moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σου τη γραψω απο το σπιτι,μου εδωσε και φυλλαδιο με το site τους,νομιζω λεγεται Blue.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ναι η Ρουαγιαλ Κανιν για περσικά έχει σίγουρα κ η αλήθεια είναι ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά εγώ δεν δίνω καθόλου πάστα μόνο με την τροφή το αντιμετωπίζουμε εκτός από τώρα που είναι άνοιξη κ τους δίνω γιατί ρίχνουν πολύ τρίχωμα αλλά κ πάλι όχι συχνά
ισως την δοκιμασουμε (το αν την φαει ειναι αλλο θεμα
), αλλα το προβλημα πιστευω πως ειναι στο οτι γλειφεται υπερβολικα πολυ... σημερα ηταν λες και τον ειχες κανει μπανιο 3 φορες. Απο πανω μεχρι κατω μουσκεμμα, 3 φορες παρακαλω. Αυτο το κανει παρα πολυ συχνα δυστυχως. Ειδικα αν τον χαιδεψεις, αρχιζει και γλειφεται μεχρι να σιγουρευτει οτι εχει φυγει η μυρωδια σου εντελως απο πανω του. Για τετοιο γατι μιλαμε 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Θα σου τη γραψω απο το σπιτι,μου εδωσε και φυλλαδιο με το site τους,νομιζω λεγεται Blue.
blue buffalo μηπως; Γραψε την οταν πας σπιτι για να σου πω αν την ξερω και τι πιστευω

elvenstar
Επιφανές μέλος
θα την φάει σίγουρα γιατι είναι πολύ νόστιμη κ λιπαρή σε σχέση με τις υπόλοιπες πάρε ένα μικρό σακουλάκι έχει 400 γρ για να δοκιμάσεις αλλά εγώ πιστεύω ότι θα την φάει γιατί ακόμα κ τα πολύ δύσκολα γατιά τη συγκεκριμένη την προτιμούν. Δεν πειράζει που γλύφεται αυτό είναι το καλό που έχει αυτή η τροφή τις βγάζουν μετά στην τουαλέτα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μακαρι να τον βοηθησει, αλλα φοβαμαι πως δεν θα την φαει γιατι και παλια που του επαιρνα royal δεν την ετρωγε με καμια δυναμη. Την ανακατευα με κονσερβα για να την φαει
Θα παω αυριο να παρω ενα σακουλακι να δουμε τι θα γινει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σιγα μη φαει αλλη τροφη, θα την φτυνει σαν τα κουκουτσια!Μπορω ομως να του δινω treats που εχουν φυτικες ινες που βοηθουν τις τριχομπαλες, αρκει μονο να τα φαει
![]()
Ποια τροφη θα φερει;;;
οδοντοκρεμα, παστα για τριχομπαλες, σαμπουν και σαμπουαν-αφρος, ολα ειναι χωρις parabens, οποτε ο ναρουτο ειναι μια χαρα! Και για να επανελθουμε στο θεμα... αν δεν βρω το πρωι τριχομπαλα να με γραψειςΣημερα το παρακανε. Κακως που δεν τον χτενιζα οσες φορες τον εβλεπα να γλειφεται.
καλε...νομιζα οτι ελεγες για την δικια σου οδοντοκρεμα..για αυτο και εγω σου εγραψα για ολα αυτα...τα δικα μας εννοοουσα!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι Ηρω αυτη ειναι,η Blue Buffalo.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κανε μια δοκιμή με το μικρό σακουλάκι εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα την φάει γιατί κ η δική μου γατούλα που είναι πολύ μίζερη στο φαγητό τη μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι αυτή, βέβαια δοκίμασα κ άλλες τροφες της Ρουαγιαλ ακόμα κ αυτή που είναι για μικρά γατάκια που υποτίθεται ότι θα είναι κ πιο νόστιμη κ δεν τρώει καμία γι αυτό πιστεύω ότι ίσως κ ο δικός σου θα την τιμήσει δεόντως. Μακάρι να γίνει έτσι γιατί είναι μια πολύ καλή λύση για τις τριχόμπαλες. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματαμακαρι να τον βοηθησει, αλλα φοβαμαι πως δεν θα την φαει γιατι και παλια που του επαιρνα royal δεν την ετρωγε με καμια δυναμη. Την ανακατευα με κονσερβα για να την φαειΘα παω αυριο να παρω ενα σακουλακι να δουμε τι θα γινει.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
καλε...νομιζα οτι ελεγες για την δικια σου οδοντοκρεμα..για αυτο και εγω σου εγραψα για ολα αυτα...τα δικα μας εννοοουσα!!!!![]()

Ναι Ηρω αυτη ειναι,η Blue Buffalo.
ειναι παρομοια με την orijen και θεωρειται καλη τροφη, αλλα απο την στιγμη που ειναι made in usa, κρατω πολλες επιφυλαξεις. Στην orijen ξερεις απο που προερχεται το καθε κρεας, οποτε ξερεις οτι δεν ειναι πχ κρεατα εισαγωγης απο κινα.
Κανε μια δοκιμή με το μικρό σακουλάκι εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα την φάει γιατί κ η δική μου γατούλα που είναι πολύ μίζερη στο φαγητό τη μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι αυτή, βέβαια δοκίμασα κ άλλες τροφες της Ρουαγιαλ ακόμα κ αυτή που είναι για μικρά γατάκια που υποτίθεται ότι θα είναι κ πιο νόστιμη κ δεν τρώει καμία γι αυτό πιστεύω ότι ίσως κ ο δικός σου θα την τιμήσει δεόντως. Μακάρι να γίνει έτσι γιατί είναι μια πολύ καλή λύση για τις τριχόμπαλες. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα
του πηρα την royal canin persian (δειγμα), την ανοιξα, πηρα μερικες κροκετουλες στο χερι, της μυρισε για λιγη ωρα και μετα εφυγε
Κλασσικη αντιδραση ναρουτο. Ετσι κανει με ολες τις καινουριες τροφες, οποτε εχουμε ακομα ελπιδες να την φαει. Θα δοκιμασω να του δωσω λιγες κροκετες αργοτερα ως treat στο παιχνιδι. Απο οτι ειδα στα συστικα εχει πολλες ινες και λεει οτι βοηθανε για τις τριχομπαλες. Αν δεν καταφερω να του δινω ενα γευμα την ημερα, τοτε μαλλον θα πρεπει να αλλαξω τις κονσερβες και να επιλεγω αυτες που εχουν μεσα και λαχανικα (αρακα, καροτα) αρα και ινες. Του πηρα 5 κονσερβακια addiction με brushtail. Ελπιζω αυτα να εχουν περισσοτερες ινες απο τις αλλες που του εδινα (go natural grain free). Φυτεψα και αλλες 3 γλαστρες σημερα με χορτο και φακες και ειδωμεν. Ειδα και κατι μπλουζακια σημερα στο pet store που ειναι ανοιχτα απο κατω (ουτως η αλλως την κοιλια του δεν την γλεφει), οποτε αν δεν καταφερω κατι με ολα αυτα, τοτε θα του φοραω ενα τετοιο μπλουζακι για να μη γλειφεται (οχι ολη μερα, αλλα πχ 10 ωρες τη μερα). Που να ηταν και μακρυτριχο οπως τα δικα σου! Θα εβγαζε 3 τριχομπαλες τη μερα!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ωραια....για δοκιμασε επισης να του ανακατεψεις την παλια ξηρητροφη με λιγες απο τις καινουργιες κροκετες....και σιγα -σιγα να αυξανεις την ποσοτητα....λεμε τωρα μηπως και τον ξεγελασουμε...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ωραια....για δοκιμασε επισης να του ανακατεψεις την παλια ξηρητροφη με λιγες απο τις καινουργιες κροκετες....και σιγα -σιγα να αυξανεις την ποσοτητα....λεμε τωρα μηπως και τον ξεγελασουμε...![]()
το εκανα, αλλα δεν ετρωγε ουτε την orijen ουτε την royal
Σημερα αρχισε να φτυνει και την orijen απο την κονσερβα. Του ανακατεψα μετα απο καιρο λιγη orijen με κονσερβα και εφαγε ολη την κονσερβα εκτος απο τις κροκετες. Του πετουσα και το βραδακι λιγες κροκετες royal μαζι με orijen για treat οταν επαιζε για να τα κυνηγησει και να τα φαει αλλα τα εβαζε στο στομα του και μετα τα εφτυνε. Ασε που απο τοτε με τους εμετους και την διαρροια του βραζω συνεχεια κοτοπουλο γιατι αλλιως δεν τρωει. Εχω ανησυχησει και εγω η αμοιρη και θελω να ειμαι σιγουρη οτι τρωει και οτι δεν εχει προβλημα υγειας παλι και αναγκαζομαι να του βαζω μια κουταλια ψιλοκομμενο κοτοπουλο και ζουμακι στην κονσερβα. Ευτυχως που πηρα δειγμα και οχι ολοκληρη συσκευασια γιατι δεν τον βλεπω να την τρωει. Εχω βρει και κατι treats για τριχομπαλες, λεω να τα δοκιμασουμε και εκεινα, αν και προβλεπεται αποτυχια οπως με τα greenies, και κατι αλλα με αποξηραμενο στηθος κοτοπουλο, αποξηραμενο σολωμο, catnip κτλ 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μήπως αν ανακατέψεις μερικά κομμάτια της Ρουαγιαλ μέσα στην τροφή του να ήταν καλύτερα, μήπως δεν τις καταλάβει κ ίσως έτσι τις συνηθίσει σιγά σιγάτου πηρα την royal canin persian (δειγμα), την ανοιξα, πηρα μερικες κροκετουλες στο χερι, της μυρισε για λιγη ωρα και μετα εφυγεΚλασσικη αντιδραση ναρουτο. Ετσι κανει με ολες τις καινουριες τροφες, οποτε εχουμε ακομα ελπιδες να την φαει.

Εγω τις κυρίες ψιψίνες μου δίνω φρέσκο χορταράκι που αγοράζω απο το πετ σοπ, και μεγαλώνει σε 3 μέρες. Αν για μένα το πρωι η πρωτη μου δουλεια ειναι η καφετιέρα, για τις κυριες ειναι η επισκεψη στο χορτο. Γιάαααμι!!!!
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
καλησπερα! η γατουλα μου η σοραγια ειναι περσικη 10 μηνων και μεχρι τωρα δεν ειχε προβλημα με τριχομπαλες αν και γλυφεται ΟΛΗ μερα (ειναι το καλυτερο της!) μεχρι τωρα ετρωγε τα rοyal canin τα growth και αποφασισα να της ξεκινησω τα persian προληπτικα για τις τριχομπαλες,, μετα απο λιγες μερες με την καινουργια τροφη σε διαστημα μιας εβδομαδας εχει κανει 3 φορες εμετο, ειναι περισσοτερο υγρος παρα σαν σωληνας, εχω παρατηρησει και τριχες αλλα δεν ειμαι σιγουρη, κατα τα αλλα ειναι πολυ κεφατη και παιχνιδιαρα, αλλα ανυσηχω επεσε και πασχα και ολα τα κτηνιατρεια ειναι κλειστα

brigite
Διάσημο μέλος
καλησπερα! η γατουλα μου η σοραγια ειναι περσικη 10 μηνων και μεχρι τωρα δεν ειχε προβλημα με τριχομπαλες αν και γλυφεται ΟΛΗ μερα (ειναι το καλυτερο της!) μεχρι τωρα ετρωγε τα rοyal canin τα growth και αποφασισα να της ξεκινησω τα persian προληπτικα για τις τριχομπαλες,, μετα απο λιγες μερες με την καινουργια τροφη σε διαστημα μιας εβδομαδας εχει κανει 3 φορες εμετο, ειναι περισσοτερο υγρος παρα σαν σωληνας, εχω παρατηρησει και τριχες αλλα δεν ειμαι σιγουρη, κατα τα αλλα ειναι πολυ κεφατη και παιχνιδιαρα, αλλα ανυσηχω επεσε και πασχα και ολα τα κτηνιατρεια ειναι κλειστα![]()
Ειναι η εποχη μου μαδανε περισσοτερο και καταπινει σιγουρα πιο πολλες τριχες και γι αυτο αρχισε να κανει εμμετο τριχομπαλες.
Παρε και παστα ειδικη για τριχομπαλες να την βοηθανε καλυτερα στην αποβολη τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool