Τσίμπλες από γρίπη των γατιών

gatesole

Νεοφερμένο μέλος

Η gatesole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γεια σας. Βρήκα 3 γατάκια στην αυλή μου. Όταν τα βρήκα τα δύο είχαν τσίμπλες στα μάτια και το τρίτο είχε:τσίμπλες, μυξούλες, φτάρνισμα. Πήρα τηλέφωνο το κτηνίατρο και μου είπε και τους έβαλα tobradex αλοιφή. Την Παρασκεύη τα πήγα να τα δει και μου είπε να ους βάλω garamat σταγόνες για τα μάτια. Με το που έβαλα τις σταγόνες όμως χειροτέρεψαν. Οπότε τις σταμάτησα και γύρισα στο tobradex. Ο κτηνίατρος είπε πως το μικρό είχε την γρίππη των γατιών. Τα δύο είναι οκ τώρα. Το μάτι του μικρού με την γρίππη όμως έχει πρηστεί, και όταν το ανοίγε βλέπεω στο βάθος το ματάκι του σαν το κεφαλάκι καρφίτσας και έχει πρηστει και κοκκινίσει το εσωτερικό τοίχωμα του ματιού και του κλείνουν το μάτι. Λέω να πάω να πάρω την ospen να του την δώσω τώρα που έκλεισε μήνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: τσίμπλες από γρίπη των γατιών

μηπως να παρεις τη γνωμη ενος δευτερου γιατρου;;;ευχομαι να πανε ολα καλα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η κρεμα tobradex και το αλλο κολλυριο εχουν μεσα κορτιζονη..σταματησε τα και ζητα την γνωμη αλλου κτηνιατρου..πηγα να την πατησω και εγω με κολυρριο tobradex αλλα ευτυχως το αλλαξα και πηρα κολυρριο tobrex το οποιο δεν εχει κορτιζονη..η κορτιζονη μπορει να τους κανει παρα πολυ κακο..εγω θα σου ελεγα να παρεις tobrex που ειναι ηπιο κολυρριο αλλα επειδη εγω δεν ειμαι κτηνιατρος καλυτερα να ρωτησεις καποιον ειδικο..το να δινει ενας κτηνιατρος κορτιζονη χωρις να εχει δει τα ματια των γατιων ειναι εγκληματικο..

συμφωνω, αν μπορεις παρε τα σε μια ειδικη οφθαλμιατρο που ειναι πιο καταλληλη, δυστυχως απο λαθη γιατρων πολλα γατια μενουν τυφλα:/:

Με το tobradex πήγαιναν αρχικά καλά. Αλλά επειδή συνέχιζαν να έχουν τσίμπλες, τα πήγα και τα είδε. Τότε μου έδωσε το garamat. Αλλά έχει πρηστεί όλο το μάτι του και έχει πύον και κάτω από το μάτι. Του έδωσα τώρατην αντιβίωση που μου είχε γράψει την ospen ένα ml. Ελπίζω να ξεπρηστεί

το οτι εχει χειροτερεψει το ματι του..σημαινει προφανως οτι δεν σου δινει τη σωστη αγωγη...εγω θα αφηνα τα πειραματα και θα το πηγαινα σε αλλο γιατρο..:)

κ εγω το ιδιο..:/:

Τελικά έχει τράχωμα το γατί. Παίρνει σταγόνες και σιρόπι. Πάει πολύ καλύτερα τώρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back