Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
22-01-08
19:01

Έτσι ακριβώς είναι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
31-01-08
19:07
Μια ιστορία για φιλόζωους
Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο της Μισέλ(Michelle) για τις γάτες χωρίς τρίχωμα νομίζω πως τις λέγανε Σφύγξ
. Τα σχόλια δεν ήταν και πολύ καλά, και θέλω να σας πω μια ιστορία που μου είπε η μαμά μου όταν διάβασε το κείμενο. Μια φορά ήταν ένα αγοράκι που πήγαινε να αγοράσει ένα γατάκι άπό το pet shop. Μπαίνει μέσα και ρωτάει πόσο κάνουν τα περσικά γατάκια, του απαντούν 50ευρώ. Το παιδάκι είχε μόνο 5. Πάει και βλέπει μία μεγάλη γάτα (περσική) και από πίσω της 6 γατάκια(περσικά) έτυχε εκεί δίπλα του να είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το ρωτάει το παιδάκι " σου άρεσε κάποιο γατάκι;" "ναι" του απαντάει το παιδάκι. "Ποιο αγόρι μου" "το τελευταίο κύριε" του απαντάαει το παιδάκι. "Αυτό αγόρι μου στο δείνω και τζάμπα, δεν το βλέπεις και μόνος σου; Είναι κουτσό!" "όχι κύριε θα σας το πληρώσω "παδί μου μ' αυτό δεν θα μπορείς ούτε να παίξει, ούτε να το μάθεις κόλπα." τότε λοιπόν το παιδί σηκώνει το παντελόνι του μέχρι το γότατο, και του λέει " βλέπετε κύριε και εγώ δεν μπορώ ούτε να τρέξω , ούτε να παίξω"(είχε ψεύτικο πόδι).
Ελπίζω να καταλάβατε όλοι το νόημα της ιστορίας και όποτε πάτε να πείτε κάτι κακό για κάποιο ζώο να θυμάστε αυτή την ιστορία.
Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο της Μισέλ(Michelle) για τις γάτες χωρίς τρίχωμα νομίζω πως τις λέγανε Σφύγξ
. Τα σχόλια δεν ήταν και πολύ καλά, και θέλω να σας πω μια ιστορία που μου είπε η μαμά μου όταν διάβασε το κείμενο. Μια φορά ήταν ένα αγοράκι που πήγαινε να αγοράσει ένα γατάκι άπό το pet shop. Μπαίνει μέσα και ρωτάει πόσο κάνουν τα περσικά γατάκια, του απαντούν 50ευρώ. Το παιδάκι είχε μόνο 5. Πάει και βλέπει μία μεγάλη γάτα (περσική) και από πίσω της 6 γατάκια(περσικά) έτυχε εκεί δίπλα του να είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το ρωτάει το παιδάκι " σου άρεσε κάποιο γατάκι;" "ναι" του απαντάει το παιδάκι. "Ποιο αγόρι μου" "το τελευταίο κύριε" του απαντάαει το παιδάκι. "Αυτό αγόρι μου στο δείνω και τζάμπα, δεν το βλέπεις και μόνος σου; Είναι κουτσό!" "όχι κύριε θα σας το πληρώσω "παδί μου μ' αυτό δεν θα μπορείς ούτε να παίξει, ούτε να το μάθεις κόλπα." τότε λοιπόν το παιδί σηκώνει το παντελόνι του μέχρι το γότατο, και του λέει " βλέπετε κύριε και εγώ δεν μπορώ ούτε να τρέξω , ούτε να παίξω"(είχε ψεύτικο πόδι). Ελπίζω να καταλάβατε όλοι το νόημα της ιστορίας και όποτε πάτε να πείτε κάτι κακό για κάποιο ζώο να θυμάστε αυτή την ιστορία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
31-01-08
19:41
Για ποιο άρθρο μιλάς;
Α μάλιστα, τώρα το είδα. Δεν γράφτηκαν και τόσο άσχημα σχόλια, απλώς η συγκεκριμένη ράτσα είναι όντως αμφιλεγόμενης αντικειμενικής ομορφιάς...

Α μάλιστα, τώρα το είδα. Δεν γράφτηκαν και τόσο άσχημα σχόλια, απλώς η συγκεκριμένη ράτσα είναι όντως αμφιλεγόμενης αντικειμενικής ομορφιάς...
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
31-01-08
20:11
Για ποιο άρθρο μιλάς;
Ούτε εγώ είπα ότι είναι κουκλί, αλλά δεν είναι σωστό να κρίνουμε ένα ζώο απλά και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
31-01-08
20:56
Υπάρχει παρόμοιο θέμα στο Forum εδώhttps://www.mypetz.gr/threads/Τρυφερές-ιστορίες-με-ζώα.221579/
Όποιος μπορεί ας συγχωνέψει τα δυο θέματα!
Όποιος μπορεί ας συγχωνέψει τα δυο θέματα!
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
02-02-08
12:53
Raisa αυτή την ιστορία μου την είπε η μαμά μου απλώς εγώ την άλλαξα αντί με σκύλο σε γάτα.
beautiful princess
Νεοφερμένο μέλος
Ο beautiful princess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
12-02-09
19:17
simfwnw mazi soy! den exw tipota allo na pwδεν είναι το θέμα μόνο του αν είναι αληθινή ή όχι αλλά τι μπορεί να μας δείξει η συγκεκριμένη ιστορία και να θυμήθούμε και το άλλο <<Στενοχωριόμουν που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια >> τα έχουμε όλα και δεν καταλαβαίνουμε όλους αυτούς που δεν τα έχουν μέχρι που έρχεται κάτι τέτοιο και καταλαβαίνουμε που υπάρχει το πραγματικό μεγαλείο της ψυχής!!!! μπράβο στον μικρό έδωσε ένα μαθημα κατά του ρατσισμου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki