Τσιμπλίτσες

oh-my-cat!

Νεοφερμένο μέλος

Η oh-my-cat! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Η Λίλη μου παρουσιάζει καποιες τσιμπλίτσες (η τουλάχιστον εμένα ετσι μου φαίνονται) στο ενα της ματι κυρίως.. Δε μοίαζουν με τις ανθρώπινες, έχουν ενα σκούρο καφέ χρωμα.. Μ'αφήνει να την κα8αρίζω αλλα γενικώς αυτο πως καταπολεμάται..? :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολλές οι τσίμπλες? Υγρες ή στεγνές?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολλές οι τσίμπλες? Υγρες ή στεγνές?

Συνήθως είναι στεγνές με λίγη ΄βλένα όσο προχωράει προς το μάτι.. εμφανίζονται μόνο στη μέσα πλευρά του ματιού (προς τη μύτη) αλλά ως τώρα δεν είχε πρόβλημα στο να ανοίγει τα μάτια της.. Ελπίζω να είμαι κατατοπιστική..

Μηπως εντασσονται στα φυσιολογικά πλαίσια? Οπως και με εμας δηλ? Ή ειναι κάτι που προεκυψε ενώ δεν υπήρχε? Φαντάζομαι πως ενα καθάρισμα με γαζούλα και φυσιολογικό ορο δεν θα τη βλάψει. Κι αναλογα βλέπεις... Φτερνίζεται ή βήχει?

Γενικώς είναι καλά! 2 βδομάδες την έχω αλλά την τελευταία το παρατήρησα.. Έχω ακούσει για κάποιες σταγόνες, να πάρω..? Tombrex νομίζω, αν κ δεν είμαι σίγουρη......:hmm:

Δεν νομίζα πως ειναι λογικό να ξεκινήσεις θεραπεία με tobrex χωρίς να το συστήσει γιατρός. Γενικά φαρμακα δεν δίνω χωρίς να μου πει ο γιατρός. Ο φυσιολοφικός ορός (στο φαρμακείο) ειναι εντελώς αθώος. Μπορεί απλά να ειναι ερεθισμένο. Αλλιώς στο γιατρό για να είσαι σίγουρη

Δες λιγο τα ματακια της σαρδελας. Μηπως εννοεις αυτο? Αν ειναι αυτο, ειναι φυσιολογικο, ο γιατρος που το ειδε δεν ειπε τιποτα

Αυτο έχει κ η γάτα μου! Αρα να μην ανησυχω ε? :happy: ευχαριστώ βρε Ελένη! :redface:

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος να ανησυχεις. Της σαρδελας ειναι σαν να ειναι οι τριχες βαμμενες στο σημειο εκεινο. Τα ματακια της ειναι τσι απο τοτε που την πηραμε. https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#1043&c=3&userid=451. Εννοω οτι δεν το καθαριζω οπως γραφεις στην αρχη.
Δες και αυτη https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=browseimages&c=3&userid=451&page=2, την εικονα με τιτλο το ματι της. Αν την ανοιξεις δεν φαινεται καλα γιατι ειναι απο κινητο. Οποτε καλυτερα δες την ετσι μικρη...

Εμενα αυτες μου συστησε και μου ειπε οτι ειναι απο τα πιο ανωδυνα που μπορει να κανει κανεις αλλα καλο ειναι να την δει ο γιατρος της μηπως εχει και κανεναν ερπητοιο:hmm:
Γενικώς είναι καλά! 2 βδομάδες την έχω αλλά την τελευταία το παρατήρησα.. Έχω ακούσει για κάποιες σταγόνες, να πάρω..? Tombrex νομίζω, αν κ δεν είμαι σίγουρη......:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back