Τροφή vs Κιλά

αν τους ταίζεις εσύ, μπορείς να ελέγχεις πότε και τι τρώει ο κάθε ενας. Αν ο ενας μαθει να τρώει π.χ. πρωί (που είσαι σπίτι) και ο άλλος βράδυ (που είσαι σπίτι) νομίζω θα το μάθουνε και θα ξέρει πιανου σειρά είναι

ετσι εκανα με τα σκυλιά μου παλιά

στις γάτες δε ξέρω κατα ποσο πιάνει :):redface:
Τα σκυλιά έτσι πρέπει να τρέφονται.:):)

Εγώ που τα ταίζω έτσι, εκτός του ότι πεινάνε συνέχεια, τρώνε πολύ λίγο.:/::/:Ούτε 40γρ την ημέρα.:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι γιατι θα ανεβοκατεβαινω συνεχεια..θα ειμαι καθε βδομαδα πανω για αρκετες μερες..οποτε δεν υπαρχει λογος να τα ταλαιπωρω ουτε να τα αφηνω μονα τους..ασε που ολο και θα εχω υποψη μου για κανενα αδεσποτακι ειτε να το στειρωσω και να το φιλοξενησω μεχρι να γινει καλα ειτε να το φιλοξενησω μεχρι να υιοθετηθει..οποτε θα εχω και κενο σπιτι..:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι γιατι θα ανεβοκατεβαινω συνεχεια..θα ειμαι καθε βδομαδα πανω για αρκετες μερες..οποτε δεν υπαρχει λογος να τα ταλαιπωρω ουτε να τα αφηνω μονα τους..ασε που ολο και θα εχω υποψη μου για κανενα αδεσποτακι ειτε να το στειρωσω και να το φιλοξενησω μεχρι να γινει καλα ειτε να το φιλοξενησω μεχρι να υιοθετηθει..οποτε θα εχω και κενο σπιτι..:happy:
Αν είναι έτσι καλά κάνεις!!!:):):)

Τροφή VS κιλά.
Ωραίο θέμα.
Προσωπικά, έχω αρχίσει και μειώνω την τροφή του, γιατί τον βλέπω και αρπάζει στην κοιλίτσα...
Δεν θέλω να γίνει χοντρός, με τίποτα! :redface:

Τροφή VS κιλά.
Ωραίο θέμα.
Προσωπικά, έχω αρχίσει και μειώνω την τροφή του, γιατί τον βλέπω και αρπάζει στην κοιλίτσα...
Δεν θέλω να γίνει χοντρός, με τίποτα! :redface:
Καλά κάνεις drifter!!!:P:P:P:PΚαι εγώ τους δίνω συγκεκριμένη ποσότητα καθημερινά!!!:P:P:P:):):redface:

Λοιπόν παιδιά ήμουν έτοιμη να ανοίξω ένα καινούριο θέμα για το πως θα αδυνατίσω τον μπαμπινο μου αλλά με προλάβατε οπότε λέω να χρησιμοποιήσω αυτό.
Ο κούκλος μου είναι μόλις 2 χρονών, στειρωμένος και περίπου 1 κιλό πάνω από το κανονικό.
Δυστυχώς έκανα το λάθος να του δίνω ένα συνδυασμό χύμα τροφής, κακής μάλλον ποιότητας και σίγουρα πολύ λιπαρής μιας που ήταν και γεμιστή ανακατεμένη με μια indoor formula μάλλον καλής ποιότητας αλλά δεν θυμάμαι εταιρία. Επιπλέον έτρωγε που και που καμιά κονσερβούλα και αυγουλάκι. Γενικά είχε μισό κιλό παραπάνω και δεν είχα ανησυχήσει πολύ, όμως πρόσφατα αυτό το μισό έγινε ένα και με τρόμαξε λιγάκι. Η τροφή δεν φαίνεται να του δημιουργεί άλλα προβλήματα, έχει λαμπερό τρίχωμα δεν μαδάει και μοιάζει να κάνει καλή αποβολή των τριχών και καλά σχηματισμένα κακά. Χωρίζω το φαγητό του σε δυο μερίδες, πρωί και βράδυ η ποσότητα είναι περίπου 100 γραμμάρια τη μέρα.

Αποφάσισα λοιπόν να του αλλάξω τροφή, να πάρει για ένα δυο μήνες, όσο χρειαστεί κάποια light και μετά μάλλον κάποια για στειρωμένες γάτες. Προσπάθησα να βγάλω άκρη για το ποιες είναι καλύτερες τροφές, διάβασα σχεδόν όλα τα post βρηκα και διάφορα άρθρα και επισκέφτηκα και σχεδόν όλα τα site των κατασκευαστών τροφών αλλα πάλι δεν είμαι σίγουρη για τίποτα. Καταλαβαίνω η επιλογή είναι πολύ σχετική αλλά σίγουρα θα ήθελα μερικές συμβουλές. Φυσικά και θα ήθελα να ενσωματώσω ποιότητα και τιμή. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει Hills και royal canin light και εμένα χωρίς ιδιαίτερο λόγο με πείθει περισσότερο η hills. Αναρωτιέμαι για την pro plan, πως δηλαδή μια εταιρία βγάζει προϊόντα για supermarket και την ίδια στιγμή και μια θεωρητικά καλή τροφή που άλλωστε είναι φτηνότερη από τις άλλες της ίδιας σειράς και ακόμη αναρωτιέμαι, τι κάνει μια τροφή καλή; Α... και ενώ στα περισσότερα post λένε καλύτερα η τροφή να μην έχει καλαμπόκι η ρύζι εγώ δεν έχω δει καμία τροφή που να μην τα περιέχει.

υπαρχουν τροφες οπως η ακανα και η οριτζεν (στην ελλαδα) που δεν περιεχουν καλαμποκι και ρυζι..στο εξωτερικο υπαρχουν και πολλες αλλες. το σημαντικο ειναι να δεις με ποια ποσοτητα τροφης αρχιζει να χανει κιλα, γιατι καθε γατα εχει δικο της μεταβολισμο..δεν ξερω, εχω την εντυπωση οτι το καλαμποκι μπορει να το βοηθησει να χασει, μιας και τα κανουν να εχουν την αισθηση οτι χορταινουν πιο ευκολα. εγω θα σου προτεινα την rc light, με σωστη δοσολογια. οταν τα χασει και φτασει στο επιθυμητο βαρος, την αλλαζεις αμα θες..προσωπικη μου αποψη..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back