Τρελό στρες!!!

Όλγα18774

Δραστήριο μέλος

Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
Στείρωσα την γατούλα μου την προηγούμενη Παρασκευή!
Το Μπιζουδάκι μου....την πήρα τρομαγμένη κ πονεμένη από τον γιατρό και τις πρώτες 3 μέρες 'ήταν ένας άγγελος, ήσυχη και καλοοοοοό κορίτσι!
Μετά το 1ο τριήμερο όμως έχει διαολιστεί....Δεν παίζεται η κοπελιά...Τρέχει σαν τρελή από καναπέ σε κουρτίνα , κυνηγάει τα παιχνίδια της λες κ της έχεις βάλει φωτιά στον πισινό, μπαίνει στην αμμολεκάνη της και σκαβει χωρίς να θέλει να τα κάνει(τα έχει κάνει πριν 1 λεπτό!!! ουρεί κανονικά θέλω να πω) βγαίνει βολίδα κ ξανασκάβει αυτο για κανα 10λεπτο.Την έχει δει αλλιώς σας λέω....Της δίνω τα φαρμακάκια της κανονικά και προφανώς για να κάνει τόσες τρέλες δεν πονάει.
Εγώ για το μόνο που ανησυχώ είναι μην σπάσει τα ράμματά της,έτσι που κάνει....

Αν της δώσω κανένα Λεξοτανίλ θα την πιάσει????????Χιούμορ:up:
Μάλλον πρέπει να τα πάρω εγώ μέχρι να συνέλθει.....
Καλό μου κουράγιο:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς και η Ηλέκτρα μου έτσι έκανε μετά την στείρωση.:P:P Δύο ώρες μετά την επέμβαση σκαρφάλωνε στα ντουλάπια της κουζίνας και έπαιζε πιο διαολεμένα από πριν.:D:D:D
Με την γιατρό μας που μίλησα, μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα ράμματα γιατί εκτός από τα εξωτερικά έχει και εσωτερικά!!!:):):)

Καλό κουράγιο σου εύχομαι!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τουλάχιστον μετά ηρέμησε??

Τουλάχιστον μετά ηρέμησε??
Όχι!!!:P:P:P:lol::lol::lol:
Αλλά το δικό μου το γατί ήταν πάντα έτσι!!!:):):)Οπότε το έχω πάρει απόφαση!!!:P:P

Λοιπόν , μόλις με πήρε τηλ ο καλός μου και μου είπε ότι το μπιζουδάκι μας έχει ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ στην γκαρνταρόμπα και δεν βγαίνει με καμία κυβέρνηση γιατί θέλει να παίξει με τα πουκάμισα του......!Δεν την παλεύει το γατάκι .... Το πρωί πήγα στο wc :redface: και ήθελε να κάτσει μαζί μου ντε και καλά ... Δεν έβγαινε με τίποτα,:lol: και όπως καταλαβαίνετε που αλλού θα μπορούσε να κάτσει εκτός από το καζανάκι με τα γατόχερά της στα μαλλιά μου!!!!!!!;)Πρώτη φορά στο wc,όταν κάνω μπάνιο στάνταρ έρχεται κ κάθεται στην ακρη της μπανιέρας για να τσαλαβουτάει τα πατούσια της αλλά στο wc???>????

Τι άλλο θα δω???:up:

Λοιπόν , μόλις με πήρε τηλ ο καλός μου και μου είπε ότι το μπιζουδάκι μας έχει ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ στην γκαρνταρόμπα και δεν βγαίνει με καμία κυβέρνηση γιατί θέλει να παίξει με τα πουκάμισα του......!Δεν την παλεύει το γατάκι .... Το πρωί πήγα στο wc :redface: και ήθελε να κάτσει μαζί μου ντε και καλά ... Δεν έβγαινε με τίποτα,:lol: και όπως καταλαβαίνετε που αλλού θα μπορούσε να κάτσει εκτός από το καζανάκι με τα γατόχερά της στα μαλλιά μου!!!!!!!;)Πρώτη φορά στο wc,όταν κάνω μπάνιο στάνταρ έρχεται κ κάθεται στην ακρη της μπανιέρας για να τσαλαβουτάει τα πατούσια της αλλά στο wc???>????

Τι άλλο θα δω???:up:
Αυτή είναι η καθημερινότητά μας πλέον!!!:):):):lol::lol::lol:

μα γιατι να μην εχω τετοιο γατί?

ο δικός μου μονο το λιλι του γλυφει κάθε πρωί και κλαίει οταν πλένομαι γιατί τον βρέχω καταλάθος το μουσούδι

μα γιατι να μην εχω τετοιο γατί?

ο δικός μου μονο το λιλι του γλυφει κάθε πρωί και κλαίει οταν πλένομαι γιατί τον βρέχω καταλάθος το μουσούδι
Αν θέλεις σου στέλνω την Ηλέκτρα!!!:P:PΣτοίχημα ότι σε 1 ώρα θα με παρακαλάς να έρθω να την πάρω!!!:lol::lol::lol:

στείλε αλλά έλα κι εσύ να κρατάς τα μπόσκα καλύτερα :P

στείλε αλλά έλα κι εσύ να κρατάς τα μπόσκα καλύτερα :P
Όχι, θα στην στείλω ασυνόδευτη!!!:lol::lol::P:P:PΓια να δεις την γλύκα και να εκτιμήσεις το γατόνι σου!!!:D:D:D

κοιτα να δεις.. ειμαι τρελη γατομάνα, αλλα εκπαίδευσα τον γάτο μου σαν να ήτανε σκύλος. (τι να κάνω.. τοσα ηξερα τότε)

Είναι σούζα.. οταν θέλει.
Φωνάζω και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι.
Αλλά οταν είναι καλό παιδί, του κάνω μπροοοοορρρρ στην κοιλίτσα (πως κανουνε τα μωρα οι μαμαδες..ε εγω το κανω στον γάτο)

κι οταν ειναι πολύ καλό παιδί ξέρει οτι θα του πάρω νεο παιχνίδι

κοιτα να δεις.. ειμαι τρελη γατομάνα, αλλα εκπαίδευσα τον γάτο μου σαν να ήτανε σκύλος. (τι να κάνω.. τοσα ηξερα τότε)

Είναι σούζα.. οταν θέλει.
Φωνάζω και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι.

Αλλά οταν είναι καλό παιδί, του κάνω μπροοοοορρρρ στην κοιλίτσα (πως κανουνε τα μωρα οι μαμαδες..ε εγω το κανω στον γάτο)

κι οταν ειναι πολύ καλό παιδί ξέρει οτι θα του πάρω νεο παιχνίδι
Αυτό δεν θα το δω ποτέ από τα γατοπαιδάκια μου!!!:happy::happy::blink::blink:

οκ.. κανω φιλοξενεία και εκπαίδευση

δεν ξερω.. ωρες ωρες νιώθω οτι με αγαπαει, αλλά ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι πολυ σκληρη μαζι του..

ΑΚΑΡΔΗ ΜΑΝΑ!

πραγματικα.. εχω θεμα με την κυριαρχια.. ή εγω ή εγω :P

Δυστυχώς την μεσαία μας, την κακομάθαμε από μικρή και τώρα δεν στρώνει.:/::/:
Το κακό είναι όμως ότι παρασέρνει και τα υπόλοιπα και δεν ακούνε όταν τα μαλλώνω.;);)

:alljumpy: Έχει τρελαθεί το γατί μου εντελώς σήμερα το πρωί μπήκε στο ψυγείο!!!Τα λόγια είναι περιττά...

Λοιπόν πρέπει να της δώσω κάτι να ηρεμήσει γιατί δεν παίζει....Χθες έπαιρνε φόρα από το κρεβάτι μου (1ος όροφος του σπιτιού) και έτρεχε μαλλιοκούβαρα 2 όρόφους κάτω στη σκάλα (με κάτι κενά έξω από το σαλόνι(ισόγειο) που σπίνιαρε για να στρίψει και κατέληγε στο σπιτάκι - αμμολεκάνη για να σκάψει μετα μανίας χωρίς όμως να κάνει τιποτα!!!Σήμερα σφήνωσε κάτω από τον καναπέ:crazy::crazy:Καλά πότε θα συνέλθει ??Αυτή πριν τη στείρωση δεν ήταν έτσι!!!

Λοιπόν πρέπει να της δώσω κάτι να ηρεμήσει γιατί δεν παίζει....Χθες έπαιρνε φόρα από το κρεβάτι μου (1ος όροφος του σπιτιού) και έτρεχε μαλλιοκούβαρα 2 όρόφους κάτω στη σκάλα (με κάτι κενά έξω από το σαλόνι(ισόγειο) που σπίνιαρε για να στρίψει και κατέληγε στο σπιτάκι - αμμολεκάνη για να σκάψει μετα μανίας χωρίς όμως να κάνει τιποτα!!!Σήμερα σφήνωσε κάτω από τον καναπέ:crazy::crazy:Καλά πότε θα συνέλθει ??Αυτή πριν τη στείρωση δεν ήταν έτσι!!!
Και η Ηλέκτρα μου μετά την στείρωση έγινε χειρότερη απ ότι ήταν πρίν!!!:P:P:PΜάλλον κάποια γατιά το έχουν στο αίμα τους την ζουζουνιά και την ενέργεια!!!;);):)

Ναιιιιιιιιιιιιιι????Και ήλπιζα ότι θα άκουγα κάτι του στυλ << οι πρώτοι 2 μήνες είναι έτσι >>> έχει σπάσει το μισό σπίτι ανεβαίνει και κοιμάται στην τραπεζαρία και αν την κουνήσεις σου κρατάει και μούτρα για 2-3 ώρες!

Ναιιιιιιιιιιιιιι????Και ήλπιζα ότι θα άκουγα κάτι του στυλ << οι πρώτοι 2 μήνες είναι έτσι >>> έχει σπάσει το μισό σπίτι ανεβαίνει και κοιμάται στην τραπεζαρία και αν την κουνήσεις σου κρατάει και μούτρα για 2-3 ώρες!
Έτσι ακριβώς και η δική μου!!!:P:PΌταν την μαλώνω, γυρίζει και μου δίνει καρπαζιά...;);)Το τέρας...:P:P

Πρέπει να τις γνωρίσουμε μεταξύ τους και αν έχουμε να εκδικηθούμε κάποιον να τις αφήσουμε μαζί κανα 3ωρο μόνες στο σπίτι του!!!!
Έμπνευση?????:devil::devil::devil::devil:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back