01-04-07
23:30
Ηρθε η σειρα μας...
...να κανουμε την πρωτη μας τριχομπαλα.
Με φωναζε το πρωι η αδελφη μου για να παω στη σαρδελα γιατι εκανε εμετο.
Τελικα εβγαλε λιγες τριχες με σαλιο.
Βεβαια, ουτε ορεξη κομενη ειχε ουτε τιποτα.
Εκανε την τριχομπαλα, και πηγε κατευθειαν για μαμ....!
...να κανουμε την πρωτη μας τριχομπαλα.
Με φωναζε το πρωι η αδελφη μου για να παω στη σαρδελα γιατι εκανε εμετο.
Τελικα εβγαλε λιγες τριχες με σαλιο.
Βεβαια, ουτε ορεξη κομενη ειχε ουτε τιποτα.
Εκανε την τριχομπαλα, και πηγε κατευθειαν για μαμ....!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
01-04-07
23:37
ο δικος μου μονο το καλοκαιρι βγαζει τριχομπαλες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
02-04-07
00:04
εμενα ξαναβγαλε προσφατα...
μου'πε ο γιατρος να της δινω καθε μερα κι απο λιγη παστα.βεβαια δεν καθεται και να τη χτενισω συχνα.
μου'πε ο γιατρος να της δινω καθε μερα κι απο λιγη παστα.βεβαια δεν καθεται και να τη χτενισω συχνα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deni
Νεοφερμένο μέλος
Ο deni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
16-05-07
17:56
βγαλαμε και μεις της πρωτη μας τριχομπαλα
προχτες το βραδυ που γυρισα σπιτι βρηκα πανω στον ασπρο μου καναπε ενα μακρυ σκουρο πραγμα.στην αρχη φανταστηκα οτι θα ηταν κοματι απο τα κακακια της γιατι καμια φορα της κολλανε στο τριχωμα και μετα της φευγουν σε καποιο σημειο του σπιτιου- και αναθεματιζω εκεινες της στιγμες την ωρα που πηρα γατα αλλα ευτυχως μου περναει γρηγορα-αλλα δεν εμοιζε σαν τα αλλα.ηταν μακροστενο και πολυ αηδιαστικο.δεν ξερω πως μου κοψε και οπως το εβαλα μεσα στην χαρτοπετσετα το ανοιξα και απο μεσα ηταν ολο ασπρες τριχες- ειναι ασπρη περσικη η δικια μου-και υποψιαζομαι οτι ηταν τριχομπαλα.εδω και καμια δεκαρια μερες δεν ετρωγε και ιδιαιτερα πολυ , ενω κανονικα ειναι απιστευτα λιχουδα.το κανουμε για να τις αποφυγουμε και να μην υποφερει και το ζωακι?κατι για μια κρεμα διαβασα καπου.τι ειδους ειναι αυτη?θα ρωτησω βεβαια και την κτηνιατρο μας αλλα ας μου πει καποιος
προχτες το βραδυ που γυρισα σπιτι βρηκα πανω στον ασπρο μου καναπε ενα μακρυ σκουρο πραγμα.στην αρχη φανταστηκα οτι θα ηταν κοματι απο τα κακακια της γιατι καμια φορα της κολλανε στο τριχωμα και μετα της φευγουν σε καποιο σημειο του σπιτιου- και αναθεματιζω εκεινες της στιγμες την ωρα που πηρα γατα αλλα ευτυχως μου περναει γρηγορα-αλλα δεν εμοιζε σαν τα αλλα.ηταν μακροστενο και πολυ αηδιαστικο.δεν ξερω πως μου κοψε και οπως το εβαλα μεσα στην χαρτοπετσετα το ανοιξα και απο μεσα ηταν ολο ασπρες τριχες- ειναι ασπρη περσικη η δικια μου-και υποψιαζομαι οτι ηταν τριχομπαλα.εδω και καμια δεκαρια μερες δεν ετρωγε και ιδιαιτερα πολυ , ενω κανονικα ειναι απιστευτα λιχουδα.το κανουμε για να τις αποφυγουμε και να μην υποφερει και το ζωακι?κατι για μια κρεμα διαβασα καπου.τι ειδους ειναι αυτη?θα ρωτησω βεβαια και την κτηνιατρο μας αλλα ας μου πει καποιος
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
16-05-07
18:59
Υπάρχει η defurr-Um που αναφέρεται και πιο πάνω και μπορείς να την βρεις στα πετσοπ. Επίσης το συχνό χτένισμα βοηθάει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki