evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
04-10-10
19:03
Το να έχει η γάτα τσίμπλες είναι φυσιολογικό? Όταν πήρα τον Λεόν ήταν άρρωστος φτερνιζόταν και είχε και μύξες οπότε η κτηνίατρος μου είπε να του δώσω αντιβίωση vibramycin για μια βδομάδα. Συνέχισε την αντιβίωση για άλλη μια βδομάδα γιατί το φτέρνισμα δεν έφυγε τελείως σε συνδυασμό με αλοιφή για το αυτί γιατί είχαν πρόβλημα και τα αυτιά του. Τώρα είναι υγιέστατος αλλά έχει συνέχεια μαύρες τσίμπλες κυρίως όταν ξυπνάει. Είναι φυσιολογικό ή να πάρω την κτηνίατρο να τον χαπακώσει πάλι? Τόσα χάπια ούτε εγώ δεν έχω πάρει
Α!Μαζί με την αντιβίωση του έδωσε και κολλύριο tobrex που του έβαζα για 6 μέρες. Μετά το κολλύριο έχει πιο πολλές τσίμπλες.
Α!Μαζί με την αντιβίωση του έδωσε και κολλύριο tobrex που του έβαζα για 6 μέρες. Μετά το κολλύριο έχει πιο πολλές τσίμπλες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
04-10-10
19:31
Μιας και είναι κάτι που δεν επίγει με την έννοια του έκτακτου..δεν ρωτάς και τον γιατρό του forum εδω;https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
04-10-10
19:45
A!Δεν το'ξερα! Ευχαριστώ θα ρωτήσω 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
07-10-10
21:18
Πάντως, κι εμάς που η Οντίλ είχε μωράκι το ίδιο πρόβλημα με τις τσίμπλες, την ίδια αγωγή πήρε και έγινε καλά!

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
07-10-10
21:28
Την πήρε για 6 μέρες και της πέρασε αμέσως Ελένη?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum