χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το γατάκι σου όσο έχει εσάς που το αγαπάτε θα ζήσει μια -σχεδόν- φυσιολογική ζωή με πολλά παιχνίδια και πολύ αγάπη και από τη στιγμή που το πρόβλημα το έχει από μικρό και δεν το παρουσίασε σε μεγάλη ηλικία, δε νομίζω να καταλάβει και τη διαφορά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομιζω καπου εχω και φωτογραφια της.
Εζησε μια χαρα, παρολο που ηταν στον κηπο.
Βεβαια δεν εφυγε ποτε απο αυτον, μιας και τον ειχε μαθει πολυ καλα.
Κινουταν με ανεση και καταλαβαινε το χωρο με την μυρωδια και τα μουστακια της.
Δυστυχως ενας ηλιθιος ενοικος, καθως παρκαρε το αυτοκινητο του στο γκαραζ, την πατησε μπροστα στα ματια του πατερα μου.
Ηξερε οτι η γατα ηταν τυφλη αλλα ποτε δεν την προσεξε. Οπως και καμια αλλη...
Ευτυχως τωρα ξεκουμπιστηκε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Όσο για την τυφλή γατούλα πιστεύω αν υπάρχει αγάπη και καλή διάθεση δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
παντως μπραβο σου που εχεις το γατακι!! ειναι τυχερο μεσα στην ατυχια του... για φαντασου να ηταν στον δρομο...
αρετη1
Νεοφερμένο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Και πραγματικά αν ηταν στο δρόμο δεν ειχε ελπίδες. Ειναι τυχερο που σας εχει!!!

myrtos
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν εσένα και τον άντρα σου – βασικό και αυτό η συμπαράσταση της οικογένειας σε τέτοιες καταστάσεις.
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ευτυχώς που τη βρήκατε και δεν ζει στο δρόμο, είναι πολύ τυχερή!Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη γατούλα σου, να συνηθίσει το σπίτι και να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα!
Το πρώτο που σκέφτηκα και εγώ ( όπως είπαν και οι υπόλοιπες)είναι να μην αλλάζετε θέση στα έπιπλα και να προσέχετε όταν βγαίνει στο μπαλκόνι. Ίσως θα ήταν καλό να μην υπάρχει υπερβολικός θόρυβος στο σπίτι, πχ τέρμα μουσική, γιατί από τη στιγμή που είναι περισσότερο αναπτυγμένη η ακοή της μπορεί να την ενοχλεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool