deni
Νεοφερμένο μέλος
Ο deni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
27-09-07
14:49
γειασ σας και παλι.θα ηθελα να ρωτησω κατι τα πιο εμπειρα μελη του forum.εχω μια περσικη γατουλα περιπου ενος χρονου.στο παρελθον ταλαιπωρηιηκαμε με μυκητες για μεγαλο διαστημα ωσπου τελικα τα πηραμε με την ψιλη πριν τρεις μηνες και ησυχασαμε.πριν καμια βδομαδα μετακομισαμε στην Ολλανδια.τις περιπετεις μας θα τις παραθεσω σε αλλο forum γιατι ειναι κωμικοτραγικες.και με το που ηρθαμε εδω στο νεο μας σπιτι ξαναρχισε το ζουζουνι μου να ξυνεται στο κεφαλακι της.στην αρχη δεν εδωσα σημασια λεω μπορει απλα να ξυθηκε.αλλα χτες βρκα μια τουφιτσα στο πατωμα και ομολογω οτι απο κεινη την ωρα δε μπορω να ησυχασω.και την εψαχνα μιση ωρα το πρψι αλλα ευτυχως δε βρηκα καμια τρυπουλα στο δρματακι της.αλλα το θεμα ειναι και να υπηρχε ισως να μην την εβρισκα.λετε να κολλησε ,μυκητες κατα τη διαρκεια του ταξιδιου?απο το στρες η τιποτα τετοιο ?η μηπως της ερεθισε οτι της εκανα μπανιο με δικο μου σαμπουαν γιατι το δικο της τελειωσε στην ελλαδα και ηταν τοσο βρωμικη την κυριακη που επρεπε να την κανω μπανιο και την εκανα τελικα με το δικο μου?το απογευμα θα παρω και το γιατρο μας στην ελλαδα να τον ρωτησω και θα ψαξω και εδω γιατρο αλλα αντε να συννενοηθεις στα ολλανδικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
27-09-07
15:00
Ενδεχομένως να φταίει το στρες του ταξιδιού και της αλλαγής. Δεν ξέρω αν το σαμπουάν έχει σχέση
(απ' ό,τι κατάλαβα το ξύσιμο προηγήθηκε του λουσίματος) ωστόσο κάποια μη ουδέτερα σαμπουάν μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς. Αλλά, φυσικά, μίλησε και με το γιατρό σου.
Σε ζηλεύω που μετακόμισες στην Ολλανδία, είναι το όνειρό μου!
(απ' ό,τι κατάλαβα το ξύσιμο προηγήθηκε του λουσίματος) ωστόσο κάποια μη ουδέτερα σαμπουάν μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς. Αλλά, φυσικά, μίλησε και με το γιατρό σου.
Σε ζηλεύω που μετακόμισες στην Ολλανδία, είναι το όνειρό μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deni
Νεοφερμένο μέλος
Ο deni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
27-09-07
16:56
οχι το ξυσιμο ακολουθησε το λουσιμο.την εκανα μπανιο με το που φτασαμε γιατι το καημενο ειχε γινει μεσα στο χωμα και το χαιδευα και οταν επλενα τα χερια μου εβγαζα μαυρα ζουμια.παντως εχει βρει τη χαρα της.εδω στην ολλανδια τα σπιτια ειναι ισογεια με τεραστια παραθυρα και εχει τρεισ μερες που παει απο περβαζι σε περβαζι και χαζευει τα περιστερια και τα παιδια που παιζουν απεναντι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum