Τόνος, problem!

Kira

Νεοφερμένο μέλος

Η Kira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Γειά σας!Μία εβδομάδα πριν,άφησαν ένα γατάκι περίπου 2 μηνών στην αυλη μου και αποφάσισα να το κρατήσω.Το πήγα πριν 4 ημέρες στον γιατρό,να κάνει το εμβόλιό του και μέχρι στιγμής όλα καλά.Αυτό που με προβλημάτισε(καθότι παντελώς άσχετη σε ότι αφορά το μεγάλωμα μιας γάτας),είναι το θέμα της διατροφής,Διάβασα στο site σας οτι δεν κάνει να τρώνε τόνο σε μεγάλες ποσότητες,και ανησυχώ,γιατι εδώ και μια εβδομάδα της βάζω μια φορά την ημέρα τόνο να τρώει,θεωρώντας τον οτι καλύτερο.Λέτε να της δημιούργησα πρόβλημα?Σήμερα της πήρα ξηρά τροφή αλλα δεν την βλέπω και πολύ ενθουσιασμένη..Τί μου προτείνετε,κονσέρβα καλύτερα,ή να συνεχίσει με ξηρά τροφή(πήρα τα Whiskas Junior).Και πόσες φορές την ημέρα?Please βοηθήστε να πάρω μια σειρά,γιατι θέλω να γίνω μια καλή γατομαμά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως μας ηρθες.Ειναι καλο να του δηνεις ξηρα τροφη για μικρα γατακια kitten ,καλη ειναι βεβαια η whiskas αλλα αν μπορεις να τησ περνεις royal kitten.Κονσεβρουλα εχει για μικρα γατακια της gourmet να της δηνεις και οχι βραδυ καλιτερα το πρωι και βραδακι ξηρα τροφη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες κανονικα δεν κανει να τρωει καθολου τονο για ανθρωπους

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και για τις απαντήσεις σας!Το διάβασα οτι δεν πρέπει καθόλου τόνο απο αυτόν που τρώμε εμείς,και δεν πρόκειται να της ξαναδώσω,ελπίζω μόνο να μην της έκανα κακό τόσες μέρες που έτρωγε(και της καραάρεσε της άτιμης..δεν άφηνε ίχνος στο πιατάκι της!)Απο δω και πέρα όπως μου είπατε.Για ότι άλλες απορίες..ενημερώνομαι απο αυτήν την όμορφη παρέα που έχετε κάνει εδώ,και που ελπίζω να φανώ αντάξιά σας.

Καλως ηρθες :):)
Στα δικα μου δινω τονο αλλα απο ενα κουταλακι γλυκου την ημερα, για μεζε. Η βασικη τροφη τους ειναι η ξηρα τροφη. Νομιζω τα kitten που σου συστησαν ειναι καλη επιλογη :)

Kira μην στεναχωριέσαι, κανένας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει..ήδη το ότι αποφάσισες να κρατήσεις το γατάκι (που θα μπορούσες να το αφήσεις στην τύχη του) είναι ένα μεγάλο βήμα..δεν νομίζω ότι έγινε και μεγάλο κακό. απλά ο τόνος για ανθρώπους περιέχει στοιχεία ή που είναι άχρηστα στο γατάκι διατροφικά ή που δεν του κάνουν πολύ καλό σε βάθος χρόνου (αν τρώει συνέχεια τόνο). Δοκίμασε με κροκετούλες για γατάκια (οι whiskas είναι και καλές και οικονομικές σχετικά), στην αρχή δεν θα πολυενθουσιαστεί αλλα μετά θα συνηθίσει, μην ανησυχείς. και ότι άλλη συμβουλή χρειαστείς εδώ είμαστε..:)

αληθεια,γαλα επιτρεπεται να τος δινουμε???:hmm:

αληθεια,γαλα επιτρεπεται να τος δινουμε???:hmm:
απο οτι ξερω οχι-τουλαχιστον αυτο που πινουμε εμεις-για τα πολυ μωρα υπαρχει ειδικο σε σκονη,,βεβαια τελευταια εχει βγει και γαλα ετοιμο της whiskas για μεγαλυτερα γατακια-η μαιρη ουτε να το γευτει..ο μικρος ο οποιος τρωει πολυ και τα παντα απο νγατοτροφη το ηπιε μια χαρα

Για τα μικρά γατάκια υπάρχει νομίζω ειδικό γαλα στα πετ σοπ.:hmm::hmm:

Για τα μικρά γατάκια υπάρχει νομίζω ειδικό γαλα στα πετ σοπ.:hmm::hmm:
ναι,αλλα τωρα βγηκε και στο σουπερ ετοιμο της whiskas για γατακια ανω των 6 εβδομαδων αν θυμαμαι καλα...δεν ξερω βεβαια κατα ποσο καλο κανει η οχι

η μαγγι ειναι 10 μηνων και σκευτομαι να της βαλω γαλα,κανει να πιει κανονικο???

Όχι, γιατί είναι πολύ πιθανό να της προκαλέσει διάρροια. Εξάλλου, το γάλα δεν της προσφέρει τίποτα πια σ' αυτή την ηλικία. Αυτό που χρειάζεται είναι μια καλής ποιότητας γατοτροφή (ξηρή ή κονσέρβα) ή, εναλλακτικά, βραστό κοτόπουλο χωρίς λάδι, αλάτι ή άλλα καρυκεύματα.

της πηρα choise + nuturalgold και τρωει 1 η 2 μπουκες:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back