Τσισάκια στην κουτάλα!!!

Franky

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Franky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω πως αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας. Πρέπει να κάνω μια εξέταση ούρων στη Λύκα μου. Όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, το να πάρεις ούρα για εξέταση από μια γάτα, δεν είναι ότι πιο εύκολο.:/: Από την άλλη, η μέθοδος του γιατρού είναι μεν σίγουρη, από την άλλη όμως, είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τη γάτα.:down: Κατέστρωσα λοιπόν σχέδιο! Γνωρίζοντας από πριν που κάνει τα τσισάκια της μέσα στην αμμολεκάνη, έστησα καραούλι! Με τα πολλά την πέτυχα κάποια στιγμή, είχα σε ετοιμότητα μια πλαστική κουτάλα της σούπας, και μόλις ξεκίνησε, έβαλα την κουτάλα κάτω από το "βρυσάκι" της, με ήρεμες κινήσεις να μην τρομάξει και γέμισα την κουτάλα!!!:up::up::up: Το καημένο μου, μετά μύριζε και έψαχνε να δει τι έκανε, για να τα σκεπάσει και δεν έβρισκε τίποτα!!!:lol::lol::lol: Και επειδή ήταν καθαρά και δεν είχαν ακουμπήσει πουθενά θα κάνουμε και καλλιέργεια! Γλύτωσε και το μωρό μου την ταλαιπωρία της κυστεοκέντησης... Μακάρι να φανεί και σε άλλους χρήσιμο το κόλπο...:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω πως αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας. Πρέπει να κάνω μια εξέταση ούρων στη Λύκα μου. Όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, το να πάρεις ούρα για εξέταση από μια γάτα, δεν είναι ότι πιο εύκολο.:/: Από την άλλη, η μέθοδος του γιατρού είναι μεν σίγουρη, από την άλλη όμως, είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τη γάτα.:down: Κατέστρωσα λοιπόν σχέδιο! Γνωρίζοντας από πριν που κάνει τα τσισάκια της μέσα στην αμμολεκάνη, έστησα καραούλι! Με τα πολλά την πέτυχα κάποια στιγμή, είχα σε ετοιμότητα μια πλαστική κουτάλα της σούπας, και μόλις ξεκίνησε, έβαλα την κουτάλα κάτω από το "βρυσάκι" της, με ήρεμες κινήσεις να μην τρομάξει και γέμισα την κουτάλα!!!:up::up::up: Το καημένο μου, μετά μύριζε και έψαχνε να δει τι έκανε, για να τα σκεπάσει και δεν έβρισκε τίποτα!!!:lol::lol::lol: Και επειδή ήταν καθαρά και δεν είχαν ακουμπήσει πουθενά θα κάνουμε και καλλιέργεια! Γλύτωσε και το μωρό μου την ταλαιπωρία της κυστεοκέντησης... Μακάρι να φανεί και σε άλλους χρήσιμο το κόλπο...:cool:
:lol::lol::lol:τελειο κολπο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως καλό το κόλπο! ;)
Υπάρχει πάντως και μια ειδική "άμμος" για τη συλλογή των ούρων. Αποτελείται από μικρά πλαστικά "χαλικάκια", με τα οποία γεμίζεις μια καθαρή λεκάνη και τη βάζεις στη θέση της κανονικής τους αμμολεκάνης. Όταν τη χρησιμοποιήσουν, μαζεύεις πολύ εύκολα τα ούρα, γιατί αυτοί οι πλαστικοί κόκκοι δεν απορροφούν βέβαια τίποτα.

Αυτό είναι το καλό όταν ανοίγεις ένα νέο θέμα. Μαθαίνεις "κόλπα";). Πολύ καλό ακούγεται. Πως τη λένε και που τη βρίσκουμε ξέρεις? Γιατί αν χρειαστεί εξέταση ούρων η Μπουμπού, το δικό μου κόλπο δεν θα πιάσει. Ευχαριστώ.

Το καημένο μου, μετά μύριζε και έψαχνε να δει τι έκανε, για να τα σκεπάσει και δεν έβρισκε τίποτα!!!
Φοβερό το κόλπο και ασφαλώς πολύ χρήσιμο να το ξέρουμε!
Φαντάζομαι όμως την καημένη την ψιψίνα με έκφραση γατίσιας απορίας:
"Τώρα τι έγινε; Κατούρησα ή δεν κατούρησα;;;" :lol::lol::lol::lol:

Φοβερό το κόλπο και ασφαλώς πολύ χρήσιμο να το ξέρουμε!
Φαντάζομαι όμως την καημένη την ψιψίνα με έκφραση γατίσιας απορίας:
"Τώρα τι έγινε; Κατούρησα ή δεν κατούρησα;;;" :lol::lol::lol::lol:

Άστα να πάνε! Έμπαινε, έβγαινε, μύριζε, νιαούριζε και προσπαθούσε να τα ξανακάνει!!!:lol::lol::lol: "Μα αφού είμαι σίγουρη πως τα έκανα, που είναι?":P:P:P Το καλύτερο στο κόλπο είναι ότι παίρνεις καθαρά τσισάκια και για καλλιέργεια ούρων, γιατί έτσι δεν έχουν ακουμπήσει πουθενά πριν. Βγήκαν και τα αποτελέσματα και είμαστε μια χαρά! Οπότε τώρα μπορούμε μόνο να γελάμε με αυτή την ιστορία...;)

Βγήκαν και τα αποτελέσματα και είμαστε μια χαρά! Οπότε τώρα μπορούμε μόνο να γελάμε με αυτή την ιστορία...;)
Με τις υγείες σας! :up::up::up::up:
Όλα εξελίχτηκαν μια χαρά! :D

Πως τη λένε και που τη βρίσκουμε ξέρεις?
Δεν θυμάμαι πώς λέγεται, την έχουν όμως τα μεγάλα πετ σοπ (εγώ την είχα πάρει από την Κτηνιατρική Αγορά που φέρνει και κτηνιατρικά φάρμακα).

Χαίρομαι που ήταν καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων :)

Καλά είσαι φοβερό άτομο!!!Μπράβο για όλα υπάρχουν λύσεις τελικά....:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back