zoetsa
Νεοφερμένο μέλος
Η zoetsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
12-11-09
09:31
Έχω δυο γατες ενα θηλυκό και ενα αρσενικό και είναι και τα δυο στειρομενα. Τώρα τελευταια στη γειτονία κυκλοφορούν πολλα αδέσποτα γατιά με αποτέλεσμα να εξαγριώνονται οι γάτες μου μόλις τα βλέπουν. Αρχίζουν να τσακώνονται μεταξυ τους και χθες βρήκα μια σταγονίτσα αίμα μικρη βέβαια αλλά ανησύχησα....Τι θα πρεπει να κάνω ;;;
φοβαμαι μηπως γίνει το σπίτι καμια μέρα πεδίο μάχης...
φοβαμαι μηπως γίνει το σπίτι καμια μέρα πεδίο μάχης...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyros10000
Νεοφερμένο μέλος
Ο spyros10000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
21-11-09
22:11
Να τις βαλεις μεσα στο σπιτι σου και να τους κοψεις τα νυχια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.238 μηνύματα.
21-11-09
22:15
ναι......τι εννοεις??? δεν σε καταλαβα...οι γατες σου ειναι μεσα στο σπιτι??? αν ειναι εξω,θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα να τις βαλεις μεσα...δεν γινεται αλλιως...αν ειναι μεσα στο σπιτι,ποιο ειναι το προβλημα...οτι βλεπουν τους απ'εξω...και συγχιζονται αυτα??? αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyros10000
Νεοφερμένο μέλος
Ο spyros10000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
22-11-09
21:13
Μπορει και να ειναι μεσα στο σπιτι. Εχω παρατηρησει και εγω παρομοια συμπεριφορα. Τον δικο μου, τον αγριευε αμα κοιταγε αλλη γατα απο την μπαλκονοπορτα και πηγαινα διπλα του. Επισης οταν ειχα βαλει 2 αδεσποτες φιλεναδες μεσα στο σπιτι μου, οταν πηγαιναν διπλα στην μπαλκονοπορτα και κοιταζαν εξω, η μεγαλη εριχνε μια φαπα στην πιο μικρη.
zoetsa
Νεοφερμένο μέλος
Η zoetsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
23-11-09
19:17
Τις γατουλες τισ εχω εξω σ'ενα περιορισμενο χωρο επειδη στη γειτονία εχουμέ πολλους σκυλους και εχουν σκοτώσει άλλες γατούλες που είχα παλλια...Δυστυχως δεν μπορουν να μπουν μεσα στο σπίτι επειδή δεν θελουν οι γονείς μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum