Τυχερό Πορτοκαλογατομωράκι μόνο.... ψάχνει!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

andalousian

Νεοφερμένο μέλος

Η andalousian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Αργά το βράδυ πριν λίγες μέρες με φωνάζει ο αδερφός μου να βγω στον κήπο...
"Τρέχα!", μου λέει, "ένα μικρό γατάκι!"...
Τρέχω κι εγώ και βλέπω ένα μικρό πορτοκαλί μπαλάκι να νιαουρίζει απεγνωσμένα!
Την ίδια στιγμή μας παίρνουν χαμπάρι τα δυο μας σκυλάκια (τι σκυλάκια δηλαδή, τα δυο μας θηρία!) και τα βλέπω να έρχονται τρέχοντας προς το γατάκι!!!!
Ένα θα σας πω, στο ΤΣΑΚ γλίτωσε! Κόντεψα να πάθω καρδιακό!!!
Πρόλαβα και το έπιασα και το πήγα γρήγορα στο σπίτι!
Όταν ηρέμησε στην ασφάλεια του δωματίου μου, είδα πως πρόκειται για ένα γατάκι γλύκα, με πολύ όρεξη για παιχνίδι!
Έφαγε (τον άμπακο!), ήπιε νεράκι κι έπειτα κοιμήθηκε μέχρι την επόμενη το μεσημέρι (μετά από τέτοια περιπέτεια!)
Και δεν είναι τυχερός μόνο επειδή γλίτωσε από τα σκυλιά, αλλά γλίτωσε και από την εθνική οδό που βρίσκεται στα δυο μέτρα από την εξώπορτα του κήπου!

Αρχικά σκέφτηκα να το κρατήσω στο σπίτι, αφού είμαι σε περίοδο που αναζητώ ένα γατάκι.
Είναι όμως αρκετά ζωηρός για να μείνει μόνο μέσα σε σπίτι. Και δυστυχώς δε μπορώ να τον έχω ούτε στον κήπο λόγω των κινδύνων που παραμονεύουν (σκυλιά και πολυσύχναστη εθνική οδός).
Γι'αυτό ο τυχερούλης αναζητά έναν σύντροφο που κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλό να μπορούσε να του προσφέρει σπίτι με κήπο ή κάποιο κτήμα όπου θα μπορεί να έχει για παρέα άλλα ζωάκια.

Είναι αγοράκι και υπολογίζω πως είναι περίπου 30 ημερών.
Οι φωτογραφίες βγήκαν την ώρα που κοιμόταν γιατί όταν ήταν ξύπνιος δεν καθόταν σε ένα σημείο! Θα βάλω κι άλλες μόλις μπορέσω!

Αυτά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0987_mikri.jpg
    DSC_0987_mikri.jpg
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC_0992_mikri.jpg
    DSC_0992_mikri.jpg
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 50
Αρχικά σκέφτηκα να το κρατήσω στο σπίτι, αφού είμαι σε περίοδο που αναζητώ ένα γατάκι.
Είναι όμως αρκετά ζωηρός για να μείνει μόνο μέσα σε σπίτι. Και δυστυχώς δε μπορώ να τον έχω ούτε στον κήπο λόγω των κινδύνων που παραμονεύουν (σκυλιά και πολυσύχναστη εθνική οδός).
Γι'αυτό ο τυχερούλης αναζητά έναν σύντροφο που κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλό να μπορούσε να του προσφέρει σπίτι με κήπο ή κάποιο κτήμα όπου θα μπορεί να έχει για παρέα άλλα ζωάκια.

Είναι αγοράκι και υπολογίζω πως είναι περίπου 30 ημερών.
Οι φωτογραφίες βγήκαν την ώρα που κοιμόταν γιατί όταν ήταν ξύπνιος δεν καθόταν σε ένα σημείο! Θα βάλω κι άλλες μόλις μπορέσω!

Αυτά! :)

αν ενδιαφερεσαι για γατακι μη δισταζεις στη συμπεριφορα του. Σιγα σιγα θα μαθει να ζει μεσα και θα σταματησει να ζητα το εξω :) Ξανασκεψου το παντως γιατι βρεθηκε μπροστα σου σε περιοδο αναζητησης γατιου :) Ακομα και αν βρεις αλλο γατακι, κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα ειναι ησυχο ;)
Ειναι πολυ χαριτωμενο παντως! Ευχομαι να βρεθει ενα καλο σπιτακι για το μικρουλι :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πίστεψε με, θα θελα πολύ να το κρατήσω, αλλά δε γίνεται.
Τα τελευταία 10 χρόνια είχα μια γατούλα (περσική), η οποία όπως καταλαβαίνεις δε μας είχε μάθει σε ζημιές και ήταν γενικά πολύ ήσυχη. Από μικρη ήταν πολύ ήσυχη.
Επίσης τώρα και για τον επόμενο χρόνο, μένω με τους γονείς μου οι οποίοι συμφωνούν στο να πάρω γατάκι, με την προϋπόθεση να είναι ήρεμο, χωρίς ζημιές κτλ κτλ.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν εχω επιλογή... :(
Θα το κρατούσα στην αυλή, αλλά με τόσους κινδύνους... είναι αδύνατον.
Στο παρελθόν πολλά γατάκια της γειτονιάς τα οποία και φρόντιζα, έχουν χάσει τη ζωή τους στον αυτοκινητόδρομο. Εκεί να δεις κλάμα και στεναχώρια.
Γι'αυτό επειδή δε θέλω ούτε εγώ να ζήσω τα ίδια αλλά ούτε και το γατάκι, ελπίζω να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει!

Πρόκειται για απίστευτο γατάκι! Με τα παιχνίδια και τα σκέρτσα του σε ξεκαρδίζει στα γέλια!

χμμ οντως τα περσικα ειναι πιο ηρεμα και δεν κανουν πολλες ζημιες. Ευχομαι να του βρειτε σπιτακι συντομα :D

χμμ οντως τα περσικα ειναι πιο ηρεμα και δεν κανουν πολλες ζημιες. Ευχομαι να του βρειτε σπιτακι συντομα :D

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι!!! :)

Να και οι νέες μας φωτό! Αυτή τη φορά εν ώρα... ξύπνιου! :P

DSC_0027_mikri.jpg
Κυνηγάμε...

DSC_1015_mikri.jpg
Ξεκουραζόμαστε...

DSC_0006_mikri.jpg
Και κυνηγάμε ξανά!

Συνημμένα

• DSC_0027_mikri.jpg
    DSC_0027_mikri.jpg
    229,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC_1015_mikri.jpg
    DSC_1015_mikri.jpg
    284,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC_0006_mikri.jpg
    DSC_0006_mikri.jpg
    353,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC_0027_mikri.jpg
    DSC_0027_mikri.jpg
    229,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC_1015_mikri.jpg
    DSC_1015_mikri.jpg
    284,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC_0006_mikri.jpg
    DSC_0006_mikri.jpg
    353,6 KB · Εμφανίσεις: 39
Νέες φωτογραφίες με κοντινό στις υπέροχες ΜΑΤΑΡΕΣ!!!

DSCN8504 mikri.jpg DSCN8497 mikri.jpg DSCN8500 mikri.jpg DSCN8507 mikri.jpg

Συνημμένα

• DSCN8497 mikri.jpg
    DSCN8497 mikri.jpg
    245,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSCN8500 mikri.jpg
    DSCN8500 mikri.jpg
    187,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSCN8504 mikri.jpg
    DSCN8504 mikri.jpg
    482,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSCN8507 mikri.jpg
    DSCN8507 mikri.jpg
    289,7 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSCN8504 mikri.jpg
    DSCN8504 mikri.jpg
    482,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSCN8497 mikri.jpg
    DSCN8497 mikri.jpg
    245,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSCN8500 mikri.jpg
    DSCN8500 mikri.jpg
    187,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSCN8507 mikri.jpg
    DSCN8507 mikri.jpg
    289,7 KB · Εμφανίσεις: 37
Είναι πανέμορφο!!!!!!!!!:D:D..εύχομαι την καλύτερη τύχη να έχει!!:)

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Α! Ξέχασα! Παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα :)
Ευχαριστώ!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back