Τυφλές γατούλες

Anima

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
Παιδιά, σήμερα πήγα στο γιατρό και είδα όλα τα αναξιοπαθούντα πλασματάκια!
Aποφάσισα να βοηθήσω έστω κι αν δυσκολευτώ. Το κάνω για μένα γιατί συγκινήθηκα και δεν μπορώ να τα αισθάνομαι έτσι στα κλουβιά τους να ικετεύουν για ένα χάδι κι ελπίζω και θα επιδιώξω να τους βγεί σε καλό αυτή μου η εγωϊστική, αν θέλετε, στάση.
Θα πάρω λοιπόν τα τυφλούλικα παρδαλάκια και την τυφλούλα γατούλα για φιλοξενία μακράς διαρκείας. Είναι επίσης κι αυτός ο γατούλης χωρίς ουρά που αν δεν τον θέλει κανείς άλλος μπορεί να τον πάρω κι αυτόν. Καλύτερα να φιλοξενούνται στο γραφείο μου παρά να είναι σε κλουβί. Έτσι θα μπορέσει ο γιατρός να επικεντρώσει την προσοχή του πιο πολύ σε αυτά που έχουν ανοιχτές πληγές και άλλες δύσκολες περιπτώσεις.
Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και ελπίζω να έχω τη βοήθειά σας με συμβουλές και ενθάρρυνση. Θα βγάλω καλές φωτογραφίες για ν' αρχίσουμε την προώθησή τους σε ανθρώπους μ' ευαισθησία και αφοσίωση.
Σας είπα δεν το κάνω για κανένα άλλο λόγο ούτε από καλωσύνη ούτε από φιλοζωϊα αλλά μόνο γιατί τα λυπάμαι τα άδολα και δεν θέλω να στέκομαι κει γνωρίζοντας τη δυστυχία τους.
Από αυτό εδώ το ποστ θα σας λέω νέα τους.
Ότι γνωρίζετε για τυφλές γατούλες θα μου είναι ευπρόσδεκτο. Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να περνάνε κάπου-κάπου να δίνουν ένα χεράκι πολύ ευχαρίστως να ανταλλάξουμε PM.
Αν μπορούν οι moderators ας βάλουν το θέμα αυτό στη σωστή του θέση. Εγώ δεν ξέρω πως να το κάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χιλια μπραβο απο μενα Anima:up: Οταν διαβαζεις τετοια ποστ ,εκτος απο συγκινηση, γεμιζεις ελπιδα οτι οσο υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ τιποτα δεν χαθηκε ακομη.:up::D
Θα μας τα διηγηθεις αναλυτικα ολα στην συναντηση της επομενης Κυριακης στο Bazaar.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και απο μένα ένα μεγάλο μπράβο!!!! Υπάρχει ένα Άρθρο για τα γατάκια με ειδικές ανάγκες, αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη, είναι πολύ καλό και ίσως σου φανεί χρήσιμο.

Μακάρι να είσαι η αρχή να αρχίσει ίσως να αλλάζει γνώμη ο κόσμος γι΄αυτά τα γατάκια και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σου.:)

Θα περιμένω νέα σας και φώτο, φυσικά.

Anima, είσαι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων!:)

Φίλες, δεν θέλω να φανώ ανάγωγη αλλά μη μου λέτε μπράβο και συγχαρητήρια. Για μένα θα το κάνω. Επειδή δεν μπορώ να το υποφέρω. Σας ευχαριστώ όμως για τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες ή τις σκέψεις σας. Θα μου είναι πολύτιμες.
Ο χώρος που θα βάλω τα γατάκια είναι δυόρωφος δηλαδή ισόγειο με πατάρι που έχει μοκέτα. Λέω να τα βάλω στην αρχή στο μπάνιο έτσι για μια μέρα να ξεμουδιάσουν από το κλουβί και μετά να τα αφήσω στο ισόγειο. Εκεί θα τους έχω τις τουαλέττες τους και το φαγητό τους. Θέλω να τα περιποιηθώ, να φάνε κάτι νόστιμο αλλά που δεν θα πειράξει τις κοιλίτσες τους. Τι να τους μαγειρέψω? μάλλον κοτόπουλο. Αργότερα θα τους κάνω μπάνιο.
Θ' ασχοληθώ με την οργάνωση το Σαββατοκύριακο. Παρ' όλο που έχω πολύ δουλειά, αυτό μου δίνει νόημα.
Καλό βράδυ

Ε λοιπον, μπορεί να μην θελεις ν'ακουσεις μπραβο και συγχαρητηρια, αλλα θες δεν θες θα τ'ακούσεις.
Γιατι πραγματικά, συγκινηθηκα πολυ με αυτό που διάβασα. Με την "εγωιστική" σου, όπως εσύ λες, στάση , γεμίζεις ευτυχία και γαλήνη αυτά τα πλασματάκια. Μονο εγωισμός δεν λεγεται αυτό.
Στελνω ΠΜ

ΜΠΡΑΒΟ!!!:up::up::up: Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι εσένα! Τα ζωάκια αυτά και θα ξεμουδιάσουν λίγο και θ' αποκτήσουν καλύτερη αίσθηση του χώρου εξερευνώντας κι όχι μένοντας στο κλουβί! Ετσι θα προετοιμαστούν και για πιθανή υιοθεσία!

είσαι θαυμάσια :) πραγματικά είσαι παράδειγμα προς μίμηση.

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα τα γατιά πολύ ευτιχισμένα κοντά σου

είσαι θαυμάσια :) πραγματικά είσαι παράδειγμα προς μίμηση.

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα τα γατιά πολύ ευτιχισμένα κοντά σου
Οι έπαινοι αξίζουν στο μέλος του σάιτ που μ' έφερε κοντά με τα ζώα γνωρίζοντάς μου τις γατούλες ως ζωϊκό είδος .
Κατα τ' άλλα μόλις επέστρεψα από τον γιατρό που είχα ήδη ειδοποιήσει ότι θα πάω. Μου είπε ότι τα πράγματα έχουν ως εξής: Για την τυφλούλα γατούλα υπήρχε κάποιο χαλαρό ενδιαφέρον το οποίο από προχθές έγινε έντονο και κατά το 90% θα υιοθετηθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον γατούλη με την κομμένη ουρά. Για τα δυο τυφλούλικα γατάκια μου είπε να του τ' αφήσω καμιά εβδομάδα ακόμη γιατί τους κάνει μια θεραπεία και επειδή δείχνουν πρόοδο θέλει πρώτα να σταθεροποιηθούν. Εγώ εν τω μεταξύ μπορώ να οργανώσω τον χώρο.
Όπως καταλαβαίνετε χάρηκα για λογαριασμό της τυφλούλας και του "Κομμένη ουρά" - μακάρι να υιοθετηθούν από καλούς και αφοσιωμένους ανθρώπους.
Για τις τυφλούλικες μικρές παρδαλούλες θα περιμένω ακολουθώντας τα λεγόμενα του γιατρού. Η μία τους έχει χάσει τελείως το ένα της ματάκι και θάναι θαύμα να επανέλθει λίγο το άλλο. Η δεύτερη υπάρχει περίπτωση να βρει το φως της έστω και μερικά. Θα δούμε! Αναμένουμε.
Στου γιατρού υπήρχε κι ένα με σπασμένο ποδαράκι που του τόφεραν εχθές. Υπάρχει ακόμα μια μικρή υπέροχη τσαπερδονούλα και μια άλλη γλυκύτατη τρίχρωμη αλλά μ' αυτά ασχολούνται άλλοι όπως φαίνεται.

Ζήτωωωω!!!! τα τυφλά κοριτσάκια γατάκια είναι κοντά μου! Αύριο περιμένω και τον γατούλη χωρίς ουρίτσα! Οι τυφλές δεσποινιδούλες μου όταν τις πήρα αγκαλίτσα δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν. Γραπώθηκαν και η μια μου έβαλε βαθεια στο ντεκολτέ ένα της νυχάκι που ήταν σα βελονίτσα. Τα έβαλα καθαρά και ζεστά με φαγάκι νεράκι και χορταράκια και τώρα ερευνούν και προσαρμόζονται. Γρήγορα θα τα βγάλω φωτογραφίες. Προτείντε μου ονόματα για τις δυο πολύχρωμες δεσποινιδούλες!

Οι χρυσούλες μου όταν τις πήρα αγκαλιά έμπαιναν στο λαιμό μου κάτω από τα μαλιά και νόμιζαν φαίνεται ότι είμαι γατόσπιτο! με τίποτε δεν ήθελαν να ξεκολλήσουν. Η μια τους μάλιστα γραπώθηκε και μου έχωσε το νυχάκι της κοφτερό σα βελονίτσα στο ντεκολτέ με το ανάλογο αιματηρό αποτέλεσμα. Έτσι αύριο αρχίζουμε το ντεμπούτο μας στον πολιτισμένο κόσμο με κόψιμο νυχιών! Θ' ακολουθήσει μπανιάρισμα. Οι χρυσούλες μου ερευνούν δειλά-δειλά παντού και σιγά-σιγά ξεθαρρεύουν.
Σύντομα αφού μπανιαριστούμε και βάλουμε τα όμορφα περιλαίμιά μας θα φωτογραφιστούμε και θα βγούμε στο διαδίκτυο για τσάρκα!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

περιμενουμε φωτο απο τις ομορφες δεσποινιδες...μπραβο για την προσπαθεια που κανεις ανιμα..:up:

πολλές οι σκέψεις

Ανίμα, δινεις μεγάλα κουράγια το έχεις καταλάβει αυτο...
μακαρι τα επιφωνηματα με τον ακιρο να γινουν απο το "ωχχχχχ ενα τυφλό" (βαρύ και γεμάτο δυσφορια το ωχχχ)
σε "ααα ενα τυφλούλι τι καλό"
Στη Θεσσαλονικλη το λέω και το ξαναλέω κάνετε εξαιρετική δουλειά 2 γατια που εδω θα περιμεναν ενα με 2 χρονια εκει τσουκου τσουκου (λεω για το ενα τυφλακι και τον κομμενη ουρα) εχουν σοβαρες πιθανοτητες υιοθεσιας.
507 χλμ μας χωριζουν ή ετη φωτος??
καμια φορα αναρωτιεμαι.
Ομως δεν μπορω παρα να χαρω για μια γενναια αποφαση σαν τη δική σου να βαλεις στη ζωη σου τις 2 τυφλες δεσποινιδουλες...

Να σαι καλα Χαβανα ξερεις μαλλον παιζει ρολο οτι τα εχουμε δει με καλο ματι.. εδω εχουν φτασει να μενουν στο ραφι τα υγιή και να υιοθετούνται τα τυφλα η αναπηρα! σημερα με πηρε μια κοπέλα για το τυφλο κουκλακι.. μαλλον αξιζε που περιμενε 2 βδομαδες στο κλουβι του, θα παει σε σουπερ σπίτι!

Το τσουκου τσουκου τσουκου ειχε πολύ πλάκα

Νάτες! πολυχρωμούλες νεραϊδούλες!

Συνημμένα

• Lina.jpg
    Lina.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Lina_1748.jpg
    Lina_1748.jpg
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Nina_1740.jpg
    Nina_1740.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 34
Οι δύο πρώτες φωτογραφίες απεικονίζουν τη Λίνα η τρίτη τη Νίνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back