Τρώει και σκάβει

• Thread starter Thread starter akoylini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Τρίβει το πόδι γύρω από το πιάτο!!!

ελα που την πατησε με αλλον τροπο καθως σημερα μου εδειξε τι λατρευει να τρωει περισσοτερο,περα λοιπον απο τις ξηρες τροφες εχω παρει κ κονσερβακια,του εβαζα κοτοπουλο,βοδινο,μοσχαρι κτλπ,αλλα δεν μπορω να πω οτι τα ετρωγε με πολυ λαχταρα,μεχρι που σημερα το πρωι του εβαλα μια κονσερβουλα με σολομο,περιτο να σας πω τι εγινε,εφαγε την μιση κονσερβα και την αλλη μιση του την εβαλα με ξηρα τροφη οπου ξεχασε και το ποδι να κανει στο πιατο και το ονομα του!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σολομος ειναι το κουμπι λοιπον..αντε κ καλη ορεξη τωρα Ακη ανοιξε κ θεματακι να τον θαυμασουμε με φωτο κ με τα ολα του οπως του πρεπει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα παιδια καρβουνο η ιστορια!!!!!!! εχω να κανω με επιλεκτικο ,με χαζο,με δεν ξερω τι και εγω γατι!!!!!!!!σολομο φαγαμε και τελος,μοσχαρι,κοτοπουλο,γαλοπουλα και και και οσο αφορα υγρη τροφη,οσο αφορα ξηρα σας εχω πει απο royal ,proplan,tonus εως και whiskas τρωει λιγο και μετα τελος δεν τα θελει και ζηταει να φαει.ειμαι σε απογνωση,σκεφτομαι να το γυρισω σε μαγειρεμενο φαι,κοτοπουλο κτλπ.το γατακι ειναι υγειεστατο καθως εχει κανει εξετασεις αιματος και ηταν αψογες,παιζει και γενικα ειναι πολυ ενεργο ,α και να μην ξεχασω πχ σημερα του εβαλα κονσερβα απο το ψυγειο εφαγε λιγο και την αφησε,του ανοιξα καινουργια εφαγε λιγο και την αφησε,ε λεω κατσε να δοκιμασω λιχουδια,του εδωσα το σαλαμι της vitakraft και δεν αφησε ουτε το χαρτι!!!!!!!!!!!!! πειτε μου τι να κανω γιατι θελω να του προσφερω το καλυτερο αλλα ειμαι και ανεργος οποτε καταλαβαινετε πως οταν του προσφερω αυτα που του εχω αγορασει και δεν τα τρωει στεναχωριεμε και για το οτι δεν τρωει και για τα χρηματα τα οποια δεν μου περισευουν.
:(

***λοιπον μιλησα με τον παλικαρι που πηρα τον γατουλι,τα γατακια ολα τα ταιζε με ξηρα τροφη royal και ειχε την ξηρα τροφη ολη μερα στην διαθεση τους.βεβαια να πω και εγω το στραβο μου οταν τον εφερα του εδωσα κονσερβα,λυχουδιες κτλπ κτλπ (ξερω ξερω μην με κατηγορητε!!!!!!!).μου ειπε να βαλω σε 2-3 διαφορετικα μπωλ την τροφη και ΑΝ θελει ΑΣ φαι,Αλλιως ας μεινει νυστικος..................

Τελευταία επεξεργασία:

Ευχαριστω ,,,,,ειλικρινα,επιτέλους βρήκα απάντηση γιατι κάνει ότι σκάβει στα πλακάκια γύρω από το μπολ με την τροφη.καποιες στιγμές ....αφού φάει λίγο κ μετά πολυ καλός ο παραπάνω τρόπος αντιμετώπισης θα το εφάρμοσε άμεσα

λοιπόν εγώ έχω μια γατουλα 4μηνων ,,,,,της δίνω royal canin αλλά δοκίμασα κανά δυο μέρες κ wiskas μαζί με την royal ......για την whiskas ούτε λόγος κάνει σαν τρελή αλλά ποτέ δεν την έδωσα συνεχόμενα (έχω μια συνήθεια να ανακατεύω την τροφη για να μην συνηθίσει σε μια συγκεκριμένη και δεν τρώει άλλη)..λόγω αγορών μέσω online σκέφτομαι και την James wellbeloved

καλημερα φορουμ! παρολο που οι απαντησεις δεν ειναι προσφατες, δεν αντεχω να μην πω κ εγω! η Αρτεμισουλα (10 μηνων) οχι μονο σκαβει, αλλα επειδη το ψυγειο ειναι διπλα ακριβως, σκαβει με μανια το πιατακι κ επειτα στεκεται στα 2 ποδαρακια κ σκαβει κ το ψυγειο :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back