Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry: Τυφλο γατάκι ποιος το θα πάρει;;;;;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα φτιαξουν τα ματακια τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα μήπως να τα πας στον κτηνίατρο της Ισμήνης στο Χαλάνδρι;;; Η Ισμήνη έχει πει πως έχει πολύ περιποιημένα κλουβάκια και τα κρατάει όσες ημέρες χρειάζεται! Να τσοντάρουμε όλοι για τα έξοδα φιλοξενίας τους!
Ειναι καλος κτηνιατρος μας εχει στειρωσει καποιες απο τις γατες του κηπου.

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Να δουμε πως θα πάει το πραγμα ε; Αν παει πιο πολύ απο οσο περιμενω και αντεχω οικονομικά ισως χρειαστω βοήθεια

και ισως να αλλάξουμε γιατρο. Θα πληρωθώ πάλι οταν γυρίσω στη δουλεια μετα τα Χριστουγεννα

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δηλώνω παρούσα! Θέλω να βοηθήσω οικονομικά τα κακόμοιρα τα γατούνια!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω....Όλγα δεν χρειάζεται να πιάσεις πάτο για να δεχθείς βοήθεια!!!
Εγώ δηλώνω παρούσα! Θέλω να βοηθήσω οικονομικά τα κακόμοιρα τα γατούνια!![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μην απογοητευεσαι παντως. Κι εγω που ειχα βρει γατακια στο μαυρο χαλι τους με τσιμπλες (εβγαζαν κι ενα κιτρινο υγρο απο τα ματια

που ηταν εντελως κλειστα) δεν εδινα πολλες ελπιδες αλλα με διεψευσαν. Ολα πηγαν καλα. Αλλα χρειαστηκαν χρονο.Ευχομαι το ιδιο και για αυτα

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακομα δεν θέλω να αλλάξω κτηνιατρο. Την Τριτη της ειπα οτι θα την πάρω πάλι να δουμε τι κάνουν
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Παιδιά, υπάρχουν και εκείνα τα 125 (νομίζω) ευρώ που είχαμε μαζέψει για εκείνο το καημενούλι που είχε βρει η Ασπασία. Μήπως ειναι μια καλή ευκαιρία να τα χρησιμοποιούσαμε; Ασπασία, Ασπασία, είσαι εδώ;;

Πάντως Όλγα προχθές μίλαγα με μια κυρία στη δουλειά που ταίζει αδέσποτα και μου έλεγε οτι ανάμεσα στην γατοπαρέα ειναι μια τυφλή και σχεδόν κουφή γατούλα. Και κυκλοφορεί κανονικά.
Αν και δεν νομίζω να ειναι αυτή η περίπτωση των μικρών.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ολγα, εννοείται κι εγώ μέσα για τα γατάκια, να βοηθήσω στο οικονομικό.
Παιδιά, υπάρχουν και εκείνα τα 125 (νομίζω) ευρώ που είχαμε μαζέψει για εκείνο το καημενούλι που είχε βρει η Ασπασία. Μήπως ειναι μια καλή ευκαιρία να τα χρησιμοποιούσαμε; Ασπασία, Ασπασία, είσαι εδώ;;
.
α,ναι ,σωστα!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακολουθει αυτο που βλέπει περιεργως
και ανεβηκε και τη σκαλα στο ιατρειο αφου το εσκασαν και τα δυο απο τις τρυπες του κλουβιού. Ειναι εντωμεταξύ μεσα στην καλή χαρά όπως μου λεει η γιατρος συνεχεια. Τρώνε, πίνουν, παίζουν... Τι να πω... Περιμενω και τηλ απο τον κ. Πάνο σε λίγο να μου πει τη γνωμη του. Το θεμα ειναι ποιος θα πάρει τυφλο γατάκι;;;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηταν ομως μονο του εκει περα αλλά δεν μπορω να μπω στην διαδικασία να το πιάσω λόγω των ψίλλων και της καταστασής μου
Οσο για τα άλλα με τρελενει οτι ο κήπος μου δεν ειναι ασφαλής αφου δεν εχει πόρτα και εναι μπατε σκυλοι αλέστε στην κυριολεξία. Και είναι η ώρα να γυρίσουν απο το ιατρείο
Μην απελπιζεσαι, κατι θα γινει!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool