Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Το Μπιζουδάκι μου....την πήρα τρομαγμένη κ πονεμένη από τον γιατρό και τις πρώτες 3 μέρες 'ήταν ένας άγγελος, ήσυχη και καλοοοοοό κορίτσι!
Μετά το 1ο τριήμερο όμως έχει διαολιστεί....Δεν παίζεται η κοπελιά...Τρέχει σαν τρελή από καναπέ σε κουρτίνα , κυνηγάει τα παιχνίδια της λες κ της έχεις βάλει φωτιά στον πισινό, μπαίνει στην αμμολεκάνη της και σκαβει χωρίς να θέλει να τα κάνει(τα έχει κάνει πριν 1 λεπτό!!! ουρεί κανονικά θέλω να πω) βγαίνει βολίδα κ ξανασκάβει αυτο για κανα 10λεπτο.Την έχει δει αλλιώς σας λέω....Της δίνω τα φαρμακάκια της κανονικά και προφανώς για να κάνει τόσες τρέλες δεν πονάει.
Εγώ για το μόνο που ανησυχώ είναι μην σπάσει τα ράμματά της,έτσι που κάνει....
Αν της δώσω κανένα Λεξοτανίλ θα την πιάσει????????Χιούμορ

Μάλλον πρέπει να τα πάρω εγώ μέχρι να συνέλθει.....
Καλό μου κουράγιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Δύο ώρες μετά την επέμβαση σκαρφάλωνε στα ντουλάπια της κουζίνας και έπαιζε πιο διαολεμένα από πριν.

Με την γιατρό μας που μίλησα, μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα ράμματα γιατί εκτός από τα εξωτερικά έχει και εσωτερικά!!!

Καλό κουράγιο σου εύχομαι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Όχι!!!Τουλάχιστον μετά ηρέμησε??

Αλλά το δικό μου το γατί ήταν πάντα έτσι!!!

Οπότε το έχω πάρει απόφαση!!!

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
και ήθελε να κάτσει μαζί μου ντε και καλά ... Δεν έβγαινε με τίποτα,
και όπως καταλαβαίνετε που αλλού θα μπορούσε να κάτσει εκτός από το καζανάκι με τα γατόχερά της στα μαλλιά μου!!!!!!!
Πρώτη φορά στο wc,όταν κάνω μπάνιο στάνταρ έρχεται κ κάθεται στην ακρη της μπανιέρας για να τσαλαβουτάει τα πατούσια της αλλά στο wc???>????Τι άλλο θα δω???

natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτή είναι η καθημερινότητά μας πλέον!!!Λοιπόν , μόλις με πήρε τηλ ο καλός μου και μου είπε ότι το μπιζουδάκι μας έχει ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ στην γκαρνταρόμπα και δεν βγαίνει με καμία κυβέρνηση γιατί θέλει να παίξει με τα πουκάμισα του......!Δεν την παλεύει το γατάκι .... Το πρωί πήγα στο wcκαι ήθελε να κάτσει μαζί μου ντε και καλά ... Δεν έβγαινε με τίποτα,
και όπως καταλαβαίνετε που αλλού θα μπορούσε να κάτσει εκτός από το καζανάκι με τα γατόχερά της στα μαλλιά μου!!!!!!!
Πρώτη φορά στο wc,όταν κάνω μπάνιο στάνταρ έρχεται κ κάθεται στην ακρη της μπανιέρας για να τσαλαβουτάει τα πατούσια της αλλά στο wc???>????
Τι άλλο θα δω???![]()

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
ο δικός μου μονο το λιλι του γλυφει κάθε πρωί και κλαίει οταν πλένομαι γιατί τον βρέχω καταλάθος το μουσούδι
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν θέλεις σου στέλνω την Ηλέκτρα!!!μα γιατι να μην εχω τετοιο γατί?
ο δικός μου μονο το λιλι του γλυφει κάθε πρωί και κλαίει οταν πλένομαι γιατί τον βρέχω καταλάθος το μουσούδι

Στοίχημα ότι σε 1 ώρα θα με παρακαλάς να έρθω να την πάρω!!!

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Όχι, θα στην στείλω ασυνόδευτη!!!στείλε αλλά έλα κι εσύ να κρατάς τα μπόσκα καλύτερα![]()

Για να δεις την γλύκα και να εκτιμήσεις το γατόνι σου!!!

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Είναι σούζα.. οταν θέλει.
Φωνάζω και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι.
Αλλά οταν είναι καλό παιδί, του κάνω μπροοοοορρρρ στην κοιλίτσα (πως κανουνε τα μωρα οι μαμαδες..ε εγω το κανω στον γάτο)
κι οταν ειναι πολύ καλό παιδί ξέρει οτι θα του πάρω νεο παιχνίδι
natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό δεν θα το δω ποτέ από τα γατοπαιδάκια μου!!!κοιτα να δεις.. ειμαι τρελη γατομάνα, αλλα εκπαίδευσα τον γάτο μου σαν να ήτανε σκύλος. (τι να κάνω.. τοσα ηξερα τότε)
Είναι σούζα.. οταν θέλει.
Φωνάζω και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι.
Αλλά οταν είναι καλό παιδί, του κάνω μπροοοοορρρρ στην κοιλίτσα (πως κανουνε τα μωρα οι μαμαδες..ε εγω το κανω στον γάτο)
κι οταν ειναι πολύ καλό παιδί ξέρει οτι θα του πάρω νεο παιχνίδι

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξερω.. ωρες ωρες νιώθω οτι με αγαπαει, αλλά ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι πολυ σκληρη μαζι του..
ΑΚΑΡΔΗ ΜΑΝΑ!
πραγματικα.. εχω θεμα με την κυριαρχια.. ή εγω ή εγω

natalouko
Επιφανές μέλος

Το κακό είναι όμως ότι παρασέρνει και τα υπόλοιπα και δεν ακούνε όταν τα μαλλώνω.

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Έχει τρελαθεί το γατί μου εντελώς σήμερα το πρωί μπήκε στο ψυγείο!!!Τα λόγια είναι περιττά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος

Καλά πότε θα συνέλθει ??Αυτή πριν τη στείρωση δεν ήταν έτσι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Και η Ηλέκτρα μου μετά την στείρωση έγινε χειρότερη απ ότι ήταν πρίν!!!Λοιπόν πρέπει να της δώσω κάτι να ηρεμήσει γιατί δεν παίζει....Χθες έπαιρνε φόρα από το κρεβάτι μου (1ος όροφος του σπιτιού) και έτρεχε μαλλιοκούβαρα 2 όρόφους κάτω στη σκάλα (με κάτι κενά έξω από το σαλόνι(ισόγειο) που σπίνιαρε για να στρίψει και κατέληγε στο σπιτάκι - αμμολεκάνη για να σκάψει μετα μανίας χωρίς όμως να κάνει τιποτα!!!Σήμερα σφήνωσε κάτω από τον καναπέΚαλά πότε θα συνέλθει ??Αυτή πριν τη στείρωση δεν ήταν έτσι!!!

Μάλλον κάποια γατιά το έχουν στο αίμα τους την ζουζουνιά και την ενέργεια!!!

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Έτσι ακριβώς και η δική μου!!!Ναιιιιιιιιιιιιιι????Και ήλπιζα ότι θα άκουγα κάτι του στυλ << οι πρώτοι 2 μήνες είναι έτσι >>> έχει σπάσει το μισό σπίτι ανεβαίνει και κοιμάται στην τραπεζαρία και αν την κουνήσεις σου κρατάει και μούτρα για 2-3 ώρες!

Όταν την μαλώνω, γυρίζει και μου δίνει καρπαζιά...
Το τέρας...

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Έμπνευση?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool