Τριχόπτωση μετά από μπάνιο

• Thread starter Thread starter mpompos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

εχουν παθει τα γατακια σας κατι παρομιο?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    0
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mpompos

Νεοφερμένο μέλος

Ο mpompos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
η μανα μου επλεινε ενα απο τα γατακια μου με το κανονικο σαμπουαν για τα μαλλια και τορα το γατακι εχει αρχισει να μιν εχει τριχες στο κεφαλακι του.Πως να το αντιμετοπισω?Ειναι σοβαρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι σαμπουαν? ποσο μικρο το γατακι?? Ποσες τριχες εχει χασει ακριβως? γιατι ουτως η αλλως χανουν λογω εποχης τωρα... Καλο ειναι να το δει ο κτηνιατρος εχει καποιου ειδους αλλεργική αντιδραση στο σαμπουαν προφανως.. αν θες ντε και καλα να τα πλένεις με κατι ανθρωπινο προτιμησε το Dove αλλα καυτερα το ειδικο για σκυλους- γατες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το γατακι ειναι περιπου 2 μηνων,δεν εχει σχεδον καθολου τριχες στο πανω μερος του κεφαλιου του και εγω ειπα να παμε να παρουμε ιδικο σαμπουαν αλλα δεν προλαυαμε και λογικα θα παμε αυριο

Πατε το σ ενα γιατρο θελει ειδικη αλοιφη στο κεφαλι

Υποθέτω δεν εννοείς στο μέρος κοντά στα αυτιά ε;

Το κεφάλι δεν πρέπει να πλένεται, γιατι μπορει να μπει νερό στα αυτια και τα μάτια. Αλλη φορα καλυτερα να χρησιμοποιησετε μωρομάντηλα.
Τωρα χρειαζεται να το πατε στο γιατρο εαν του λειπουν τριχες.

ευχαριστω για τις συμβουλες, τοσην ωρα που ελειπα ειμουν σε εναν κτινιατρο που μου ειπε πως το μονο που χριαζετε ειναι να του βαζω μια αλιφη καθε βραδι

Τι σου ειπε ότι εχει? Μυκητες μήπως?
(Καταπληκτικος ο γιατρος σου...Ειναι ανοιχτός ΚΑΙ τις Κυριακές???:hmm: )

κυριακάτικα βρε παιδακι μου βρήκες κτηνιάτρο?? μπραβο μπράβο

ο κτηνιατρος ειναι ο θειος μου :up: .

ευχαριστω για τις συμβουλες, τοσην ωρα που ελειπα ειμουν σε εναν κτινιατρο που μου ειπε πως το μονο που χριαζετε ειναι να του βαζω μια αλιφη καθε βραδι

ο κτηνιατρος ειναι ο θειος μου :up: .
Ξαφνικά δεν εισαι ανορθόγραφος!!!!:up: (ακομα και το λεπτομέρειες εχεις γράψει σωστά!)

και ακομα κατι,μερικοι κτινιατροι βαζουν ενα κουδουνι στην πορτα που σε αυτο λεει :μονο για επειγον πατηστε

Ξαφνικά δεν εισαι ανορθόγραφος!!!!:up: (ακομα και το λεπτομέρειες εχεις γράψει σωστά!)
ειδες ποσο καλλο ειναι αυτο το σαιτ ακομα και στην ορθογραυια που δεν ειμαι καλος με βοιθισε!:lol: Αλλα να σου πω την αληθια το ειδα απο τα μηνιματα σας:lol: :up: :lol:

Ναι οντως το ειχα γραψει εγω αυτο καπου... Βλεπω τα διαβαζες πολυ προσεκτικα όλα!!!;)

για να τα καταλαυω γιατι μερικες φορες δεν μπορω να καταλαυω τι λενε:up:

δεν κατιγορω κανεναν οτι ειναι κακος στο γραψιμο απλα ειμαι μικρος ακομα(12)

ποια αλοιφη σου εδωσε ο γιατρος??
και τελικα τι εχει?

:( :( :( Λυπάμαι που θα γίνω κακιά αλλά ο μπόμπος μας δουλεύει εδώ μέσα και φυσικά μιλάω για την γραμματική 12 χρονών παιδί,αν όχι πρώτη γυμνασιού τότε στ! δημοτικού και να μας γράφει ρήματα απλά καθημερινά έτσι<<καταυλαυω,διαυαζετε,αξιολογίτε,κατανανοιση>>.Απαράδεκτο,είμαι 99/σίγουρη ότι είναι πλάκα διαβάστε τα μηνύματα σας παρακαλώ.΄Εχει ξαναγίνει εδώ μέσα.:mad: :mad: :mad: :mad:

mpompo, αγόρι μου έχω να σου συστήσω κάποια σαιτ που θα μπορείς να κάνεις κουβέντες του τύπου σου και να περνάει η ώρα σου, για να μην το χοντρύνουμε κι άλλο γιατί αυτό που σιχαίνομαι είναι να με περνάνε για ηλίθια θα σε παρακαλούσα να μην ξανακάνεις το κόπο να γράψεις ποστ καθότι θα αδιαφορήσουν οι πάντες...

Υ.Γ. (υστερόγραφο σημαίνει σε περίπτωση που ίσως δεν καταλαβαίνεις) το να πας να κοροϊδεψεις κάποιους και να μπαίνεις με το ίδιο email στο προφίλ σου είναι τουλάχιστον δείγμα βλακείας και δυστυχώς όσο χρονών κι αν λές οτι εισαι είναι μια ασθένεια μη αναστρέψιμη

Υ.Γ.2 αντε και εις άλλα με υγεία.

Υ.Γ.2 αντε και εις άλλα με υγεία.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα και απάντησα....:lol: :lol: :lol: :lol: )

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back