Τριχόμπαλα;;

• Thread starter Thread starter nikolll
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Τριχόμπαλα??

Μπορεις να δεις εδω ποια φυτα ειναι τοξικα για μια γατα και εδω ποια δεν ειναι.
Το γατοχορτο, το κλασικο αγριοχορτο και το σιταρι ειναι οκ για μια γατα, μαλιστα οπως προειπαν οι κοπελες τους κανει καλο.
Το σπανακι μιας και περιεχεται σε καποιες τροφες του εμποριου για γατες φανταζομαι επισης ειναι οκ.
Επισης εχω διαβασει για μεντα, λεβαντα, θυμαρι, αναλογως με τις προτιμησεις της γατας!
Κατα τα αλλα το μαδημα της γατας οφειλεται σιγουρα στην αλλαγη του καιρου, σε στρεσογονους παραγοντες, πιστευω οτι και η ελλειψη καθαρου αερα και ηλιου παιζει καποιο ρολο, αλλα αυτο ειναι καθαρα δικη μου εκτιμηση. Μια καλης ποιοτητας τροφη και συχνο χτενισμα, ιδιως εαν ειναι μακρυτριχος ο γατος σου θα βοηθησουν πολυ. Επισης για μικρο διαστημα μπορεις να προσθεσεις στην τροφη του σταγονες ελαιολαδο, κροκο αυγου ή ελαιο σολωμου (ειδικο για γατες και σκυλους) που βοηθανε το τριχωμα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ παααρα πααααρα πολύ nikol :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλω:)

Καλημέρα και πάλι! Για να μην ξαναρωτάω έκανα αναζήτηση το θέμα που ψάχνω και δεν υπήρχε. Πήρα το Whiskas anti-hairball, δεν γράφει και πολλά η συσκευασία. Είναι σε μορφή ξηράς τροφής και πρέπει να φάει 10 κροκέτες την ημέρα. Διάβασα και τα συστατικά και δεν περιέχει κάποιο φάρμακο. Παραπάνω διάβασα για κάποιες μεθόδους για τις τριχόμπαλες και σε κάποιες προτείνατε να μην γίνεται μεγάλη κατανάλωση και να γίνεται για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η θεραπεία. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αν πρέπει να προσέξω κάτι με την τροφή που αγόρασα, αν πρέπει να την περιορίσω ή αν γνωρίζετε κάποια πράγματα παραπάνω για την τροφή αυτή..

:spasiklas:

Ο δικός μου τρελλαίνεται πάντως για τη λεβάντα. Μιά φορά περιπου κάθε 15 ημέρες, ίσως και παραπάνω, βάζω μιά από τις γλάστρες που έχω μέσα στην κουζίνα και πάει τρέχοντας!!!! Βέβαια δεν κάνει συχνά εμετό από τρίχες. Ισως να παίζει ρόλο ότι τον χτενίζω καθημερινά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back