Τροφή για γατούλια ευαίσθητα σε δερματικές παθήσεις και αλλεργίες!!

aporw

Διακεκριμένο μέλος

Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
Καλημέρα, εχθές ειχα παει στη γιατρο τον Λουκουμα και μου ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει μια ''ταση'' σε αλλεργιες και δερματικά..Μου ειπε οτι αυτο βεβαια θα το επιβεβαιωσουμε μελλοντικα και πιθανοτατα να χρειαστει να συνδυασω καποια τροφη για στειρωμενα μαζι με καποια υποαλλεργικη τροφη!:happy: προς το παρον απο εχθες για να ηρεμισει το στομαχακι του συνδιαζω την rc sensible με την rc sterlized!:):) Διαβασα ομως και μια της rc που λεγεται hair and skin..την εχει δοκιμασει κανεις σας?ειναι καλη? λετε να αξιζει τον κοπο να του την συνδιασω μαζι με την sterlized μηπως και τον βοηθησει στο δερματακι του και στο τριχωμα του?:hmm::hmm: γνωριζεται μηπως καμια αλλη τροφη για ευαισθητα δερματακια??:hmm::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολλα ρωτας!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσυ γιατι χαλας το θεμα μου??:mad::mad: θα σε καταγγειλω στους μοδερειτορς!:mad::mad::P:lol::lol::lol::lol:

ισα-ισα......οχι μονο δεν στο χαλαω.....αλλα στο προωθω κιολας!!!!!!:lol::lol::lol::P
αν δεν βρεις απαντηση απο εδω.....( γιατι ειναι και περιεργη τροφη γμτ...δεν την εχω ξανακουσει.)....μηπως να ρωταγες το γιατρο του φορουμ????:)

ισα-ισα......οχι μονο δεν στο χαλαω.....αλλα στο προωθω κιολας!!!!!!:lol::lol::lol::P
αν δεν βρεις απαντηση απο εδω.....( γιατι ειναι και περιεργη τροφη γμτ...δεν την εχω ξανακουσει.)....μηπως να ρωταγες το γιατρο του φορουμ????:)

το ξερω πουπαρα μου σε πειραζω!:P:P:D:D
ναι θα τον ρωτησω..:hmm::hmm:

απ οτι καταλαβα η γιατρος σου ειπε οτι μπορει να εχει αλλεργια απο επαφη πχ ψυλλους,ψωρα. απο την στιγμη που θα ειναι αποπαρασιτωμενος και τωρα θα του περασει το δερματικο, δεν νομιζω να χρειαζεται κατι πολυ ειδικο. αν εβγαινε εξω μπορει να χρειαζοταν. αλλα με την αποπαρασιτωση θα εισαι μια χαρα πιστευω:)

απ οτι καταλαβα η γιατρος σου ειπε οτι μπορει να εχει αλλεργια απο επαφη πχ ψυλλους,ψωρα. απο την στιγμη που θα ειναι αποπαρασιτωμενος και τωρα θα του περασει το δερματικο, δεν νομιζω να χρειαζεται κατι πολυ ειδικο. αν εβγαινε εξω μπορει να χρειαζοταν. αλλα με την αποπαρασιτωση θα εισαι μια χαρα πιστευω:)

και αυτο και οτι γενικα μπορει να ειναι ευπαθεις σε αλλεργιες..αλλα αυτο θα το δουμε σιγα σιγα!:rolleyes: προς το παρον ειπαμε να κανουμε αυτο το συνδιασμο τροφης για να στρωσει το στομαχακι μας! και μπορω να πω οτι και την rc sensible & rc sterlized ο Λουκουμας την τρωει με ιδιαιτερη ευχαριστηση!:P:P

βρε, μην φρικαρεις, αν ηταν ετσι τωρα δεν θα ειχα τροφη να δωσω της δικιας μου αν σκεφτομουνα οτι θα εχει ταση και για αλλες αλλεργιες!!! μονο αμα δεις ξανα φαγουρα, ερεθισμο κτλ να το ψαξεις, με την τροφουλα τωρα ειναι μια χαρα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back