ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κάποιοι κτηνίατροι όμως, όφειλαν να βεβαιωθούν οτι το μικρό είχε κάνει εσωτερική αποπαρασίτωση, πριν προχωρήσουν σε πιο δραστικές λύσεις, που όχι μόνο δεν έφεραν αποτέλεσμα, αλλά κινδύνεψε το γατάκι να χάσει οριστικά την όρασή του

Τελοσπάντων, τέλος καλό, όλα καλά, το μωρούδι έσωσε τα ματάκια του, κι αυτό είναι που έχει σημασία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

valitsa123
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
!!!
Πώς βρε παιδί μου, στα καλά καθούμενα το κακομοιρούλι? 
Λυπάμαι πολύ, φαντάζομαι τη στεναχώρια σου...Τουλάχιστον πρόλαβε κι ένοιωσε για λίγο τη θαλπωρή της αγάπης σου.
Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων...

valitsa123
Νεοφερμένο μέλος
Ομως αν ειχε σκουλικακι της καρδιας (Διροφιλαριαση) τοτε καποιο σκουλικακι που ψωφισε, κολησε σε καποια φλεβα και του προκαλεσε πνευμονικη εμβολη - θρομβωση. Ετσι πεθανε λογω του οτι σταματησε η κυκλοφορια του αιματος. Διαβασα στη wikipaidia στο feline dirofilaria https://en.wikipedia.org/wiki/Dirofilaria_immitis#Feline_heartworm_disease οτι ειναι συχνη επιπλοκη στις γατες η εμβολή σε τετοια περιπτωση. δε μπορω να δωσω αλλη εξηγηση.. Ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ .. τη φολα και το αμαξι τα εχω αποκλεισει..
και εδω τα ιδια λεει για την επιπλοκη https://filozoiki-komotinis.blogspot.gr/2011/04/blog-post_1714.html
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
αφου το βρηκες μουσκεμα και ειπες οτι εβρεξε πολυ, βραχηκε και κρυωσε το καημενουλι,δεν ειχε που να κρυφτει και δεν αντεξε . To Vermox να εισαι σιγουρη ειναι ακινδυνο ,το παιρνουν και ανθρωποι και παιδακια για τα σκουληκακια στο εντερο.Αληθεια δεν μπορω να το πιστεψω,το ειχα αγαπησει και γω επειδη ηταν στη ηλικια του Μικυ μου 4 μηνων και ειχε την ιδια περιπετεια με τα ματακια του.Ειλικρινα σου λεω στεναχωρηθηκα παρα πολυ,επαθα μεγαλο σοκ.
Να σαι καλα να το θυμασαι,δωσε την προσοχη σου τωρα στα αλλα γατακια που φροντιζεις.Το ξερω οτι οποιο γατακι φευγει η απωλεια δεν συμπληρωνεται με τιποτα.
valitsa123
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω για όλα,γιατί αν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχε την χαρά να δει έστω και για λίγο το φως. Ίσως απλά η καρδούλα του να σταματησε, μια και το αδερφάκι του πέθανε λίγο μετά που γεννήθηκε, οπότε ίσως αυτή η γεννα να είχε κάποια αρρώστια.. Το τριτο βλεφαρο έδειχνε ότι ήταν ταλαιπωρημενος οργανισμός.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
valitsa123
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα σκέφτομαι να υιοθετήσω κάποιο τυφλό γατακι ή να βοηθάω σε κάποια φιλοζωικη, έτσι,για την ψυχή του μικρούλη μου.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

valitsa123
Νεοφερμένο μέλος
valitsa123
Νεοφερμένο μέλος
Αθωε μου Σκουμπι,μου λειπεις...
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειπαμε η μοιρα των αδεσποτων καποια στιγμη εκει καταληγει, χανουν τη ζωη τους απο αρρωστιες η απο σκυλια η απο αυτοκινητα η απο γατοκαυγαδες η απο φολες.Ηθικο διδαγμα: Ειναι καλο, οσοι μπορουν και οσοι αγαπουν βεβαια τις γατουλες ,να τις υιοθετουν για να μειωνεται ο αριθμος των αδεσποτων και να βρισκουν και αυτες μια θαλπωρη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool