avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
ιδεες δεν εχω πανω σαυτο γιατι θολωνω με κατιτετοιους ανρωπους και δεν μπορω να σκεφτω καθαρα...μπορω να βοηθησω αν θες να τα στειρωσουμε για να μην πολλαπλασιαστουν οι δυστιχισμένες ψυχουλες στο δρομοστη γειτονια μου (κυψελη συνορα με γαλατσι-αθηνα)εδω και 2 χρονια εχω αποκτησει μια παρεα γατονιων που συνεχεια αυξανεται!!!Ειναι αδεσποτακια που προσπαθω να ταισω κ δε μ αφηνει η γειτονια!!!τι εχω τραβηξει!!!τους βαζω τροφη σε ησυχα μερη (παλια κλειστα σπιτια, παρκακι απομερο κλπ)παντα αργα τα βραδια, ομως το πρωι συνεχεια εξαφανιζονται τα μπολακια!!!εχω επιστρατευσει καθε τροπο και μεσο για να τους βαζω τροφη, εχω αφησει σημειωματα για να δειξουν συμπονια στα πεινασμενα αδεποτα που σκαλιζουν τα σκουπιδια....τιποτα!!!!μεχρι που βρηκα και τις τροφες μς σκονη λευκη!!!!ποντικοφαρμακο???φολα????Εχω εξαγριωθει μα δεν το βαζω κατω ομως ως πότε?????τα γατακια με περιμενουν υπομονετικα τα βραδια...ο γραβατακιας, ο γαμπρος, ο βραχνος, η χα που εκανε παιδακια....ο φουντωτος, ο πορτοκαλος και ποσα αλλα!!!σε οσα μπορεσα, φορεσα λουρακια αποπαρασιτωσης.....αλλξα πολλες φορες τα μερη που τους πηγαινω φαγητο, αλλά μάταια!!!!ηδη εχω 4 γατια στο διαμερισμα μου, ηδη εχω περιπετειες με την εγκυο μαυρηλια που θα σας πω αλλη φορα αν θελετε....Πειτε καμμια ιδεα...πως να τα βγαλω περα μ αυτη τη γειτονια???και το χειροτερο ειναι οτι, το μισοπαραλυτο γατακι που με κοπο μεγαλωσα, το βρηκα προχθες σκοτωμενο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Μήπως αν έμενες εκεί μέχρι να φάνε τα γατούλια και μετά έφευγες; Δεν ξέρω τι άλλο να πω...

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
εγω μενω κοντά στο λόφο της Ελικώνος και ευτυχώς ταιζω μέσα στην πυλωτή μου, εκει δεν τολμαει κανενας να μπει. Μήπως να τους έβαζες σε κάποιο πιο απόμερο σημείο? ή μήπως να μοίραζες λίγο τα μέρη που τους βάζεις κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που βρήκες μάλλον δηλητήριο στο φαγητό τους θα πρέπει σίγουρα να αλλάξεις μέρος που ταιζεις και παντα βραδυ. Εδω κοντά πάντως (να μην το ματιάσω βλεπω συνέχεια στο δρόμο φαγητό και μπωλακια για τις γατούλες)Υ.Γ. πολλοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα τοποθετουν φαγητό κάτω από εγκαταλελειμένα αυτοκίνητα συνήθως...το έχω δει αρκετές φορές αυτό..
RedCat
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
τοχω κανει αυτο!!!φυσικα και καθομαι μες τη μαυρη νυχτα!!!!ομως η εξευρεση τροπων να τα ταισω και να τα ποτισω καθως και το να βρισκω συνεχεια μερη με εχει τσακισει!!!τι αλλο να κανω που δεν το εχω σκεφτει????α!ειμαι και θασσαλονικια που μενει στην Αθηνα!!!
Γειά σου βρε πατρίδα!!!!!

Κάνε υπομονή, είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποια θα βρει τη λύση. Θα σκεφτώ και γω και αν κάτι κατεβάσει η κούτρα 
μου θα το γράψω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Δοκίμασε προς κάποιο παρκάκι, κοντά σε κάποιο κάδο (να μην πολυφαίνονται και "προκαλείς") τι λέμε αν είναι δυνατόν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
). Συστήνω ψυχραιμία και διπλωματικότητα...θα βρουμε την άκρη, έχει πολλες καβατζες για φαγακι εδω γυρω..προτίμησε όντως την ξηρά τροφή..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
η "την καταρα μου να εχετε παλιογεροι"???
RedCat
Διάσημο μέλος
βρε λες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
το ξερω το κεντρο που λες!!!εμαθα πως οι φιλοι της γατας στο παγκρατι κανουν δωρεαν στειρωσεις σε αδεσποτα!!!αβρηλιος ειναι ο γατος μου,εμενα ολγα με λενε κι αν θελεις να σ δωσω το κινητο να επικοινωνησουμε να κανουμε μαζι την...επιχειρηση....Φυσικα και τα βαζω οπως ειπες σε αθεατα μερη....τα εχω ολα εξαντλησει!!!και στην αρμονιας εχω βάλει, εχω πετυχει εναν στριμενο απο συνεργειο πολυκατοικιας που ολα τα πεταει με λυσσα...τι λες????
Νομίζω οτι ο στειρώσεις είναι ένα καλό βήμα να αρχίσουμε, εγώ μέσα να βοηθήσω, οπότε δες που μπορείς να πάρεις καλή τιμή και το διοργανώνουμε. Στο Κτηνιατρικό Κέντρο κάνουν μισή τιμή στα αδέσποτα, 40 τα αγοράκια και 30 τα κοριτσάκια, και αυτο ειναι η καλύτερη τιμή που ξέρω. Αλλά διερεύνησε το δωρεάν που λές και μας λες.
Μπορούμε να κάνουμε και μια συνολική επιχείριση, Νότα, τι λες; Πιτσίλω, πες αλεύρι!

Voula
Διάσημο μέλος
Συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που κάνετε.
Τι να πω ρε παιδιά για αυτούς που δηλητηριάζουν τα αδέσποτα.
Γιατί να θεωρούνται άνθρωποι, μου λέτε ? Τι να πω ότι τους αξίζει η χειρότερη τιμωρία ?
Πάντως θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό στην γειτονιά μου . Μια γειτόνισσα απέναντι αντιπαθούσε γενικά τα ζώα (κουτσομπόλα και μονόχνωτη) και όλο μας έλεγε, στην μαμά μου κυρίως, γιατί σε μένα δεν την έπαιρνε και πολύ, τι θέλετε και ταίζετε τόσα γατιά..
Το αποτέλεσμα ήταν, ότι το σπίτι της γέμισε ποντίκια και όταν λέμε γέμισε εννοούμε μέχρι μέσα στις ντουλάπες..
Για να πώ την αμαρτία μου, το καταευχαριστήθηκα.
Γιατί στο σπίτι μας, τα γατόνια μας παρότι χοντρουλά χοντρουλα, δεν αφήνουν να ξεφύγει τίποτα.
Νομίζω ότι όλοι οι γατόφιλοι εδώ συμφωνούν να βοηθήσουμε στην στείρωση, σε όσα γατιά γίνεται στην γειτονιά των κοριτσιών.
Μια τελευταία ερώτηση, στην ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ρώτησες για την στείρωση ?
aretha
Περιβόητο μέλος

Καλά κουράγια με τους γείτονες! (Πολύ γέλασα με τις προτάσεις σήμανσης των μπολ!!
Να προτείνω κι εγώ το: "Προσοχή! Το μπολ έχει παγιδευτεί με εκρηκτικά, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν σωματικές βλάβες σε περίπτωση μετακίνησής του"; ) 
julia
Διακεκριμένο μέλος

..... να μην πω τίποτα πρωί-πρωί...Και εγώ μεσα αν θελήσετε τίποτα σφυρίχτε!!!

(εχω και κάτι "φιλαράκια" καλά που θα θελήσουν να "ξεμουδιάσουν" αν αγριέψουν τα πράγματα και αντι για τα μπολάκια να βρήσκονται στα σκουπίδια, να βρεθούν κάποιοι άλλοι!!!

) 

Τώρα για τις φολες υπάρχει μια αφίσα.. που προειδοποιει και λέει ότι ειναι επικύνδυνο για σκυλιά και μωρα..... ϊσως κάποιοι ουδέτεροι να φοβηθούν και να αρχίσει μια μουρμούρα για τις φολες, και "κολώσουν".....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool