Τυφλό γατάκι εκπέμπει SOS.

Strangel91

Νεοφερμένο μέλος

Η Strangel91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας..Πριν μια βδομάδα μια φίλη μου και γω βρήκαμε ένα πολύ μικρό ετοιμοθάνατο γατάκι το οποίο πήραμε προσωρινά στο σπίτι και το φροντίζουμε μέχρι να μπορεί να επιβιώσει μόνο του ή να βρεθεί μια οικογένεια να το υιοθετήσει. Στην πορεία όμως ανακαλύψαμε ότι είναι εντελώς τυφλό. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να το κρατήσουμε δεδομένου ότι η φίλη μου στο σπίτι της οποίας μένει έχει πολύ μικρό σπίτι και ήδη ένα σκύλο και δεν μπορούν να συμβιώσουν και τον κρατάει σε άλλο δωμάτιο και εγώ μένω με τους γονείς μου.
Το γατάκι προφανώς μόνο του δεν μπορεί να επιβιώσει και δεν ξέρουμε αν μπορεί να βρεθεί ένα σπίτι να το υιοθετήσει. Μπορείτε να προτείνετε κάποια άλλη λύση? Μπορούμε να το πάμε κάπου αλλού για να του εξασφαλίσουμε την επιβίωσή του?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου.Και όμως υιοθετούνται πολλά γατάκια με κάποια αναπηρία.Μπορείτε να βάλετε μία αγγελία στα "χαρίζονται" με κάποιες φωτό (που βοηθάνε πολύ) και την ιστορία του μικρού.:)
ΥΓ Εχετε δοκιμάσει να φέρετε σε επαφή το σκυλο με το γατάκι; γιατι έχουμε πάρα πολλές περιπτώσεις ,πού συμβιώνουν αρμονικότατα σκύλοι με γάτες,και μάλιστα σε πολλές των περιπτώσεων στην αρχή είχαν αντιδράσει αρνητικά..ενώ στην συνέχεια έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back