Τύφλωση γατούλη

xeimwnia

Νεοφερμένο μέλος

Ο xeimwnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
γατος αγριος και αδεσποτος αφου εχασε το ενα ματι, τον πηγα στον κτηνιατρο και σταματησαμε με πολυ κοπο μετα απο καιρο τη μολυνση. ειχε τσιμπλες και δακρυα και ολοκληρες πληγες αντι για ματια. η μολυνση σταματησε και σταματησα τις σταγονες και την αντιβιωση οπως μου ειπε. μετα μια βδομαδα ομως το προβλημα επανηλθε. ο γατος δεν ειναι εμβολιασμενος.
υπαρχει εδω καποιος κτηνιατρος να μου πει κατι; ο γατος ειναι αγριος και εχω μεγαλο προβλημα και στη μεταφορα του. τον εχω στο σπιτι μεσα απο τοτε που τον βρηκα αλλα δεν λεει να ημερεψει, μου επιτιθεται αν πλησιασω καπως κοντα. σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό του forum εδώ!!! περαστικά στον γατούλη!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό του forum εδώ!!! περαστικά στον γατούλη!!!:):)

σ΄ευχαριστω για το link, προσπαθησα, αλλα φαινεται ανενεργο απο το 2008...

σ΄ευχαριστω για το link, προσπαθησα, αλλα φαινεται ανενεργο απο το 2008...
Προχθές ρώτησα κάτι τον γιατρό.. Δεν ξαναπροσπαθείς???:hmm::hmm::P:P

sorry, μετα ειδα οτι εναι ενεργο το συγκεκριμμενο. το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν μπορω εκει ..ν ανοιξω νεο θεμα..πως γινεται;

sorry, μετα ειδα οτι εναι ενεργο το συγκεκριμμενο. το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν μπορω εκει ..ν ανοιξω νεο θεμα..πως γινεται;
Μόλις μπεις στο link που σου έδειξα, θα πας προς το τέλος της σελίδας και θα πατήσεις απάντηση...:):)Και θα γράψεις την ερώτηση σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back