Τρώει την άμμο

maraki.m

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάμπεια (Ηλεία). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Καλησπέρα! Εδώ και δύο μέρες έχω υιοθετήσει ένα αδέσποτο γατάκι. Είναι ακόμα πολύ μικρό πίνει μόνο γαλατάκι και είναι υγιέστατο. Χτες το βράδυ την είδα να τρώει την άμμο της και ψιλοφρίκαρα. :eek: Φοβάμαι μην πάθει τίποτα. Σκέφτηκα να βάλω άμμο από αυτή που βάζουμε στις γλάστρες αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή. Και κάτι ακόμα. Τα κάνει από εδώ και από εκεί(αφού την άμμο την έχει για φαϊ) και έχει γίνει χάλια το δωμάτιό μου.Δοκίμασα όλα όσα είχα διαβάσει σε προηγούμενα άρθρα αλλά δεν πέτυχε τίποτα. Τι μπορώ να κάνω? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τρώει την άμμο της

Καλημερα.Τι ειδους αμμο εχεις;Κρυσταλικη;
Παλιοτερα που τους ειχα κρυσταλικη,που και που το εκανε και ο δικος μου,αλλα του περασε.Επισης αλλαξα αμμο.
Πες μας τι αμμο εχεις,να σου πουμε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως είναι κρυσταλλική. Έκανα αναζήτηση στο google και λέει τα ίδια πράγματα που γράφει και στην συσκευασία.

Λοιπον,απο οτι εχω δει..τις κρυσταλικες καποια γατια τις μασουλανε.Θα σου προτεινα να αλλαξεις αμμο και να παρεις biocats,ή everclean.ή εστω σε αλλη μορφη,οχι ομως κρυσταλικη.Να δεςι οτι θα σταματησει να την τρωει.:)

Πήρα σήμερα το πρωί everclean και έχει ξετρελαθεί..όλο εκεί πάει..Και επιπλέον δεν την τρώει! Ευχαριστώ για την βοήθεια! :)

Απίστευτο Έφη!!! Έκανες μια ανακάλυψη... :)
Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω γιατί μερικά γατιά μασουλάνε την κρυστάλλινη... :hmm:

Τρώνε την άμμο!

καλησπερα σας κ παλι. συμβαινει κατι που με ανησυχει με τα 1 μηνα γατακια μου. εχουμε κουτι για αμμο την οποια κουτσα στραβα την χρησιμοποιουν για την αναγκη τους. δυστυχως ομως τα 3 απο τα 4 την τρωνε κιολας! ρωτησα τον κτηνιατρο μας κ μου ειπε να παρω μια αλλη αλλα τα ιδια. επισης με προειδοποιησε οτι πρεπει να προσεχω γιατι αμα τρωνε μπορει να μου στουμπωσουν κ θα εχουμε προβλημα. την αμμο της μαμας τους δε μπορω να την μεταφερω κ εχουν προσβαση. τι να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν θα σε συμβούλευα να αυξήσεις τις αμμολεκάνες (πάρε τουλάχιστον μια ακόμα)
Τι άμμο χρησιμοποιείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχα αρχικα 2 αλλα στην μια πηγαιναν πιο πολυ κ ετρωγαν κ την εβγαλα, βλακεια μου??? :redface: η αμμος που χρησιμοποιουσα αρχικα ηταν η sandy καπως ετσι κ μετα πηρα την imperial που συνεχίστηκε το ιδιο. εχθες αφοτου εγραψα το μηνυμα μου σκεφτηκα κ την λυση του pellet. αλλα το ψαχνω λιγακι ακομα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back