Shakespeare
Δραστήριο μέλος
. Με τη μητέρα μου όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κάθε φορά που με επισκέπτεται και τη φιλοξενώ για καναδυό μέρες δεν θέλει ουτε να την πλησιάζει, γρυλίζει και μπορεί να της επιτεθεί κιόλας καμιά φορά! Ο λόγος ανεξήγητος, η μάνα μου είναι "άγιος" άνθρωπος, αγαπάει τα γατάκια και ο γάτος της αδερφής μου που μένουν μαζί την λατρεύει!
Η καημένη στεναχωριεται πολύ γιατι τον αγαπαει εκεινη!
Και ρωτάω εγώ τώρα, είναι τυχαίο μίσος, βλέπει κάτι που δεν βλέπουμε οι υπόλοιποι άνθρωποι(εχω εξωγήινη μάνα!?)
, τί είναι; Γιατί είναι κάτι που το κάνει μόνο σε κείνη, χωρίς βέβαια να του έχει κάνει τίποτα! Ακόμα και με ξένους είναι πιό φιλικός!Είναι δυνατόν μία γάτα ή ένα ζώο γενικότερα να μη συμπαθεί έναν συγκεκριμένο άνθρωπο για ανεξήγητο λόγο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Δεν ξερω, το μονο που μπορω να σκεφτω ηταν οτι σε ενα καυγα με τη μανα μου ηταν μπροστα το γατι και μου φαινεται απο τοτε το αρχισε ολο αυτο. Αλλα μαλλον ειναι χαζο να πιστευω οτι το κανει γιαυτο το λογο!![]()
Κι εγώ πιστεύω πως τα μωράκια μας επηρρεάζονται από τα δικά μας συναισθήματα και τις αντιδράσεις μας απέναντι σε άλλους ανθρώπους.. Θυμάμαι ειδικά μια περίοδο που επειδή ύπηρχε συνέχεια ένταση με το αγόρι μου στο σπίτι, ο Ντάρκυ του αγρίευε και δεν ήθελε να τον χαιδέψει ενώ σε μένα έδινε συνέχεια φιλάκια και μου τριβόταν..

όταν τα ξαναβρήκαμε με το αγόρι μου σταμάτησε και η επιθετική στάση του Ντάρκυ μετά απο 2-3 μέρες.. Αλλά για τόσο μεγάλο διάστημα δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει..

Ismini
Διάσημο μέλος
Επισης ο τροπος που του μιλάει. Μηπως διαφερει κατα πολυ απο τον δικο σου?
Αλλο: Μηπως τον κοιταζει εντονα στα ματια? Αν ναι, σημαινει επιθεση στη γλωσα των γατων.
Γενικα, οπως ειπε και ο Θανασης, οι γατες ειναι οπως τα παιδακια. Πρεπει να τις αφηνουμε να ερθουν μονες τους σε μας, οταν θελουν κι όπως θέλουν.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
επισης του μιλαει πολύ γλυκα και μαλλον τον κοιταζει στα ματια, αλλα το ιδιο κανει και με τον αλλο. η μικρη της οικογενειας(της οποιας το ονομα ακομα δεν αποφασισα) παντως εδειξε να τη συμπαθει πολυ τη μητερα μου τις 2 μερες που τη φιλοξενησα. τι να πω, αγνωσται αι βουλαι των αιλοθροειδων!
ισως ο Ρωμαιουλης θυμαται τον καυγα γιατι παντα οταν αντιληφθει οτι καποιος με ενοχλει του επιτιθεται! απλα αυτο παρατραβηξε!
Ismini
Διάσημο μέλος

Πάντως και ο γατος μου δεν συμπαθει ιδιαιτερα τον μπαμπα μου, ο οποιος εκφραζεται φωναχτά. Εχει συνηθισει σε χαμηλους τονους (εμας). Αντιθετα η γατα του μπαμπα μου τον εχει συνηθισει και πηγαινει μονο σε αυτον για χάδια.
Constance
Νεοφερμένο μέλος
Αλλα τελικα νομιζω οτι καταλαβαμε τι ειναι μαλλον ζηλευει γιατι νομιζει οτι θα χασει την προσοχη μου και δεν θα ασχολουμαι μαζι του! μολις τον πηγαμε σπιτι ηρεμησε και εκανε αγαπουλες σε ολους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δωστε χρονο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool