aporw
Διακεκριμένο μέλος
προς το παρον απο εχθες για να ηρεμισει το στομαχακι του συνδιαζω την rc sensible με την rc sterlized!
Διαβασα ομως και μια της rc που λεγεται hair and skin..την εχει δοκιμασει κανεις σας?ειναι καλη? λετε να αξιζει τον κοπο να του την συνδιασω μαζι με την sterlized μηπως και τον βοηθησει στο δερματακι του και στο τριχωμα του?
γνωριζεται μηπως καμια αλλη τροφη για ευαισθητα δερματακια??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
πολλα ρωτας!!!!!!!![]()
εσυ γιατι χαλας το θεμα μου??

θα σε καταγγειλω στους μοδερειτορς!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εσυ γιατι χαλας το θεμα μου??θα σε καταγγειλω στους μοδερειτορς!
![]()
ισα-ισα......οχι μονο δεν στο χαλαω.....αλλα στο προωθω κιολας!!!!!!

αν δεν βρεις απαντηση απο εδω.....( γιατι ειναι και περιεργη τροφη γμτ...δεν την εχω ξανακουσει.)....μηπως να ρωταγες το γιατρο του φορουμ????

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ισα-ισα......οχι μονο δεν στο χαλαω.....αλλα στο προωθω κιολας!!!!!!
αν δεν βρεις απαντηση απο εδω.....( γιατι ειναι και περιεργη τροφη γμτ...δεν την εχω ξανακουσει.)....μηπως να ρωταγες το γιατρο του φορουμ????![]()
το ξερω πουπαρα μου σε πειραζω!

ναι θα τον ρωτησω..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
απ οτι καταλαβα η γιατρος σου ειπε οτι μπορει να εχει αλλεργια απο επαφη πχ ψυλλους,ψωρα. απο την στιγμη που θα ειναι αποπαρασιτωμενος και τωρα θα του περασει το δερματικο, δεν νομιζω να χρειαζεται κατι πολυ ειδικο. αν εβγαινε εξω μπορει να χρειαζοταν. αλλα με την αποπαρασιτωση θα εισαι μια χαρα πιστευω![]()
και αυτο και οτι γενικα μπορει να ειναι ευπαθεις σε αλλεργιες..αλλα αυτο θα το δουμε σιγα σιγα!
προς το παρον ειπαμε να κανουμε αυτο το συνδιασμο τροφης για να στρωσει το στομαχακι μας! και μπορω να πω οτι και την rc sensible & rc sterlized ο Λουκουμας την τρωει με ιδιαιτερη ευχαριστηση!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum