Τυφλό γατάκι... :(

Νίκος Π.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Δυστυχώς ένα από τα γατάκια που γέννησε η γάτα μου πριν 1,5 μήνα είναι τυφλό...

Μπορεί να μου πει κανείς (που είχε παρόμοια εμπειρία) αν το γατάκι θα μπορεί να επιβιώσει σε αυτή την κατάσταση?
Θα μπορεί πχ να παίξει (έστω και υποτυπωδώς) με τα αδερφάκια του?

Το κακό είναι ότι είμαι μακρυά από το σπίτι μου (λόγω στρατού) και δεν μπορώ να το προσέχω (είναι υπό την επίβλεψη των γονέων μου οι οποίοι είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν και την μεγάλη δυνατότητα να προσέχουν τα γατιά μου).

Ανησυχώ για το μέλλον του, θέλω να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τυφλό Γατάκι... :(

εκει που τα εχεις,υπαρχει προσβαση για εξω;;;...να βγει δηλαδη και να χαθει;;;..αν οχι..και το φροντιζεται..τοτε μια χαρα θα ειναι πιστευω..η νονικα εχει τυφλη γατα..και αν την δεις πως τρεχει και παιζει στα βιντεο..δεν θα πιστεψεις οτι ειναι τελειως τυφλη...αρκει ,οπως σου ειπα να μην υπαρχει περιπτωση να χαθει..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν το χετε μεσα θα προσαρμοστει μια χαρα αν εχετ περιφραγμνο κηπο εχω δει βιντεο μεχρι κι εξω προσαρμοζνται αλλα ειναι πολύ καλυτερα μεσα θα ζησει μια χαρα αν απλα δεν μετακινειτε τα πραγματα του. Αυτο το μηνα υιοθετηθηκε η τυφλη πιτσικουλα και τωρα υιοθετειται το Μιλυ το καρδιοχτυπι το επομενο σκ ολα προσαρμοζονται μια χαρα

αν το χετε μεσα θα προσαρμοστει μια χαρα αν εχετ περιφραγμνο κηπο εχω δει βιντεο μεχρι κι εξω προσαρμοζνται αλλα ειναι πολύ καλυτερα μεσα

Έξω ζεί, σε περιφραγμένο κήπο (φράκτης περίπου 1,20 μ ψηλός). Δεν νομίζω να κάνει καμμία κίνηση να βγει έξω...

Απάντηση: Τυφλό Γατάκι... :(

Μόλις έλαβα ένα email με φωτογραφίες του (όπως έχω πει ήδη δεν το είχα δει επειδή είμαι μακρυά λόγω στρατού) !!!

Απ'ότι φαίνεται έχει προσαρμοστεί αρκετά και παίζει με τα αδερφάκια του!
(Το άσπρο γατάκι είναι)

HPIM0229-1.jpg

HPIM0227-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back