χριστινα
Διάσημο μέλος
Χαρα που κάνω αν αναποδογυρίσει το μπολ και δεν το δω και πατησω τη κνσέρβα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παλιοτερα ειχε ενα αγαπημενο παιχνιδι και για να μην της το παρω πηγαινε και το εθαβε στην αμμο της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
δεν ξερω,παντως αυτο προσπαθει να κανει η δικια μουπαλιοτερα ειχε ενα αγαπημενο παιχνιδι και για να μην της το παρω πηγαινε και το εθαβε στην αμμο της
![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πάει και τσαλαβουτάει στα νερά και μετά τινάζει τα πόδια τουσαν τρελλός. Το χειρότερο είναι ότι μετά από αυτό πάει στο κρεββάτι μου και τα κάνει όλα μούσκεμα!
Αφήστε που δεν μπορώ να ελέγξω αν πίνει νερό και πόσο...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα η Τσικι πλεον δεν πινει νερο απο τη μπωλακι της.οποτε διψαει παει και καθεται στη λεκανη του μπανιου(παντα το καπακι ειναι κλειστο)και περιμενει να περασει καποιος να τη δει για να της ανοιξει τη βρυση του νιπτηρα...
anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
ο δικος μου ΠΑΝΤΑ πριν πιει νερο βουταει το ποδαρακι του μεσα πρωτα και μετα αρχιζει να πινει... λες και θελει να δοκιμασει αν εχει νερο η αν ειναι στη σωστη θερμοκρασια το νερο!![]()
![]()
Kαι μενατα χαζουλια το ιδιο κανουν! Ενω μισουν το νερο στο μπανιο οποτε ανοιξει βρυση, οποτε πανε να πιουν νερο μεσα χωνουν τα ποδαρακια.

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Α εμας ο Σαββας ειναι εξελιγμενος και με λεπτους τροπους! Πινει μονο απο ποτηρια (οποια βρει πανω σε κομοδινο) με αποτελεσμα να αποκτησει ενα δικο του ποτηρακι διπλα απο το φαι του...
Καλαμακι ακομα δεν μας ζητησε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλό! Αυτό το έκανε ο συγχωρεμένος ο σκύλος μου. Έπινε νερό μόνο από ποτήρι ή βρύση. Μπωλάκι δεν καταδεχόταν ούτε για φαγητό! Έτρωγε σε δικό του πιάτο!!!![]()
Α εμας ο Σαββας ειναι εξελιγμενος και με λεπτους τροπους! Πινει μονο απο ποτηρια (οποια βρει πανω σε κομοδινο) με αποτελεσμα να αποκτησει ενα δικο του ποτηρακι διπλα απο το φαι του...
Καλαμακι ακομα δεν μας ζητησε...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Κονσερβα τρωει μονο απο πιατακι φλιτζανιου καφε
Του εχουμε αφησει 5 πιατακια απο ενα σετ που δεν θελαμε και τρωει απο εκει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Α στην αρχη του ειχα παρει ενα ωραιο γκρι πλαστικο μπωλ για φαγητο (δωρακι) αλλα ο Σαββας δεν καταδεχοταν να φαει κονσερβα απο κει, δοκιμασαμε και νεορ τπτ, τωρα εκει εχει ξηρη τροφη και τρωει.Κονσερβα τρωει μονο απο πιατακι φλιτζανιου καφε
Του εχουμε αφησει 5 πιατακια απο ενα σετ που δεν θελαμε και τρωει απο εκει!!!
Και τα δικα μου το ιδιο με την κονσερβα!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι? Δεν εχετε? Να τσακιστειτε να μου παρετε θα μας πει κιολλας! 
Mika
Δραστήριο μέλος
Σε λιγο θα μας ζητησει το καλο μας σερβιτσιο και τα ασημενια μαχαιροπιρουνα!Τι? Δεν εχετε? Να τσακιστειτε να μου παρετε θα μας πει κιολλας!
![]()
Εμεις τα κακομαθαινουμε...

aspasiapef
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιας χρησης τα εχει κανει ολα.
Πινεις, πινει και πλυσιμο!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αχ, πολύ πλάκα!!!
Mika
Δραστήριο μέλος
Και η σαρδελα πινει ολη την ωρα απο το ποτηρι μου!![]()
Μιας χρησης τα εχει κανει ολα.
Πινεις, πινει και πλυσιμο!
Εμενα πινει απο την κουπα μου μονο η Σταλιτσα και μονο αν πινω τσαι με γευση φραουλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool