MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
βγαζω απο την τζαντα μου το μαγικο παιχνιδι
και εγινε πανικος πηδουσε και ετρεχε και το κυνηγουσε σαν δαιμονισμενη και οταν της το εκρυβα νιαουριζε ολο παραπονο
. Το εν λογω παιχνιδι ειναι αυτα τα διακοσμητικα που βαζουνε στα παγωτα ολοι θα τα εχετε δει που ειναι σαν συντριβανακι σαν ενα μπουκετο απο πολυ λεπτες ναυλον κορδελιτσες εχθες λοιπον οταν μας φερανε το παγωτο και ειδα το διακοσμητικο σκεφτηκα λες ?
και το πηρα στην τσαντα μου
Πολυ πιθανο να το εχετε δοκιμασει ηδη και εσεις αλλα σκεφτηκα να το μοιραστω μαζι σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ναι το έκανε και ο δικός μου με ένα του κοκτέηλ!!!Τελικά μια μέρα ανέβηκε εκεί που το είχα το πήρε και το ξέσκησε! Αλλά κάθε φορά τρελλαινόταν που του το έπαιζα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω απο την χαρα της εχω ηδη 2 γρατζουνιες
αντε και καλα παιχνιδια 
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πολύ καλή ιδέα, αλλά δεν είναι λίγο επικίνδυνο που είναι μυτερό στην άκρη? Η δικιά μου είναι ακόμη χαζούλα λόγω ηλικίας και την φοβάμαι.
εμένα πάνω είχε μια καρδιά και κρέμονταν κάτι κροσάκια, εννοείται ότι από την μυτερή άκρη το κρατάς εσύ..Γιαυτό και δεν αποφεύγονται οι γρατζουνιές....
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εμενα με αλουμινοχαρτα, καπακια, καλαμακια εχουν ιδιαιτερη σχεση
aretha
Περιβόητο μέλος

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αρήθα τρελαίνεται επίσης για τα πλαστικά καπάκια ασφαλείας που έχει το γάλα και για τις χαρτοπετσέτες (μεγάλος έρωτας, αν πετύχει καμιά αδέσποτη χαρτοπετσέτα την κάνει χαρτοπόλεμο και τη σκορπάει ΠΑΝΤΟΥ)![]()
![]()
Ναι παρέλειψα τις χαρτοπετσετες....
Τι γραψουνιές έχω φάει για να τις πάρουν από τα χέρια μου

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα ο εντυ ειναι πολυ επικινδυνος εχει πολυ μυτερα νυχια
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιμικακι με καλυψες πληρωςεμένα πάνω είχε μια καρδιά και κρέμονταν κάτι κροσάκια, εννοείται ότι από την μυτερή άκρη το κρατάς εσύ..Γιαυτό και δεν αποφεύγονται οι γρατζουνιές....
το μυτερο το κραταμε εμεις και επειδη γενικοτερα το ξυλακι δεν ειναι πολυ μακρυ και οι γατες αφηνιαζουν
μεγια οι καινουργιες γρατζουνιες

ruko
Διάσημο μέλος
Τα καλαμάκια χρησιμεύουν κ για την καθημερινή τους εξάσκηση. Κι εξηγούμαι: Κρατάμε το καλαμάκι σ’ ένα λογικό ύψος για την ικανότητα κ την ηλικία της γάτας. Καλύτερα, χτυπώντας το σ’ ένα τοίχο, για να τους κάνει μεγαλύτερη εντύπωση. Η γάτα πηδάει για να το πιάσει, κι αν εκπαιδευτεί σωστά το πιάνει με το στόμα. Εμείς συνεχίζουμε, τοποθετώντας το καλαμάκι συνεχώς ψηλότερα, κι έτσι η γάτα προπονείται στο άλμα επί κοντώ. Μπορεί να γίνει κ διαγωνισμός με δύο γάτες, ποια θα μπορέσει να το πιάσει ψηλότερα. Σ’ εμένα λειτουργούσε άψογα με Sil και Elrik, μόνο που ο νικημένος τσαντιζόταν κ πλάκωνε τον νικητή![]()
Ναι, ναι, ναι!
Αυτό το κάνουμε κι εμείς! Πολλή πλάκα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool