Τυφλά γατάκια αναζητούν τη δική τους οικογένεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

FELINE ANGELS

Νεοφερμένο μέλος

Η FELINE ANGELS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 77 μηνύματα.

ΤΥΦΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας
Αρ. Πρωτ. 25700/2005

Οι 2 αδερφούλες είναι περίπου 2,5 μηνών. Όπως δυστυχώς, πάρα πολλά γατάκια,υπέφεραν από χλαμύδια. Η κοκκινούλα, η Φωτεινή, δυστυχώς, δεν βλέπει καθόλου,μόνο την αλλαγή στο φως αν κινηθεί κάτι (π.χ. πετάξει ένα πουλί). Ημαυροκόκκινη ταρταρούγα, η Μαργαρίτα, έχει χάσει το ένα της ματάκι και από τοάλλο βλέπει ελάχιστα.
Μόλις είναι σε κατάλληλη κατάσταση, θα χειρουργηθούν τα ματάκια τους για νακλείσουν, για αποφυγή μολύνσεων.
Παρόλη τη δυσκολία τους, είναι πολύ γλυκιές, πολύ παιχνιδιάρες και ιδανικά θαδοθούν για υιοθεσία μαζί, καθώς η μία βοηθάει την άλλη στο θέμα της όρασης.
Οποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ, για τις 2 αδερφούλες, ας επικοινωνήσει στο6936045788, Κατερίνα Χατζηγιάννη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχουλάκια μου, αθώες μου καρδιές. Καλή σας τύχη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη να έχουν τα όμορφα αυτά μικρά! :)

αχ μωρέ τα καρδουλάκια μου....να βρεθεί το καλύτερο γι'αυτά τα μικρούλια!!

:)παρακαλώ και αυτά να τα προωθείτε όπου μπορείτε, και στο fb καθώς δεν έχω επαφή.
Καντε δυνατές προσευχές

Ψυχούλες μου! Εύχομαι ειλικρινά να βρουν οικογένεια που θα τα φροντίζει όπως τους αξίζει. Νομίζω ότι στο Facebook τα είδα σε αγγελία, θα το ψάξω κ σας την προωθήσω αν είναι. Αλλιώς θα τα βάλουμε κι εκεί :(

Ευχαριστούμε πολύ :) για τη βοήθεια

Τη βρήκα την αγγελία στο Facebook σε αρκετές σελίδες. Σας στέλνω το link για να τα δείτε, δεν χρειάζεται να είστε μέλος στο Facebook γι'αυτό

https://www.facebook.com/photo.php?f...1133525012450.461711.582377449&type=1&theater

:D ευχαριστούμε πολύ πολύ

20 μέρες μετά και κανένα τηλέφωνο για τα μωράκια αυτά.

Χρόνια Πολλά μωρά μου, σας εύχομαι να βρείτε σύντομα το σπιτάκι σας!
Μην ξεχνάτε αυτή τη μέρα πως υπάρχουν και ηλικιωμένα ζωάκια αλλά και ζωάκια με ειδικές ανάγκες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back