Τσίμπημα από μέλισσα ή σφήκα.

Ποτέ δεν είναι αργά, μέχρι να πεθάνουμε μαθαίνουμε...:P
Τα δικά μου τα ζουζουνάκια πάνε τα κουνουπάκια και τα τσιμπάνε στη μυτούλα και κάνουν σα λυσασμένα μετά τρίβονται όλη την ώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι δοκιμασμενα και παντα πιανει!!!!!!!!!!!!

Αντί για αμμωνία μπορείς στο σημείο του τσιμπήματος να βάλεις ξύδι.
(Έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν το βάλεις αμέσως μετά το τσίμπημα)

η ξυδι η απο ενα φιλο σικιας μολις το κοψεις το γαλα που θα βγαλει(αμα εισαι σε χωριο) η βασιλικος(αμα εχεις βασιλικο και δεν εχεις ξυδι ή καπου κοντα καμια σικια)>>>>>Ειναι δοκιμασμενα και παντα πιανει!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nanaki ακριβως οπως το λες ειναι. το μαθαμε φετος στη χημεια. τελικα καπου χρησιμευουν και οι γνωσεις του σχολειου!:) :P :happy:

Έτσι... Όχι χωρίς πλάκα η χημεία είναι πολύ σημαντικό μάθημα και ήταν και το αγαπημένο μου...:redface:

ναι!! κι εμενα μου αρεσει πολυ η χημεια και η βιολογια και η φυσικη αμαλαχει..:redface: :P :up:

Για θετική σε κόβω να πηγαίνεις κι εγώ εκεί ήμουν...

πως ειναι ευκολα-δυσκολα;

Αφου σου αρέσουν αυτά τα μαθήματα πιστεύω πως δε θα σου φανούν δύσκολα... Θέλει προσπάθεια βέβαια κι αυτή η βιολογία κατεύθυνσης ειδικά θέλει πολύ διάβασμα, αλλά εμένα μου άρεσε και τις περισσότερες φορές τη διάβαζα με ευχαρίστηση. Μετά η χημεία μου φάνηκε πολπυ εύκολη...

Ενδαιφερον!!!! κοιτα ποσες λυσεις εχει η φυση!!!!! ειναι καλυτερα. εχει ξεπρηστει σχεδον τελειως δεν την ποναει και τετοια. μεσα στην τρελλη χαρα!!!! ετσι κι αλλιως πρεπει να παμε γιατρο αυτες τις μερες για το δευτεορ εμβολιο οποτε θα του πω κι αυτο μεσα σε ολα τ'αλλα!!!!!
ευχαριστωωωωωωωω

Σιδερενιο το γατακι κι ελπιζω να προσεξει περισσοτερο την επομη φορα!!!
:) :) :)

νομιζω πως θα προσεχει μετα απο αυτο:D

Τον τσίμπησε μέλισσα!

Μολις τσιμπησε το μωρο μου μια μελισσα στο στομα??Τι μπορει να πάθει???:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι το κεντρί της μέλισσας δεν επηρεάζει τις γάτες, μπες όμως για σιγουριά κ στο θέμα του γιατρού κ ρώτησέ τον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τσίμπημα από μέλισσα

Καλησπέρα,και εμένα ο δικός μου σήμερα το πρωί τον τσιμπησε κατω απο το σαγονι του μελισσα.μπηκε μεσα στο σπιτι κ ετρεχε και η μητερα μ τυον επιασε και του εβγαλε το κεντρι ,αυτος καθοταν,τώρα που ηρθα σπιτι εγω και τον είδα ειναι λιγο πρησμενος στο σαγονι.τι να κανω? να του βαλω αμμωνια κατι-οπως διαβασα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια εχω τρελαθει! μια μελλισσα η σφηκα τσιμπησε πριν λιγο τον simba στο ποδαρακι του και μεσα σε λιγοτερο απο μιση ωρα εχει γινει τριπλασιο το ποδι.. η γιατρος ανοιγει στις 6. εχω τρελαθει. δεν ξερω τι να κανω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια εχω τρελαθει! μια μελλισσα η σφηκα τσιμπησε πριν λιγο τον simba στο ποδαρακι του και μεσα σε λιγοτερο απο μιση ωρα εχει γινει τριπλασιο το ποδι.. η γιατρος ανοιγει στις 6. εχω τρελαθει. δεν ξερω τι να κανω.

πάρ'την τηλ, ή την πήρες ήδη?

Προσπάθησες να βρεις την γιατρό στο κινητό, έτσι ώστε να την ρωτήσεις αν μπορείς να κάνεις κάτι?Ο γατούλης πώς είναι, δείχνει να πονάει, να υποθέσω?

το κινητο της ειναι κλειστο και ανοιγει στις 6 το λεει στον τηλεφωνητη της. 6 θα ειμαι ηδη εκει αλλα τι να κανω ως τοτε. φοβαμαι πολυ εχω τρελαθει. ο μικρος απλα δεν με αφηνει να του το αγγιξω ποναει μαλλον.

βρες άλλο τηλ να κάνεις εστω 1 ερωτηση

:eek: Τώρα το είδα, Δήμητρα;;; Πώς είναι, βρήκες τελικά κανέναν να μιλήσεις στο τηλ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back