Τόνια η ντροπαλή!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Nαι ηταν αλλα η αδερφη μου της το εβγαλε!!:mad:
Λεει το κλασσικο οτι τα πνιγει! Και ηταν τοσο ομορφη με το φουξια και της πηγαινε!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο στην ομορφη Τονια!!!:clapup::clapup:

Καλη αρχη στην νεα της ζωουλα!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ χαίρομαι, πολύ:clapup::clapup::clapup:.
Χίλια μπράβο βρε Αντωνία, έσωσες 5 ψυχούλες.
Όσο για την μανούλα πιστεύω θα συνηθίσει, άλλωστε έξω μεγάλωσε. Που ξέρεις, μπορεί και αυτή να φανεί τυχερή σύντομα.

τελεια τα νεα:clapup::clapup:ευχομαι να εχει μια τελεια ζωη απο δω και περα..πες και στην μαμα της να μπει εδω να την βλεπουμε..

οσο για την μανουλα κωνσταντινα εγω εχω πει στην αντωνια οτι ειμαι σιγουρη οτι θα υιοθετηθει απλα οχι τωρα γιατι ολος ο κοσμος προτιμαει τα μωρα..ισως το χειμωνα:)

Nαι και εγω πιστευω οτι μπορει να δωθει απλα δεν μπορουσα να την εχω για αλλους 4-5 μηνες μεσα. :/:Ισως χρειαστει κατι επειγον και τοτε δεν θα εχω χωρο. Εξω εχει και παρεα ενω εδω τις τελευταιες μερες εκλαιγε.:(

Με λουράκι ή χωρίς η μικρή Τόνια είναι πανέμορφη και πολύ τυχερή που βρήκε ένα σπίτι και μια γλυκιά οικογένεια...

Oι τελευταίες φωτό της Τόνιας με το ροζ λουράκι είναι υπέροχες !

Αντωνία μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σας και εύχομαι αυτό το ντροπαλό κοριτσάκι να βρεί όλη την αγάπη και την στοργή που βρήκε και στο σπίτι σου. Ας είναι ευτυχισμένο και γερό.
Γιά άλλη μια φορά, να 'σαι καλά για ότι έκανες. Όσο για την μανούλα, θα πω τις σκέψεις που κάνω και για τους γάτους του μπαλκονιού μου (η Κωνσταντίνα τους ξέρει καλά). Μακάρι την φροντίδα και την αγάπη που έχουν να την είχαν όλα τα ζώα κι ας χαρακτηρίζονταν 'αδέσποτα΄

Λου-κέ-το
Λου-κέ-το
Λου-κέ-το
:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σωστά!!! Ας κλειδωθεί πανηγυρικά!!! :thumbup: :thumbsup:

:lock:

Kλειδωνεται!! Αντε και στο κλειδωμα της αγγελιας της μαμας!!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back