tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα.
16-04-10
13:12
Καλημέρα,
πριν δύο μέρες στείρωσα τη γατούλα μου. Όλα πήγαν μια χαρά όμως το γατάκι μου, όντας ζωηρό, δαγκώνει και τραβάει τα ράμματα. μίλησα χτες με τον κτηνίατρο, τα διόρθωσε και της βάλαμε κολλάρο. Η μικρή όμως δέκα λεπτά αφότου ήρθαμε σπίτι χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο, έκλαιγε και με τα πολλά κατάφερε να το βγάλει. συνεχίζει να τα τραβάει και πάλι το απόγευμα θα πάω στον κτηνίατρο να κόψει αυτά που έβγαλε. Δεν ξέρω τι να κάνω για να σταματήσει να τα πειράζει. φοβάμαι ότι σύντομα θα έχουμε πρόβλημα γιατί ο γιατρός είπε πως αν συνεχίσει έτσι θα την ξαναράψει (πάλι νάρκωση...) έχει κανείς κάμια ιδέα??
πριν δύο μέρες στείρωσα τη γατούλα μου. Όλα πήγαν μια χαρά όμως το γατάκι μου, όντας ζωηρό, δαγκώνει και τραβάει τα ράμματα. μίλησα χτες με τον κτηνίατρο, τα διόρθωσε και της βάλαμε κολλάρο. Η μικρή όμως δέκα λεπτά αφότου ήρθαμε σπίτι χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο, έκλαιγε και με τα πολλά κατάφερε να το βγάλει. συνεχίζει να τα τραβάει και πάλι το απόγευμα θα πάω στον κτηνίατρο να κόψει αυτά που έβγαλε. Δεν ξέρω τι να κάνω για να σταματήσει να τα πειράζει. φοβάμαι ότι σύντομα θα έχουμε πρόβλημα γιατί ο γιατρός είπε πως αν συνεχίσει έτσι θα την ξαναράψει (πάλι νάρκωση...) έχει κανείς κάμια ιδέα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
16-04-10
13:23
Το κολλαρο σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση,ομως εφ οσον ειναι τοσο ζωηρουλα,μηπως σου δωσει και καποιο ελαφρυ ηρεμιστικο ,τουλαχιστον μεχρι να κοψει τα ραμματα...Μονη σου δεν θα δωσεις φυσικα τιποτα.Μονο αν σου το προτυνει ο γιατρος,εκτος κι αν βρει αλλο τροπο,καλυτερο.
Μακαρι να αποφυγει κι αλλη ναρκωση.
Μακαρι να αποφυγει κι αλλη ναρκωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
16-04-10
13:28
Απ'όσο ξέρω εκτως από τα εξωτερικά ράμματα γίνονται και εσωτερικά.Αν ο γιατρός σας της έχει δώσει αντιβίωση μακράς διαρκείας είναι καλυμένη.Προσπάθησε όσο μπορείς,τις ώρες που είσαι σπίτι να την αποτρέπεις από το να τα πειράζει.Βέβαια καλύτερα να τη δει ο γιατρός σου από κοντά κ να κρίνει αν χρειάζεται να την ξαναράψει.Περαστικά εύχομαι κ γρήγορα
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα.
16-04-10
14:12
μου πρότεινε να δώσω λίγο ηρεμιστικό αλλά δυστυχώς αντέδρασε και άρχισε να βγάζει αφρούς. είναι δύσκολη στο να παίρνει φάρμακα από το στόμα. ακόμα και με την αντιβίωση κάνει εμετούς. όλη μέρα προσπαθώ να την εμποδίσω να τα πειράζει αλλά όλο και θα φύγει λίγο η προσοχή μου (ιδιαίτερα το βράδυ). το κακό είναι ότι ακόμα και αν ξαναρράψει τα εξωτερικά πάλι θα τα χαλάσει!!
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
18-04-10
01:27
Τι κανει η γατουλα σου; Σταματησε να πειραζει τα ραμματα;
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
30-04-10
22:54
ναι ηρεμήσαμε ευτυχώς! όλα καλά! τα ελίχε τραβήξει αλλά ευτυχώς δεν άνοιξαν 

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα.
30-04-10
23:17
περαστηκα στη μικρουλα σου..
φαινεται πανεμορφη στο αβαταρ.την ατιμη πως καταφερε να βγαλει το κολαρο...?
φαινεται πανεμορφη στο αβαταρ.την ατιμη πως καταφερε να βγαλει το κολαρο...?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum