Τριχόμπαλα;;

Θα του αρεσουν πολυ! Τους χρειαζεται το χορτακι!
Ο δικος μου το τρωει πιο ευκολα οταν το κραταω εγω και του το δινω. Ευτυχως ειναι καλα παντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα του αρεσουν πολυ! Τους χρειαζεται το χορτακι!
Ο δικος μου το τρωει πιο ευκολα οταν το κραταω εγω και του το δινω. Ευτυχως ειναι καλα παντως!

Τώρα τι διατροφή κάνετε στο Σίβα; Ο γιατρός θεωρεί ότι θεραπεύτηκε το στομάχι του;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιστροφη στα παλια! Χωρις κοκκαλα αυτη τη φορα!
Ο γιατρος εδωσε τη θεραπεια για 1 μηνα και μου ειπε να τηλεφωνηθουμε εαν συνεχιστουν οι εμετοι.
Απο τοτε που αρχισε η θεραπεια ομως εχουν σταματησει.
birman βαλε καμια φωτο να τον δουμε. ο δικος μου ειναι στη διευθυνση αυτη απο κατω.

Παιδιά δηλ να φυτέψω σιτάρι στη βεράντα σε καμια χαμηλή γλάστρα? Θα τους κάνει καλό?

Παιδιά δηλ να φυτέψω σιτάρι στη βεράντα σε καμια χαμηλή γλάστρα? Θα τους κάνει καλό?

Λίγο χορταράκι κάνει καλό. Δοκίμασέ το, τι έχεις να χάσεις;

Οκ θα το κάνω, μπορεί να τους αρέσει.... :)

η Τσικι απο ο,τι φαινεται εχει βαλθει να με πεθανει απο το φοβο ου αυτες τις γιορτες.μολις εκανε εμετο πανω στο χαλι βγαζοντας ενα κυλινδρικο "πραγμα"(επειδη δεν μπορσω να το περιγραψω καλυτερα στελνω και φωτο,το ξερω οτι ειναι λιγο αηδιαστικη:redface: ).αφου εκανε βεβαια σαν να πνιγεται για ποση ωρα πριν...σκεφτηκα μηπως ειναι τριχομπαλα γιατι ηταν πολυ στερεο και γεματο τριχες(δεν εχω ξαναδει τριχομπαλα,οποτε μονο υποθεσεις μπορω να κανω).

Φαίνεται πολύ μεγάλη για τριχόμπαλα σε σχέση με την κουβέρτα στην φώτο.Μήπως έφαγε κάτι άλλο?Εμένα η μικρή μου δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο και χωρίς ειδική διατροφή.Τι στο καλό ,αυτό πρέπει να γέμιζε όλο το σταμάχι του μικρού!

ειναι οντως τριχομπαλα... εχω δει πολλες τετοιες πιστεψε με. μην ανησυχεις... αν θελεις να βεβαιωθεις αστην να στεγνωσει( το ξερω ειναι λιγο αηδια) και ανοιξε την, θα βρεις οτι περιεχει.:hmm:

μετα απο αρκετο μεταμεσονυκτιο ψαξιμο,βρηκα πληροφοριες και φωτο,και ειναι οντως τριχομπαλα.διαβαζα οτι η τριχομπαλα οταν σχηματιζεται φρασσει την εξοδο του στομαχου προς το δωδεκαδακτυλο δημιουργωντας προβλημαατ στην πεψη.κι η τριχομπαλα που εβγαλε η Τσικι περιειχε απεπτες τροφες,ισως γι'αυτο και να δυσκολευοταν τις τελευταιες μερες να φαει.παντως,τωρα ησυχασα.δεν μπορω και να τη χτενισω!!της εχω παρει βουρτσα,αλλα καθε φορα που το επιχειρω γινεται ολοκληρη μαχη,δεν καθεται με τιποτα!

Δεν υπάρχει κάποιος να σου την κρατά κι εσύ να την χτενίζεις; Ο Σάκης μόνο έτσι κάθεται για χτένισμα.

Μην ξεχνας οτι η Τσικι ως μακρυτριχη βγαζει μεγαλες τριχομπαλες. Κι ο Σιβα το ιδιο. Μαλιστα πριν τις αποβαλει δειχνει αδιαθετος και δεν τρωει, αλλα μετα ειναι καλα. Παντως το χειμωνα δεν βγαζει, το καλοκαιρι μονο.

anabou,μαλλον θα βαλω τον αδερφο μου να τη χτενιζει.επειδη την πιανει μερικες φορεςαποτομα τον φοβαται,και μολις την παρει αγκαλια ακινητοποιειται.θα το δοκιμασω μηπως πετυχει:lol:

Ισμηνη,κι η Τσικι πριν τη βγαλει δεν πολυετρωγε κι εδειχνε σαν να δυσκολευοταν να καταπιει την ωρα του φαγητου.απλα δεν ειχε ξαναβγαλει ποτε τριχομπαλα και τρομαξα:redface:

Αχ παιδια, κι εμενα η Beauty σημερα μου ετοιμαζεται μαλλον να βγαλει τριχομπαλα... Ειναι σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο, και πολυ χαλια...:( :( Τη λυπαμαι ρε γ****ο!!!:mad: :(
Τριχομπαλα ειναι,ετσι;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δωστης λιγο χορταρακι και μην ανησιχεις.εμενα δεν εχει κανει ποτε τριχομπαλα ειναι και κοντοτριχη βεβαια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δωστης λιγο χορταρακι και μην ανησιχεις.εμενα δεν εχει κανει ποτε τριχομπαλα ειναι και κοντοτριχη βεβαια.

OK. Ευχαριστω;) :)

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Επειδή ο Χιόνης πριν λίγο καιρό έβηχε και σα να προσπαθούσε να κάνει εμετό, φοβήθηκα για τριχόμπαλα και πήρα κρέμα για τριχόμπαλες την Defurr-Um που είχε προτείνει η Μαριελ. Δεν έχω δει όμως να βγάζει κάτι. Την τριχόμπαλα μετά την κρέμα την βγάζει από το στόμα ή από τα κακά του?:hmm: :hmm: :hmm:

νομιζω οτι δεν επιτρεπει στις τριχες να σχηματισουν τριχομπαλα στο στομαχι και αποβαλλονται με τα κοπρανα.

Μαριελ, μπορω να δινω αυτην την κρεμα στα γατακια μου προληπτικα? Ειναι κοντοτριχα, αλλα τα λυπαμαι τα καημενα τοσες τριχες που τρωνε..:(

αν ειναι πανω απο 6 μηνων ναι.καλυτερα ειναι να τη δινεις προληπτικα για να μην εχεις προβλημα.ειχα ρωτησει το γιατρο μια φορα που κατα λαθος εδωσα στην Τσικι πιο πολυ απο την προβλεπομενη δοση και μου ειπε οτι δεν παθαινουν τιποτα απο την κρεμα ακομα κι αν τη φανε ολη,το μονο που μπορει να παθουν ειναι να ειναι πιο μαλακα τα περιτωμματα τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back