Τσιγάρο «τέλος» από την 1η Ιουλίου

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Πολύ χαρηκα επιτελους θα αναπνευσουμε καθαρο καυσαεριο, χωρις επιπλεον τσιγαρο!:)
https://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/04/2009_277098

Τι ωραια θελουν να μας προστατεψουν κι εμας επιτελους

"υποχρεώσεις της χώρας μας που επιβάλλουν την προστασία των μη καπνιστών από το υποχρεωτικό κάπνισμα στο οποίο υποβάλλονται σε δημόσιους χώρους εργασίας, διασκέδασης, μέσα μαζικής μεταφοράς,"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χάρηκα και εγώ, αλλά ήδη άρχισαν τα παραθυράκια και οι εξαιρέσεις....:down:
Τα μπουζούκια θα μπούν σε άλλη κατηγορία, και θα επιτρέπεται το κάπνισμα, όπως και τα καφέ...
και άλλοι θα ακολουθήσουν.

Ελλαδάρα αθάνατη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μπουζούκια θα μπούν σε άλλη κατηγορία, και θα επιτρέπεται το κάπνισμα, όπως και τα καφέ...

Ελλαδάρα αθάνατη!!!

μην πας μπουζουκια ! :P
εγω παντως το περιμενα οτι θα υπαρξει εξαιρεση για αυτους. φανταζεσαι τι πελατεια θα χανανε οι μαγαζατορες της παραλιακης ετσι ?

αντε καιρος ηταν αλλα αυτο με τις ειδικες αιθουσες για καπνιστες το βλεπω με καχυποψια! Εδω παντως ειναι ο παραδεισος για τους μη καπνιστες :P Απαγορευεται παντου, ακομα και στα τραπεζια εξω στο πεζοδρομιο, στις στασεις λεωφορειων κτλ, σε αποσταση 6 μετρων απο παραθυρα και πορτες και τωρα σκεφτονται να το απαγορεψουν και στις παραλιες :D Ουτε μεσα στα διαμερισματα επιτρεπεται. Να φανταστειτε, η μανα μου που καπνιζει 1-2 πακετα τη μερα στην ελλαδα, οταν ερχεται εδω καπνιζει 1 πακετο τη βδομαδα :lol: Πρεπει να βγαινει εξω στο πεζοδρομιο, μακρια απο σπιτια και φυσικα δεν μπορει για ωρα γιατι συνηθως βρεχει καθημερινα :lol: Πολυ το χαιρομαι!

Ελλαδάρα αθάνατη!!!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! Αν δεν το απαγορεψουν στις καφετεριες δεν προκειται να ξαναπατησω σε καφετερια. Δεν αντεχω το νεφος καπνου, με ενοχλει. Γιατι δηλαδη πρεπει να αναπνεω τον καπνο των αλλων; :mad:

Και σιγά μην απαγορεύανε το κάπνισμα σε όλους τους χώρους. Σε αυτούς, είπαν που είναι πάνω από 70τμ θα πρέπει να υπάρχει άλλη αίθουσα για καπνίζοντες και άλλη για μη καπνίζοντες. Και πείτε μου εσείς τώρα ότι σε ένα χώρο 80τμ και που από την μία θα καπνίζουν και από την άλλη όχι, ότι όλο το μέρος δεν θα είναι πάλι ένα ντουμάνι, όπως πάντα.
Και σιγά σιγά θα ξεχαστεί και αυτό όπως όλα.

Μπουζούκια δεν πάω έτσι και αλλιώς.... χρόνια τώρα.....:lol::lol:
Και δεν είναι το τσιγάρο που με ενοχλεί και δεν πάω....:D

Ουπς!!! :blink: Σε αυτό το θέμα δε χωράνε καπνιστές... :redface: Εγώ την κάνω...

Μπουζούκια δεν πάω έτσι και αλλιώς.... χρόνια τώρα.....:lol::lol:
Και δεν είναι το τσιγάρο που με ενοχλεί και δεν πάω....:D

και εγω τα ιδια. να κι αν καπνιζουν, να κι αν δε καπνιζουν στα μποζουκια :lol: 1 φορα πηγα και δεν ξαναπαταω. ζαμε ζαμε ζαμε :lol:

Ουπς!!! :blink: Σε αυτό το θέμα δε χωράνε καπνιστές... :redface: Εγώ την κάνω...
Εγώ δεν πάω πουθενά! Θα κάτσω εδώ να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου! :lol:

και εγω τα ιδια. να κι αν καπνιζουν, να κι αν δε καπνιζουν στα μποζουκια :lol: 1 φορα πηγα και δεν ξαναπαταω. ζαμε ζαμε ζαμε :lol:
Εγώ αν τραγουδάει ο Πασχαλάκος ευχαρίστως ξαναπάω... :rolleyes:

Εγώ δεν πάω πουθενά! Θα κάτσω εδώ να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου! :lol:

Ποια δικαιώματα... ξαφνικά έχουμε γίνει τέρατα που διακυβεύουν την υγεία όλου το κόσμου... τι να πω βρε παιδιά... εγώ σέβομαι τους μη καπνιστές, αν κάποιος μου πει ότι τον ενοχλεί, δεν καπνίζω. Στα ξένα σπίτια βγαίνω στο μπαλκόνι, βρέξει-χιονίσει. Στο σπίτι μου καπνίζω στον απορροφητήρα της κουζίνας για να μη μυρίζει. Τώρα μου λένε... "Εκείνο το τσιγαράκι που απολάμβανες με το καφεδάκι σου το Σάββατο το πρωί..... ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Θα υποφέρεις! Θα πίνεις και τον καφέ και τη μπυρίτσα σου ξεροσφύρι γιατί σκοτώνεις τους άλλους!!! Μετά την απαγόρευση, νομίζω ότι θα κάνω αυτό που έγινε και στην Ιταλία: θα κάθομαι σπίτι μου, να πίνω και τον καφέ μου, και τη μπύρα μου και θα ετοιμάζω γκουρμέ δείπνα, στα οποία θα είναι καλεσμένοι αποκλειστικά και μόνο καπνιστές!!! :lol:

Εγώ αν τραγουδάει ο Πασχαλάκος ευχαρίστως ξαναπάω... :rolleyes:
Ο Τερζής, ελπίζω, κι όχι ο στιγμιαίο λάθος... :bleh:

Το θέμα μας είναι το @@@τσιγάρο και όχι τα Μπουζόυκια!!!!:mad::P

Μπα Melini, και εγώ καπνίστρια είμαι! Απλά θεωρώ εντελώς γελοίο και πολύ μεγάλη κοροϊδία να λένε ότι θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε όοολους τους κλειστούς χώρους και ήδη να έχουν αρχίσει οι εξαιρέσεις!! Είναι για γέλια δλδ!!! Γιατί πιστεύετε ότι στις ταβέρνες θα απαγορευτεί το κάπνισμα? Ή οτι θα φτιάξουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για καπνιστές ή μη καπνιστές?? Καλά..

εμενα παντως μου λειπει παρα πολυ το καπνισμα, παρ'ολο που το εχω κοψει απο το σεπτεμβρη εχω λυσσαξει :(:(
μου αρεσει που λεγανε "ελα μωρε, μετα τον 1ο μηνα μια χαρα θα εισαι"
εγω εχω να πω: γγκκκρρρρρ:mad::mad:
και τωρα που συζηταμε γι'αυτο λυσσαω, φευγω απο αυτο το θεμα δε μπορω :bye:

Μετά την απαγόρευση, νομίζω ότι θα κάνω αυτό που έγινε και στην Ιταλία: θα κάθομαι σπίτι μου, να πίνω και τον καφέ μου, και τη μπύρα μου και θα ετοιμάζω γκουρμέ δείπνα, στα οποία θα είναι καλεσμένοι αποκλειστικά και μόνο καπνιστές!!! :lol:

ΤΕΛΕΙΑ!!!:up:
Πολύ καλά έκαναν και το απαγόρευσαν λοιπόν! Ναι, ναι, Μελίνα μου, κι εγώ καπνίστρια είμαι!:lol: Πότε λες να ξεκινήσεις;

ΤΕΛΕΙΑ!!!:up:
Πολύ καλά έκαναν και το απαγόρευσαν λοιπόν! Ναι, ναι, Μελίνα μου, κι εγώ καπνίστρια είμαι!:lol: Πότε λες να ξεκινήσεις;

Από 1η Ιουλίου :lol::lol: Το καλοκαίρι θα καπνίζουμε στο μπαλκόνι και θα ρυπαίνουμε τον καθαρό αέρα της Κηφισιάς! Το χειμώνα θα καπνίζουμε στον απορροφητήρα της κουζίνας (Α, όλα κι όλα, μη μυρίσουν και οι κουρτίνες, άσε που το γατί μου δεν αντέχει τον καπνό) :D

Από 1η Ιουλίου :lol::lol: Το καλοκαίρι θα καπνίζουμε στο μπαλκόνι και θα ρυπαίνουμε τον καθαρό αέρα της Κηφισιάς! Το χειμώνα θα καπνίζουμε στον απορροφητήρα της κουζίνας (Α, όλα κι όλα, μη μυρίσουν και οι κουρτίνες, άσε που το γατί μου δεν αντέχει τον καπνό) :D

ΕΕΕΕ ρε! κάτι γενέθλια που θα γιορτάσουμε φέτος στο Μελινάκι μας!!! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back