα χτυπαει ετσι αθωες ψυχες απλα και μονο για την ικανοποιηση του..Παντως και εγω νομιζω καλυτερα ειναι μια συμβουλη απο εναν δικηγορο, να σε καθοδηγησει στο τι μπορεις να κανεις. Ειναι και περιεργη η κατασταση, ο τυπας προφανως ειναι τρελος για δεσιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγγνώμη που χάθηκα αλλα έχω κάποια προβλήματα με τον υπολογιστή μου και πρέπει να αγοράσω άλλον.
Μέχρι να γίνει αυτό, βολεύομαι με του πατέρα μου αλλά δεν μπορώ εύκολα να κάνω δουλειά (είναι χάλια!!).

Η κάμερα ασφαλείας εγκαταστάθηκε και μαζεύουμε υλικό για καταγγελεία.

Περιμένω πως και πως να τον καταγράψω καθαρά, χωρίς να κρύβεται ο θρασύδειλος.

Θα μου κάτσει, που θα πάει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Συγγνώμη που χάθηκα αλλα έχω κάποια προβλήματα με τον υπολογιστή μου και πρέπει να αγοράσω άλλον.
Μέχρι να γίνει αυτό, βολεύομαι με του πατέρα μου αλλά δεν μπορώ εύκολα να κάνω δουλειά (είναι χάλια!!).

Η κάμερα ασφαλείας εγκαταστάθηκε και μαζεύουμε υλικό για καταγγελεία.

Περιμένω πως και πως να τον καταγράψω καθαρά, χωρίς να κρύβεται ο θρασύδειλος.

Θα μου κάτσει, που θα πάει!
Δεν νομιζω να χρειαζεται να καταγραψεις το προσωπο του ωστε να γινει καταγγελια.Ηδη υπαρχει το σπιτι και η πραξη του δεν χρειαζεται κατι αλλο...

Ασε που στην αστυνομια μπορουν να σου φτιαξουν το βιντεακι και να φαινονται ολα τα χαρακτηριστικα.Διορθωστε με αν λεω μπουρδες!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
α ρε στυλιαρι που χρειαζονται μερικοι..
ελπιζω να το βρει απο αλλου ο τσαμπα μαγκας...αιντε γιατι γεμισαμε με δαυτους...

Ασε που στην αστυνομια μπορουν να σου φτιαξουν το βιντεακι και να φαινονται ολα τα χαρακτηριστικα.Διορθωστε με αν λεω μπουρδες!

Βλέπεις πολύ CSI!! :P

Αυτά δεν γίνονται παρά μόνο σε αστυνομικές αμερικάνικες σειρές... Αν η ανάλυση δεν είναι καλή, δεν γίνεται τίποτα!

Βλέπεις πολύ CSI!! :P

Αυτά δεν γίνονται παρά μόνο σε αστυνομικές αμερικάνικες σειρές... Αν η ανάλυση δεν είναι καλή, δεν γίνεται τίποτα!
χαχαχαχα δεν βλεπω τιποτα γιατι δεν εχω τηλεοραση! :P Εχεις δικιο ομως εδω Ελλαδισταν! Παντως πραγματι δεν πιστευω να θες παραπανω στοιχεια για να κινηθεις.

Καλησπέρα, και εγώ νομίζω πως αν είσαι ήδη έτοιμος ψυχολογικά μπορείς να ξεκινήσεις τον αγώνα.Τα στοιχεία είναι αρκετά κ ξεκάθαρα!

η πρώτη σκέψη που μου έρχεται είναι να μαζευτούμε όλοι μαζί και να πάμε να πλακώσουμε τον τύπο και να τον παλουκώσουμε!!!!!!!!!!!
η δεύτερη (πιο ψύχραιμη) να μαζευτείτε μαζί με άλλους γείτονες και να κάνετε καταγγελία στην Εισαγγελία της περιοχής, γιατί από όσο κατάλαβα αυτός για να χτυπήσει κάποιο ζώο βαράει όπου ναναι. οπότε κάποιος θα΄΄φάει΄΄ καμιά αδέσποτη στο τέλος. σε αυτό το επιχείρημα δεν θα αντισταθούν πιστεύω οι γείτονες. και με ένα δικηγόρο στο πλευρό σας , κάτι θα καταφέρετε.
καημένα ζωάκια σε τι κόσμο ήρθατε................

πριν καιρό, κάποιοι πήγαν στην εισαγγελία και έκαναν αναφορά για ένα γείτονα που τσακώνεται με τους πάντες και τα πάντα......... δεν μπορούσαν να τον αντέξουν άλλο. τελικά ήρθε το περιπολικό και με συνοδεία δική τους τον πήγαν σε ψυχιατρείο. θέλω να πω ότι αυτός με όλο αυτό το ιστορικό και δεν θα κάνουν τίποτα οι αρχές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και μονο που πυροβολει απο το παραθυρο του,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν πυροβολει..δεν χρειαζεται κατι αλλο.Μα ρε παιδια μην τρεάθουμε εντελως.Δεν μπορει ο καθενας να πυροβολει απο το παραθυρο του.
Καταρχην οι αρχες θα εξετασουν αν εχει αδεια.Κατα δευτερον,ξαναλεω οτι δεν γινεται να πυροβολει ο αλλος ετσι απο το παραθυρο του.
Υπαρχουν τα βιντεο,υπαρχουν οι μαρτυριες των γειτονων.Τελεια και παυλα.Αλλα για να γινει κατι,πρεπει να γινει καταγγελια,με αυτα τα στοιχεια.Καταγγελια στις αρμοδιες αρχες.Το να τα συζηταμε εμεις εδω,δεν λυνει κατι.:)
Και φοβαμαι οτι μεχρι να γινει η καταγγελια..ποιο ζωντανο θα την πληρωσει;:/:

Η Κάμερα ασφαλείας συνεχίζει να καταγράφει....διαμάντια!

θα μαζέψουμε πολύ και καλό υλικό φαίνεται.

Το θέμα είναι όμως να κάνει κάτι η αστυνομία, έμαθα ότι έχει δικούς του εκεί μεσά που τον καλύπτουν.

Αν τυχον απειλησεις με καναλια δεν νομιζω να μην γινει κατι... Επειδη θα γινει γνωστο και εκτος της περιοχης σας οποτε σιγουρα θα το δουν ανωτεροι στην αστυνομια
Δυστυχως ειμαστε σε μια χωρα οπου πολυ απλα αν δεν γινει πολυ φασαρια για κατι, δεν γινεται τιποτα...

Νικο,αν γινει καταγγελια σε αλλο αστυνομικο τμημα;Στα κεντρικα ας πουμε;(δεν ξερω,μπορει να λεω και βλακεια..ιδεα δεν εχω).
Επισης,μην αφησεις σε αυτους το αποδεικτικο υλικο,η εστω κρατα αντιγραφο.Ή μην δωσεις ολες τις κασετες.Κρατα οπωσδηποτε ΚΑΙ εσυ.

Πουπουλινα το αεροβολο δεν χρειαζεται αδεια για να το παρει κανεις. Μην περιμενετε να του κανουν κατι δλδ απο αυτο και μονο. Αεροβολο περιστροφο εχω εγω και δεν βγαζεις αδεια.Βεβαια αν σε πιασουν πχ να το κουβαλας στο αυτοκινητο ή στον δρομο θεωρειται παρανομη οπλοκατοχη και γινεται συλληψη εκτος αν μπορεις να αποδειξεις οτι πας για σκοποβολη.Εχεις πχ στοχους στο αμαξι ή ακομα καλυτερα πηγαινεις σε ειδικο χωρο σκοποβολης.Επισης το κυνηγι με αεροβολο ειναι παρανομο.Γενικα μην το ψαχνετε ο νομος ειναι τρυπιος οσον αφορα τα αεροβολα. Το θεμα ειναι οτι τον δειχνει στο βιντεο να πυροβολαει και αυτο νομιζω συμφωνα με τον νομο(και για τα αεροβολα) ειναι παρανομο αν δεν γινεται σε χωρο ειδικα διαμορφωμενο.

Αυτο που λεει η Πουπουλινα με χιλια!! Μην αφησεις το αποδεικτικο υλικο σε αυτους, η αν σου πουνε να το αφησεις να εχεις μερικα αντιγραφα στην ακρη!!

Η Κάμερα ασφαλείας συνεχίζει να καταγράφει....διαμάντια!

θα μαζέψουμε πολύ και καλό υλικό φαίνεται.

Το θέμα είναι όμως να κάνει κάτι η αστυνομία, έμαθα ότι έχει δικούς του εκεί μεσά που τον καλύπτουν.

Πολύ καλά κάνεις που μαζεύεις υλικό, αλλά η ταπεινή μου άποψη είναι να επικεντρωθείτε πλέον στην οργάνωση και στη συλλογική δράση, πάντα με τη βοήθεια κάποιου νομικού. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο μέρος, μια σχετικά χρονοβόρα και ζόρικη διαδικασία με ειδικούς χειρισμούς, καθότι ο τύπος είναι παράφρων κι επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.
Μόνο με προσεγμένους ελιγμούς θα προλάβετε τα χειρότερα.
Εύχομαι οι προσπάθειές σας να στεφτούν από επιτυχία, πριν ακούσουμε για πολλοστή φορά από ρεπόρτερ του Χ τηλεοπτικού καναλιού το χιλιοειπωμένο "Όλοι στη γειτονιά γνώριζαν,... αλλά...":worry:

Και γω μολις τωρα κατι παρομοιο εμαθα για ενα τρελλο εδω. Αλλα το κακο ειναι οτι ποτε δεν το εκανε μπροστα μου. Και επισης ειναι πολυ ηλιθιοι καποιοι ανθρωποι. Της μιας πηγε πριν απο ενα μηνα περιπου μια σφαιρα στο υπνοδωματιο της και δεν ηθελε να τον καταγγειλει. Η αλλη που ηταν μπροστα ειναι μια που αγαπα πολυ τους γατους αλλα και παλι δεν ηθελε να καταγγειλει το περιστατικο. Και καθως μου ειπαν τη συγκεκριμμενη κυρια πριν 3 χρονια τη βρηκε στο ποδι αλλα και παλι δεν τον κατηγγειλε. Ειναι τοσο τρελος ο κοσμος. Τι μπορω να κανω εγω εφοσων δεν ημουν ποτε μπροστα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back