Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι να γίνει αυτό, βολεύομαι με του πατέρα μου αλλά δεν μπορώ εύκολα να κάνω δουλειά (είναι χάλια!!).
Η κάμερα ασφαλείας εγκαταστάθηκε και μαζεύουμε υλικό για καταγγελεία.
Περιμένω πως και πως να τον καταγράψω καθαρά, χωρίς να κρύβεται ο θρασύδειλος.
Θα μου κάτσει, που θα πάει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω να χρειαζεται να καταγραψεις το προσωπο του ωστε να γινει καταγγελια.Ηδη υπαρχει το σπιτι και η πραξη του δεν χρειαζεται κατι αλλο...Συγγνώμη που χάθηκα αλλα έχω κάποια προβλήματα με τον υπολογιστή μου και πρέπει να αγοράσω άλλον.
Μέχρι να γίνει αυτό, βολεύομαι με του πατέρα μου αλλά δεν μπορώ εύκολα να κάνω δουλειά (είναι χάλια!!).
Η κάμερα ασφαλείας εγκαταστάθηκε και μαζεύουμε υλικό για καταγγελεία.
Περιμένω πως και πως να τον καταγράψω καθαρά, χωρίς να κρύβεται ο θρασύδειλος.
Θα μου κάτσει, που θα πάει!
Ασε που στην αστυνομια μπορουν να σου φτιαξουν το βιντεακι και να φαινονται ολα τα χαρακτηριστικα.Διορθωστε με αν λεω μπουρδες!
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελπιζω να το βρει απο αλλου ο τσαμπα μαγκας...αιντε γιατι γεμισαμε με δαυτους...
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασε που στην αστυνομια μπορουν να σου φτιαξουν το βιντεακι και να φαινονται ολα τα χαρακτηριστικα.Διορθωστε με αν λεω μπουρδες!
Βλέπεις πολύ CSI!!
Αυτά δεν γίνονται παρά μόνο σε αστυνομικές αμερικάνικες σειρές... Αν η ανάλυση δεν είναι καλή, δεν γίνεται τίποτα!
CatLover09
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχα δεν βλεπω τιποτα γιατι δεν εχω τηλεοραση!Βλέπεις πολύ CSI!!![]()
Αυτά δεν γίνονται παρά μόνο σε αστυνομικές αμερικάνικες σειρές... Αν η ανάλυση δεν είναι καλή, δεν γίνεται τίποτα!
Εχεις δικιο ομως εδω Ελλαδισταν! Παντως πραγματι δεν πιστευω να θες παραπανω στοιχεια για να κινηθεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
η δεύτερη (πιο ψύχραιμη) να μαζευτείτε μαζί με άλλους γείτονες και να κάνετε καταγγελία στην Εισαγγελία της περιοχής, γιατί από όσο κατάλαβα αυτός για να χτυπήσει κάποιο ζώο βαράει όπου ναναι. οπότε κάποιος θα΄΄φάει΄΄ καμιά αδέσποτη στο τέλος. σε αυτό το επιχείρημα δεν θα αντισταθούν πιστεύω οι γείτονες. και με ένα δικηγόρο στο πλευρό σας , κάτι θα καταφέρετε.
καημένα ζωάκια σε τι κόσμο ήρθατε................
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καταρχην οι αρχες θα εξετασουν αν εχει αδεια.Κατα δευτερον,ξαναλεω οτι δεν γινεται να πυροβολει ο αλλος ετσι απο το παραθυρο του.
Υπαρχουν τα βιντεο,υπαρχουν οι μαρτυριες των γειτονων.Τελεια και παυλα.Αλλα για να γινει κατι,πρεπει να γινει καταγγελια,με αυτα τα στοιχεια.Καταγγελια στις αρμοδιες αρχες.Το να τα συζηταμε εμεις εδω,δεν λυνει κατι.

Και φοβαμαι οτι μεχρι να γινει η καταγγελια..ποιο ζωντανο θα την πληρωσει;

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα μαζέψουμε πολύ και καλό υλικό φαίνεται.
Το θέμα είναι όμως να κάνει κάτι η αστυνομία, έμαθα ότι έχει δικούς του εκεί μεσά που τον καλύπτουν.
Δυστυχως ειμαστε σε μια χωρα οπου πολυ απλα αν δεν γινει πολυ φασαρια για κατι, δεν γινεται τιποτα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επισης,μην αφησεις σε αυτους το αποδεικτικο υλικο,η εστω κρατα αντιγραφο.Ή μην δωσεις ολες τις κασετες.Κρατα οπωσδηποτε ΚΑΙ εσυ.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Κάμερα ασφαλείας συνεχίζει να καταγράφει....διαμάντια!
θα μαζέψουμε πολύ και καλό υλικό φαίνεται.
Το θέμα είναι όμως να κάνει κάτι η αστυνομία, έμαθα ότι έχει δικούς του εκεί μεσά που τον καλύπτουν.
Πολύ καλά κάνεις που μαζεύεις υλικό, αλλά η ταπεινή μου άποψη είναι να επικεντρωθείτε πλέον στην οργάνωση και στη συλλογική δράση, πάντα με τη βοήθεια κάποιου νομικού. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο μέρος, μια σχετικά χρονοβόρα και ζόρικη διαδικασία με ειδικούς χειρισμούς, καθότι ο τύπος είναι παράφρων κι επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.
Μόνο με προσεγμένους ελιγμούς θα προλάβετε τα χειρότερα.
Εύχομαι οι προσπάθειές σας να στεφτούν από επιτυχία, πριν ακούσουμε για πολλοστή φορά από ρεπόρτερ του Χ τηλεοπτικού καναλιού το χιλιοειπωμένο "Όλοι στη γειτονιά γνώριζαν,... αλλά..."

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool