Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Αχ δεν ξέρω...:(:cry: Τυφλο γατάκι ποιος το θα πάρει;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολγακι κουραγιο!
Θα φτιαξουν τα ματακια τους!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στον Αίλουρο είχα πετύχει ένα γάτο 12 ετών τυφλό και από τα 2 μάτια. Ο νεαρός που τον είχε μου είπε πως κυκλοφορεί κανονικά στο σπίτι!

Φοβάμαι... Και ποσο πια να τα κρατησει η γιατρος;;; Αν θελουν μηνα για να βελτιωθουν; Αν και για το ενα φοβαμαι περισσοτερο δεν βλεπει τιποτα. Αν ειναι ετσι απο τη γεννησή τους δηλ 2 μηνες...

Όλγα μήπως να τα πας στον κτηνίατρο της Ισμήνης στο Χαλάνδρι;;; Η Ισμήνη έχει πει πως έχει πολύ περιποιημένα κλουβάκια και τα κρατάει όσες ημέρες χρειάζεται! Να τσοντάρουμε όλοι για τα έξοδα φιλοξενίας τους!

Η θεια μου ειχε μια (απο τις 10) που κουτούλαγε στους τοιχους και ουρλιαζε συνεχεια. Το εχω δει με τα μάτια μου, παιδια. Φρικη. Ισως να ειχε κι αλλα προβληματα, δεν ξερω. Αλλα δεν εχουν ζωή τα τυφλά ως αδεσποτα:/:

Όλγα μήπως να τα πας στον κτηνίατρο της Ισμήνης στο Χαλάνδρι;;; Η Ισμήνη έχει πει πως έχει πολύ περιποιημένα κλουβάκια και τα κρατάει όσες ημέρες χρειάζεται! Να τσοντάρουμε όλοι για τα έξοδα φιλοξενίας τους!

Ειναι καλος κτηνιατρος μας εχει στειρωσει καποιες απο τις γατες του κηπου.:)

Απαντάω πρώτα και μετα βλεπω οτι μου εγραφες και συ Βικτωρια μου γι αυτο ειναι ασχετες οι απαντησεις...Παλι το ιδιο θα γινει μάλλον.
Να δουμε πως θα πάει το πραγμα ε; Αν παει πιο πολύ απο οσο περιμενω και αντεχω οικονομικά ισως χρειαστω βοήθεια :redface::redface::redface::redface::redface::redface: και ισως να αλλάξουμε γιατρο.
Θα πληρωθώ πάλι οταν γυρίσω στη δουλεια μετα τα Χριστουγεννα :(

Όλγα δεν χρειάζεται να πιάσεις πάτο για να δεχθείς βοήθεια!!!
Εγώ δηλώνω παρούσα! Θέλω να βοηθήσω οικονομικά τα κακόμοιρα τα γατούνια!:redface:

Όλγα δεν χρειάζεται να πιάσεις πάτο για να δεχθείς βοήθεια!!!
Εγώ δηλώνω παρούσα! Θέλω να βοηθήσω οικονομικά τα κακόμοιρα τα γατούνια!:redface:
κι εγω....

Και εγω μεσα για οτι οικονομικο χρειαστειτε και μεταφορα!:)

Ολγακι κι εγω αν χρειαστει φιλοξενεια σε κτηνιατρειο, να συνδραμω.
Μην απογοητευεσαι παντως. Κι εγω που ειχα βρει γατακια στο μαυρο χαλι τους με τσιμπλες (εβγαζαν κι ενα κιτρινο υγρο απο τα ματια :sick::sick: που ηταν εντελως κλειστα) δεν εδινα πολλες ελπιδες αλλα με διεψευσαν. Ολα πηγαν καλα. Αλλα χρειαστηκαν χρονο.
Ευχομαι το ιδιο και για αυτα :)

Eυχαριστώ πολύ παιδιά:redface::inlove: Ακομα δεν θέλω να αλλάξω κτηνιατρο. Την Τριτη της ειπα οτι θα την πάρω πάλι να δουμε τι κάνουν:/:

και εγω!:)

Ολγα, εννοείται κι εγώ μέσα για τα γατάκια, να βοηθήσω στο οικονομικό.
Παιδιά, υπάρχουν και εκείνα τα 125 (νομίζω) ευρώ που είχαμε μαζέψει για εκείνο το καημενούλι που είχε βρει η Ασπασία. Μήπως ειναι μια καλή ευκαιρία να τα χρησιμοποιούσαμε; Ασπασία, Ασπασία, είσαι εδώ;;:)

Πάντως Όλγα προχθές μίλαγα με μια κυρία στη δουλειά που ταίζει αδέσποτα και μου έλεγε οτι ανάμεσα στην γατοπαρέα ειναι μια τυφλή και σχεδόν κουφή γατούλα. Και κυκλοφορεί κανονικά.
Αν και δεν νομίζω να ειναι αυτή η περίπτωση των μικρών.

Ολγα, εννοείται κι εγώ μέσα για τα γατάκια, να βοηθήσω στο οικονομικό.
Παιδιά, υπάρχουν και εκείνα τα 125 (νομίζω) ευρώ που είχαμε μαζέψει για εκείνο το καημενούλι που είχε βρει η Ασπασία. Μήπως ειναι μια καλή ευκαιρία να τα χρησιμοποιούσαμε; Ασπασία, Ασπασία, είσαι εδώ;;:)
.

α,ναι ,σωστα!:)

Παιδια τα νεα, ασχημα. Δεν υπάρχει καμμια βελτίωση στα γατάκια και ουτε θα υπάρξει. Το ενα ειπαμε, εχει ενα κοκο φακής ανοιχτο. Κατι βλέπει. Το άλλο όμως... :( Ακολουθει αυτο που βλέπει περιεργως :confused:και ανεβηκε και τη σκαλα στο ιατρειο αφου το εσκασαν και τα δυο απο τις τρυπες του κλουβιού. Ειναι εντωμεταξύ μεσα στην καλή χαρά όπως μου λεει η γιατρος συνεχεια. Τρώνε, πίνουν, παίζουν... Τι να πω... Περιμενω και τηλ απο τον κ. Πάνο σε λίγο να μου πει τη γνωμη του. Το θεμα ειναι ποιος θα πάρει τυφλο γατάκι;;;;;;;

Ξεχασα να πω οτι βρηκα κι αλλο γατάκι σε ενα κήπο πιο πάνω Κι αυτο χαλια. Το ενα ματι ανοιχτο μονο. Εμοιαζε με τον Κίκη αλλά πολύ μικρο και γεματο ψίλους. Κρυμμενο μεσα σε φυλλώματα και με μανα υποπτευομαι ποια. Την άλλη αγρια που δεν μπορεσα να πιάσω να στειρώσω:hmm: Ηταν ομως μονο του εκει περα αλλά δεν μπορω να μπω στην διαδικασία να το πιάσω λόγω των ψίλλων και της καταστασής μου:( Οσο για τα άλλα με τρελενει οτι ο κήπος μου δεν ειναι ασφαλής αφου δεν εχει πόρτα και εναι μπατε σκυλοι αλέστε στην κυριολεξία. Και είναι η ώρα να γυρίσουν απο το ιατρείο:/:

Ολγα κουραγιο!
Μην απελπιζεσαι, κατι θα γινει!:)

Μιλησα με τον κ. Πάνο. Θελει να του τα πάμε να προσπαθησει να ανοιξει του ενος το ενα μάτι χειρουργικά. Να δουμε αν υπάρχει καν μάτι μεσα... Ελένη μου είσαι για βοήθεια, γλυκειά μου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back