prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Έβαλα το πρωί στα γατάκια στη δουλειά 3/4 κονσέρβα και ξηρά τροφή ανακατεμένα (το άλλο τέταρτο επιχείρησα να το ταϊσω στον πρίνς αλλά ατύχησα..). Αφού φάγανε μέχρι που σκάσανε και τα δύο και είχε μείνει λίγο, σκάψανε τριγύρο και γεμίσανε το μπωλ με χώμα (καθότι σε κήπο τα γατιά) και πετραδάκια... αφού το γεμίσανε καλά καλά το μυρίσανε και μετά φύγανε....
Εγώ η καλή σου βούτηξα το μπώλ και το έπλυνα (από κονσέρβα, χώμα και πέτρες) αφήνοντας στο χώμα όμως το υπόλοιπο φαγητό τους (προς βρώσιν των μυρμηγκιών).... 3 ώρες μετά είχε ύποπτα καθαριστεί το χώμα μόνο από τα υπολοίματα κονσέρβας (η ξηρά τροφή ήταν εκεί, πράγμα που μου λέει ότι δεν έκαναν ντού τα μυρμήγκια).
Κάποιο γατί ξαναπείνασε από τα δύο και καθάρισε ότι είχαν παραχώσει σε ένα κιλό χώμα.... Η ξηρά τροφή στο πιάτο του δεν του έκανε.. κονσέρβα ήθελε....
Τι να πώ...
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τι να πω που διαπίστωσα ότι δεν του αρέσουν τα ψάρια του δικού μου, παρά μόνο η κονσέρβα τόνος;

prince
Διάσημο μέλος
Οχι δεν θελει να λερωσει τι μύτη του..... τι να κάνω;
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις προάλλες είδα έναν ποντίκαρο που ούτε ο σκύλος μου δε μπήκς στο κόπο να κυνηγήσει...Πόσο μάλλον ο γατουλίνος....Αν τον αντίκριζε να φοβόταν ο μικρός μου....
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βρε την κακομοίρα την ακριδούλα...Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι σήμερα χλαπακιάσαμε μία ακρίδα...Η καημένη έλαχε να βρεθεί στο μπαλκόνι μας....Ε την πήρε είδηση και έπαιζε μαζί της μέχρι που παραπατούσε...και μετά από λίγη ώρα γύρισε μέσα και γλυφόταν...βγήκα έξω και δε την είδα..... πάει.....σιχάθηκα αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η φύση τους!
Τις προάλλες είδα έναν ποντίκαρο που ούτε ο σκύλος μου δε μπήκς στο κόπο να κυνηγήσει...Πόσο μάλλον ο γατουλίνος....Αν τον αντίκριζε να φοβόταν ο μικρός μου....

Δεν πειράζει δεν θα σου τρώει το καλαμπόκι τώρα πια...

Καλά κι εμείς το ίδιο θαραλέοι είμαστε...Κάτω από το κρεββάτι παμε καθε φορά που βλέπουμε το λούτρινο προβατάκι ...φαντασου να βλέπανε και ποντικο!!!

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όποτε σκάλιζε η καημενούλα δίπλα στο μπολάκι της, ερχόταν μία τεράστια χερούκλα (η δική μου
) και την προσγείωνε στην τουαλέτα της. Νόμιζα ότι ήθελε κακάκια της... Και με κοιτούσε η καημενούλα με μια απορία.... "Τι κάνεις ρε μάνα; Πας καλά;" 
prince
Διάσημο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα το γελιο ειναι οτι σκαβει το πλακακι....

και κατι φορες εχω βρει απο πανω απο το δοχειο μια μικρη κουρελου που εχω πιο περα!!!πολυ γελιο

Raisa
Περιβόητο μέλος
και μενα παιδια σκεβει διπλα απο το δοχειο φαγητου...στην αρχη ειχα απορησει και εγω αλλα διαβασα το αρθρο σας και ηρεμησα...καταλαβα οτι προσπαθει να κρυψει το φαι του για μετα!!!νομιζει οτι δεν θα του βαλω αλλο...το μικρο μου....αλλα το γελιο ειναι οτι σκαβει το πλακακι....
και κατι φορες εχω βρει απο πανω απο το δοχειο μια μικρη κουρελου που εχω πιο περα!!!πολυ γελιο
![]()
Ασε Χρύσα...ίδιος ο μπαμπάς του
....και ο Φιντέλ σκάβει...και πριν και μετά

...σκάβει και στο νερό όταν θέλει να πιει
....και το χειμώνα που έχω μια κουρελού στρωμένη στην κουζίνα όλο μουσκεμένη την βρίσκω
...μικρός όταν ήταν είχε τι συνήθεια να ρίχνει το νερό...

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασε Χρύσα...ίδιος ο μπαμπάς του....και ο Φιντέλ σκάβει...και πριν και μετά
...σκάβει και στο νερό όταν θέλει να πιει
....και το χειμώνα που έχω μια κουρελού στρωμένη στην κουζίνα όλο μουσκεμένη την βρίσκω
...μικρός όταν ήταν είχε τι συνήθεια να ρίχνει το νερό...
![]()
και αναρωτιομουν απο που πηρε...
με το νερο δεν το κανει συχνα...αλλα με την κουρελου τα λερωνει κιολας ετσι που τα σκεπαζει και το φαγητο και το νερο...
αλλα το γελιο ειναι που σκαβει μονο το πλακακι κατι φορες....
τωρα χειμωνα θα δω αν το κανει και με το νερο συνεχεια.....
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
το κάνουν. Δεν είχα ιδέα. Τελικά όμως σας διάβασα και κατάλαβα. Στην περιπτωση της τροφης για στειρωμενα, ο Οδυσσέας, σκαβει μαλλον γιατι δεν του αρεσει
ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας γατομαμάδες και γατομπαμπάδες

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδώ, απλά εδώ και καιρό έχω μια απορία και ήθελα να δω αν και οι δικές σας γατούλες το κάνουν αυτό και αν ξέρετε γιατί.
Η γάτα μου από όταν την πήρα, όταν πλησιάζει την τροφή της, τρώει κανονικά, όλα μια χαρά και μετά όταν σταματάει να τρώει πριν απομακρυνθεί απ' το μπολάκι της κάθεται και "σκάβει" με τα ποδαράκια της έτσι όπως κάνει για να καλύψει τα κακά της στην λεκάνη. Αφού το κάνει αυτό, μετά φεύγει
. Η τροφή της δεν βρίσκεται φυσικά δίπλα στη λεκάνη της. Δεν το κάνει κάθε φορά αλλά τις περισσότερες.. και αναρωτιέμαι τι να σημαίνει αυτό, ελπίζω όχι ότι η τροφή της μυρίζει κακά!
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Είναι από τις γατοαντιδράσεις που δεν μπορώ να εξηγήσω
απλά απολαμβάνωωωωωωω.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα.Μην ανησυχεις καθολου...ακριβως τα ιδια κανει και η δικια μου...δεν ξερω ακριβως τον λογο,εξαλλου...ποιος καταλαβε ποτε τις γατες πραγματικα;;

..αλλα το κανουν παρα πολλα γατια.Εμενα επισης μπαινει στην τουαλετα..κανει την αναγκη της..και μετα σκαβει....στην πορτα,στο χαλακι που ειναι εξω απο την τουαλετα...καιν οπου αλλου βρει...εκτος απο την αμμο της..

ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος

stefan...
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα,αυτο το κανουν για να σκεπασουν το φαγητο τους οταν ειναι χορτατα για να το κρυψουν για αργοτερα.αυτο το κανουν πολλα αγρια ζωα,θαβουν την τροφη κ οταν πεινασουν τη ξεθαβουν κ την τρωνε.
ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος
!!! ωραία! ευχαριστώ, αυτό μάλιστα, είναι μια λογική απάντηση! ευχαριστώ πολύ! βρε την άγρια Ναλίτσα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool