Τρελό στρες!!!

χαχααχαχαχαχααχα ... δωστε λιγο zanax... θα πιασει τόπο :P (joking)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά το 1ο τριήμερο όμως έχει διαολιστεί....Δεν παίζεται η κοπελιά...Τρέχει σαν τρελή από καναπέ σε κουρτίνα , κυνηγάει τα παιχνίδια της λες κ της έχεις βάλει φωτιά στον πισινό, μπαίνει στην αμμολεκάνη της και σκαβει χωρίς να θέλει να τα κάνει(τα έχει κάνει πριν 1 λεπτό!!! ουρεί κανονικά θέλω να πω) βγαίνει βολίδα κ ξανασκάβει αυτο για κανα 10λεπτο.Την έχει δει αλλιώς σας λέω....Της δίνω τα φαρμακάκια της κανονικά και προφανώς για να κάνει τόσες τρέλες δεν πονάει.

Αυτά είναι.... εμάς ο Τέρης τα κάνει σε καθημερινή βάση όλα αυτά... και πολλά περισσότερα!!!! Ευτυχώς τα κάνει για κανένα 2-3ωρο και όχι συνεχώς (κάνει διάλειμα για ύπνο)!!!! Ααα, και φυσικά μπαίνει και στο ψυγείο... και αν πας να κλείσεις την πόρτα δεν πτοείται!!! Απλά κάθεται μέσα χαλαρός!!!
Πώπω, λέτε οταν τον στειρώσω να χειροτερέψει??.. ή είναι προνόμιο μόνο των γυναικών?? :worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να τις γνωρίσουμε μεταξύ τους και αν έχουμε να εκδικηθούμε κάποιον να τις αφήσουμε μαζί κανα 3ωρο μόνες στο σπίτι του!!!!
Έμπνευση?????:devil::devil::devil::devil:
3ωρο πολύ λές!!!:P:PΣτο δεκάλεπτο θα τον έχουν βγάλει νοκ αούτ!!!:clapup::clapup::clapup:

Ελπίζω να μην σου χειροτερέψει γιατί αν είναι <<τέρας>> λυπάμαι που θα στο πω αλλά την έκατσες. Εμένα δεν με πειράζει να τρέχει και να κάνει ζούρλιες...Αυτό που δεν αντέχω είναι το ότι κοιμάται πάνω στην τραπεζαρία και τους πάγκους από τη μέρα της στείρωσης και μετά.Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να της το κόψω αυτό????Καμιά μέρα θα έχω κανένα τραπέζι και θα ξεφτιλιστώ τελείως.....και δεν θέλω όταν έρχεται κόσμος σπίτι να την απομονώνω μέλος της οικογένειας είναι και αυτή...Καμιά δοκιμασμένη ιδέα έχουμε?

Ελπίζω να μην σου χειροτερέψει γιατί αν είναι <<τέρας>> λυπάμαι που θα στο πω αλλά την έκατσες. Εμένα δεν με πειράζει να τρέχει και να κάνει ζούρλιες...Αυτό που δεν αντέχω είναι το ότι κοιμάται πάνω στην τραπεζαρία και τους πάγκους από τη μέρα της στείρωσης και μετά.Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να της το κόψω αυτό????Καμιά μέρα θα έχω κανένα τραπέζι και θα ξεφτιλιστώ τελείως.....και δεν θέλω όταν έρχεται κόσμος σπίτι να την απομονώνω μέλος της οικογένειας είναι και αυτή...Καμιά δοκιμασμένη ιδέα έχουμε?
Άμα βρεις την λύση, πες την και σε εμένα!!!:D:D:D:P:P

Πώπω... και εγώ ελπίζω να μην αλλάξει προς το χειρότερο!!!
Η τραπεζαρία είναι το μόνο που έχουμε καταφέρει να μην πηγαίνει... ή μάλλον να πηγαίνει και να φεύγει όταν τον φωνάζουμε!!!:P:P Το μαγικο κόλπο... σπρέυ με νερό!!! Αν και νομίζω οτι τον ήχο φοβάται και όχι το νερό.. γιατί η νέα του αγάπη είναι ο νεροχύτης!!! :P:P
Δοκίμασε το, μπορεί να πιάσει!!!! Στο εύχομαι!!! :D:D

Πώπω... και εγώ ελπίζω να μην αλλάξει προς το χειρότερο!!!
Η τραπεζαρία είναι το μόνο που έχουμε καταφέρει να μην πηγαίνει... ή μάλλον να πηγαίνει και να φεύγει όταν τον φωνάζουμε!!!:P:P Το μαγικο κόλπο... σπρέυ με νερό!!! Αν και νομίζω οτι τον ήχο φοβάται και όχι το νερό.. γιατί η νέα του αγάπη είναι ο νεροχύτης!!! :P:P
Δοκίμασε το, μπορεί να πιάσει!!!! Στο εύχομαι!!! :D:D
Σε εμας δεν πιάνει!!;);)τους αρέσει το νέρο...:P:P

Ούτε σε εμένα πιστεύω θα πιάσει αυτή ξημεροβραδιάζεται μέσα στο νιπτήρα....Μα καλά δεν της έχει πει κανείς ότι είναι γάτα???????Ήμαρτον:worship::worship::worship::worship::worship:

Τελευταία επεξεργασία:
Σε εμας δεν πιάνει!!;);)τους αρέσει το νέρο...:P:P

Ναι και εμάς το αγαπάει μέρα με την μέρα πιο πολύ... γι' αυτό πιστεύω οτι πιο πολύ φοβάται τον ήχο και όχι το νερό!!!

Εσένα πάλι με το Ηλεκτράκι να τα ξεσηκώνει... τί να πω υπομονή, είναι τόσο ταλιμπάνι!?!!?!! :P:P
Ο λίνος ακολουθεί τα χνάρια της ή είναι πιο ήρεμος?? :/::/:

Ναι και εμάς το αγαπάει μέρα με την μέρα πιο πολύ... γι' αυτό πιστεύω οτι πιο πολύ φοβάται τον ήχο και όχι το νερό!!!

Εσένα πάλι με το Ηλεκτράκι να τα ξεσηκώνει... τί να πω υπομονή, είναι τόσο ταλιμπάνι!?!!?!! :P:P
Ο λίνος ακολουθεί τα χνάρια της ή είναι πιο ήρεμος?? :/::/:
Όσο δεν μπορείς να φανταστείς!!!:P:P:P;);)
Ο Λίνο είναι ίδιος και χειρότερος μερικές φορές...:redface::redface::)

Όσο δεν μπορείς να φανταστείς!!!:P:P:P;);)
Ο Λίνο είναι ίδιος και χειρότερος μερικές φορές...:redface::redface::)

Αμάν!!! Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!! Αν και φαντάζομαι οτι θα είναι τέλεια όλα μαζί, ειδικά άμα έχεις χρόνο να κάτσεις να τα χαζεύεις ή να τα πειράζεις!!! :clapup::clapup: Βαράτε με και ας κλαίω!!! :whistle::whistle:

Αμάν!!! Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!! Αν και φαντάζομαι οτι θα είναι τέλεια όλα μαζί, ειδικά άμα έχεις χρόνο να κάτσεις να τα χαζεύεις ή να τα πειράζεις!!! :clapup::clapup: Βαράτε με και ας κλαίω!!! :whistle::whistle:
Ότι γελάω με τα καμωμάτα τους, γελάω!!!:clapup::clapup::D:DΑλλά οταν ξεκινούν τις ζημιές, δεν είναι πολύ ευχάριστο...;);)

3ωρο πολύ λές!!!:P:PΣτο δεκάλεπτο θα τον έχουν βγάλει νοκ αούτ!!!:clapup::clapup::clapup:

Πλάκα πλάκα πλήρη ανακαίνιση θα του κάνουν!!!!:P:P:P:P

Πλάκα πλάκα πλήρη ανακαίνιση θα του κάνουν!!!!:P:P:P:P

Να σας στείλω και τον Τέρη να φτιάξετε συνεργείο κατεδαφίσεων!?!!?! :P:P:P :clapup::clapup:

Αν θες στα στέλνουμε καμιά βόλτα από το σπίτι.....:devil::devil::crazy::crazy:και μετά θα θες να :ropalo::knife::wall::verymad::beating::mpinelik::xtipao::kill:

Ναιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Αν θες στα στέλνουμε καμιά βόλτα από το σπίτι.....:devil::devil::crazy::crazy:και μετά θα θες να :ropalo::knife::wall::verymad::beating::mpinelik::xtipao::kill:

Δεν αμφιβάλω καθόλου!!!! :angelnot::angelnot::angelnot:

:wall::wall::wall::wall::wall:
Κοριτσάρα μου Μπιζουδίτσα μου πολυαγαπημένη γιατί???????????????????
Γιατί είσαι τόσο μαμουνόγατο????
Γιατί χώνεις τη μουσούδα σου παντού....
Σήμερα το πρωι την βρήκα να πίνει νερό από το βάζο με τα μπαμπού και από την τρομάρα της να φύγει γρήγορα τα τσάκισε όλα...εεεε και μετά είπε να πάει μια βόλτα από τον η/υ :pc:
Εχει πήξει η κακομοίρα ...πρέπει να της βρω ασχολίες......

Γεια σας.. εχω και γω το ιδιο προβλημα :( Απ οταν στειρωσα τη Σισσυ δε σταματαει με τιποτα. Εχει την ιδια συμπεριφορα αλλα επιπλεον ειναι επιθετικη και πολυ νευρικη. Δε μπορω να παιξω μαζι της πολυ γιατι με σκοτωνει με τα νυχια της. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να ηρεμισει; Η Μπιζου ηρεμισε καθολου;:/:

Σα να ακουω να μιλατε ολοι για το δικο μου γατι...:D
Μα καλα...εγω νομιζα οτι μετα την στειρωση ηρεμουν τα γατια.......:hmm:
Τζαμπα ελπιζω μαλλον με αυτα που διαβαζω ε?
Ε ρε γλεντια που θα κανουμε! Καμμια μερα θα το βρω να κρεμεται απ το φωτιστικο...μονο εκει δεν εχει ανεβει ακομα! :worry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back