nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσοι με ξερουν κ απο σκυλοφορουμ,θα σας πουν οτι το ψαχνω πολυ με τις ξηρες τροφες. Εχω μαθει αρκετα πραγματα για τις τροφες,εχω κανει πολλες αλλαγες,εχω βρει μια τροφη π θεωρω καλη κ ταιριαζει στο σκυλο μ,αλλα παντα ενημερωνομαι κ παρακολουθω τις εξελιξεις.

Μιας κ εχουμε κ σκυλογονεις εδω, ποια τροφη δινεται στο σκυλο σας?ποσο καιρο?ποια τα αποτελεσματα?γιατι τη προτιματε?
Καλους προβληματισμους ευχομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιός τα λέει αυτά; Συκοφαντίες!Οσοι με ξερουν κ απο σκυλοφορουμ,θα σας πουν οτι το ψαχνω πολυ με τις ξηρες τροφες.

Γεια σου Νίκο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σου Αναστασια!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ενα καλο οτι δεν ειναι δυσευρετη.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ θα συμφωνήσω εν μέρει με την moukelis, το κανίς που είχα στο πατρικό μου έτρωγε μόνο μαγειρευτό, κοτόπουλο, μοσχάρι, βραστά με λίγο λαδάκι, λαχανικά και που και που ριζάκι. Έζησε 16χρόνια, με μόνο πρόβλημα την καρδιά του προς το τέλος του όμως. Οι γονείς μου ήταν αρνητικοί κ εμένα με τις αγοραστές τροφές. Στο λυκόσκυλο όμως που είχα εγώ του έδινα κ μαγειρευτώ κ ξηρά τροφή, proplan κ την λάτρευε, κ δεν την πείραξε ποτέ σε τίποτα, δεν της την είχα αλλάξει ποτέ γιατί ο κτηνίατρος την θεωρούσε καλή κ αφού δεν την πείραζε δεν συνιστούσε να την αλλάξουμε.
Στο μικρό μου τώρα, δίνω πάντα μαγειρευτό φαγητό και ξηρά τροφή, δυστυχώς δοκίμασα σχεδόν όλες τις τροφές, αλλά η hills του προκαλούσε διάρροια και η proplan εμετό, τις άλλες δεν τις έτρωγε και τελικά καταλήξαμε μόνο στην pedigree που αν κ δεν την θεωρώ από τις κορυφαίες την τρώει χωρίς να τον πειράζει, κ τρελαίνετε. 

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχας συγχαρητηρια για το μαγειρευτο!Μπραβο!
Σχετικα με την pedigree...
...εχει ζαχαρη και αλατι μεσα...γιαυτο και την προτειμουν τα περισσοτερα σκυλια.Θα του προκαλεσειν προβλημα στα δοντια η ζαχαρη και το αλατι επιβαρυνει τα νεφρα...
Δεν δοκιμαζεις και καμια royal canin,techni-cal,eagle pack,acana,orijen???Καποια απο αυτες θα του ταιριαξει...

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα!
Καταρχας συγχαρητηρια για το μαγειρευτο!Μπραβο!
Σχετικα με την pedigree......εχει ζαχαρη και αλατι μεσα...γιαυτο και την προτειμουν τα περισσοτερα σκυλια.Θα του προκαλεσειν προβλημα στα δοντια η ζαχαρη και το αλατι επιβαρυνει τα νεφρα...
Δεν δοκιμαζεις και καμια royal canin,techni-cal,eagle pack,acana,orijen???Καποια απο αυτες θα του ταιριαξει...![]()
Α γι'αυτό λες του αρέσει του χαζόσκυλου μου??
Νομίζω κάποιες από αυτές που ανέφερες δεν τις έχουμε δοκιμάσει, θα κάνω μια προσπάθεια, ξέρεις μετά από διάφορες μη χαριτωμένες αντιδράσεις στην ξηρά τροφή (διάρροιες, εμετούς.
) ψιλοφοβήθηκα κ χαλάρωσα με αυτήν που δεν τον πειράζει. Αλλά δεν είχα ιδέα για αυτά τα συστατικά, και γνωρίζω πολύ καλα πόσο κακό κάνουν στα νεφρά, στα μάτια κ στην μακροζωία γενικά του σκύλου. Και εγώ κ ο Μίκη σε ευχαριστούμε από καρδιάς

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Μιας και ανεφερες ευαισθητο στομαχι, η techni-cal ,εχει εναν κωδικο που λεγεται Sensitivity & Easy to Diggest.Εχει πιο ''απλα'' συστατικα,δεν εχει καλαμποκι,σογια,βοδινο...και μπορει να του ταιριαξει!
Ευχομαι καλη αναζητηση!

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε θυμάσαι μόνο τις εταιρείες αλλά και τους κωδικούς!

Εγώ καλά καλά δε θυμόμουνα ποιά τροφή έτρωγε μέχρι πρόσφατα η σκύλα μου!
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε συ Νίκο, πραγματικά απορώ πώς τις θυμάσαι όλες απ' έξω.
Δε θυμάσαι μόνο τις εταιρείες αλλά και τους κωδικούς!
Εγώ καλά καλά δε θυμόμουνα ποιά τροφή έτρωγε μέχρι πρόσφατα η σκύλα μου!
Ελα ντε, και εγώ προσπαθώ να θυμηθώ πιες άλλες τροφές του έχω πάρει να δοκιμάσει, κατέγραψα τώρα σε χαρτί αυτες που μου ανέφερε για να πάω στο πετ σοπ κ να δω τι έχω ήδη δοκιμάσει

Μάλλον είναι η ηλικία, όσο πιο μικρός θυμασαι, άμα σε πάρουν τα χρόνια..

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μονο οι Hills με μπερδευουν...λες να το κανουν για σπασιμο???εχουν πολλους κωδικους γαμωτο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool