Τσίρκο στη Θεσσαλονίκη

Θελει συνεχες κυνηγι παιδια εκαναν μια εκπομπη στην ΤΩ εδω με εμας και τη δικηγορο δεν εχω ΤΒ και δεν την ειδα( ειμαι κατα). Λαιφ εαν θελεις μπορεις να εισαι εσυ υπευθυνη απο τον Αργο μαζι με την προεδρο κ τη δικηγορο δεν υπαρχει αλλος σε μας ολοι ειναι απασχολημενοι να φιλοξενουν και να πιανουν ζωα για στειρωση κλαι να περιθαλπουν.

Μας χρειαζεται ενα ατομο για το τσιρκο , ενα για τα πειραματοζωα , ενα για τα εξωτικα ζωα κι ενα για τα ζωα φαρμας.Θα ασχολουνται μοναχα με αυτα
Οταν μπορω ευχαριστως να τρεξω..το θεμα μου ξες ποιο ειναι-οτι δεν μπορω να δωσω το λογο μου για κατι που δεν ειμαι σιγουρη αν μπορω να το κανω σωστα..κι αυτο λογω παιδιων και λογω οτι ακομη και οι μετακινησεις μου ειναι πολυ χρονοβορες,καθοτι δεν εχω διπλωμα--αρα κινουμαι με ταξι μονο...εκεινες τις μερες βολεψε και πηγα..οτιδηποτε αλλο εχει σχεση,με επιστολες,φαξ,μεηλ το κανω κι απο το σπιτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα για τετοια πραγματα προκειτε απλα μια γενικη παρακολουθηση , δεν ειναι αναγκη να τρεχεις , ψαχνω να σου βρω κι αλλους εθελοντες για να οργανωθειτε μαζι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν μπορω να κανω καποια πραγματα ..ευχαριστως:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back