Τυφλή γατούλα

Με τον αμφιβληστοειδή και στους ανθρωπους ειναι εξαιρετικά δυσκολα τα πράγματα και δεν υπάρχουν πολλά να κάνει κανεις! Πόσο μάλλον στα ζωακια!!! Πάντως ότι καλυτερο εύχομαι και ευτυχως που μπορει και λειτουργει καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω ξανασυνατήσει τυφλό γατάκι. Η ξαδέλφη μου όμως είχε ένα τυφλό σκυλάκι μαλτέζ, το οποίο αν και εκ γεννετής τυφλό είχε μάθει τα κατατόπια του σπιτιού και κινούταν χωρίς πρόβλημα. Μόνο που δεν έπρεπε ν'αλλάξουν τίποτα στη διαρρύθμιση γιατί κουτούλαγε στα έπιπλα. Έβγαινε βόλτα κανονικά με το λουράκι του και μόνο μια φορά που είχαν ξεχάσει την πόρτα ανοιχτή βγήκε και το έχασαν αλλα ευτυχώς βρέθηκε αμέσως από γέιτονα. Το σκυλάκι πέθανε πριν από 2 χρόνια σε ηλικία 15 χρονών μετά από μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα σε ανθρώπους που το λάτρεψαν σαν παιδί τους.
Το γατάκι σου όσο έχει εσάς που το αγαπάτε θα ζήσει μια -σχεδόν- φυσιολογική ζωή με πολλά παιχνίδια και πολύ αγάπη και από τη στιγμή που το πρόβλημα το έχει από μικρό και δεν το παρουσίασε σε μεγάλη ηλικία, δε νομίζω να καταλάβει και τη διαφορά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμεις ειχαμε μια τυφλη γατα η οποια ζουσε στον κηπο.Βεβαια τα ματακια της τα εχασε μωρο, γιατι η μαμα της τη γεννησε μεσα στο σπιτακι του σκυλου. Εκεινος θελοντας να παιξει με την μικρη μας, την εγλυφε στο προσωπο και κατεστρεψε τα ματια της.
Νομιζω καπου εχω και φωτογραφια της.
Εζησε μια χαρα, παρολο που ηταν στον κηπο.
Βεβαια δεν εφυγε ποτε απο αυτον, μιας και τον ειχε μαθει πολυ καλα.
Κινουταν με ανεση και καταλαβαινε το χωρο με την μυρωδια και τα μουστακια της.
Δυστυχως ενας ηλιθιος ενοικος, καθως παρκαρε το αυτοκινητο του στο γκαραζ, την πατησε μπροστα στα ματια του πατερα μου.
Ηξερε οτι η γατα ηταν τυφλη αλλα ποτε δεν την προσεξε. Οπως και καμια αλλη...:down: :down: :down:
Ευτυχως τωρα ξεκουμπιστηκε.

Στον αγύριστο ο ηλίθιος :mad: . Όσο για την τυφλή γατούλα πιστεύω αν υπάρχει αγάπη και καλή διάθεση δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

τον μ****** που να ψοφισει!! (για σαρδελα)

παντως μπραβο σου που εχεις το γατακι!! ειναι τυχερο μεσα στην ατυχια του... για φαντασου να ηταν στον δρομο...

mimikaki δεν τεθηκε ποτε θεμα να την διωξουμε.Πιστευουμε με τον αντρα μου οτι ηταν μοιραιο να βρεθει στον δρομο μας!Αυτη τη στιγμη το διαολακι εχει αναστατωσει το σπιτι γιατι θελει να φτασει σε κατι μπισκοτα!!!Συντομα θα βαλω και φωτογραφια της,να δειτε τη κουκλιτσα ειναι.:lol:

Ναι!!! Να βαλεις!!!!
Και πραγματικά αν ηταν στο δρόμο δεν ειχε ελπίδες. Ειναι τυχερο που σας εχει!!!
:up: :up: :up:

Τα συγχαρητήρια και από εμένα. :) Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν εσένα και τον άντρα σου – βασικό και αυτό η συμπαράσταση της οικογένειας σε τέτοιες καταστάσεις.:up:

αχ ναι βαλε βαλε να την δουμε κ εμεις

συγχαρητηρια για την αποφαση σας να κρατησετε μια τυφλη γατουλα!και ειμαι σιγουρη κι εγω οτι με πολλη αγαπη,σταθερη διαρρυθμιση χωρου για να μην μπερδευεται θα ζησει μια απολυτως φυσιολογικη ζωη:)

Μπράβο και από εμένα!!!:up: Ευτυχώς που τη βρήκατε και δεν ζει στο δρόμο, είναι πολύ τυχερή!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη γατούλα σου, να συνηθίσει το σπίτι και να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα!
Το πρώτο που σκέφτηκα και εγώ ( όπως είπαν και οι υπόλοιπες)είναι να μην αλλάζετε θέση στα έπιπλα και να προσέχετε όταν βγαίνει στο μπαλκόνι. Ίσως θα ήταν καλό να μην υπάρχει υπερβολικός θόρυβος στο σπίτι, πχ τέρμα μουσική, γιατί από τη στιγμή που είναι περισσότερο αναπτυγμένη η ακοή της μπορεί να την ενοχλεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back