Τύψεις

Χθες μετά την προτροπή σας να της αφήνω περίεργα παιχνίδια κάθησα και εφτιαξα με χαρτοταινια μπαλάκι το οποίο φρόντισα να κολλάει λίγο από την έξω πλευρά και το έπιασα σε ένα κορδονάκι και αυτό το ΄΄εδεσα στο χερούλι απο το συρτάρι του φραφείου ...ξετρελάθηκε ..κολλούσαν λίγο και τα πατουσάκια της στην χαρτοταινία και έκανε τρελές τούμπες. Το βράδι αν και ήταν μόνη στο δωμάτιο χωρις τα παιδια δεν ακούστηκε ούτε ...κιχ...εγω την ξύπνησα το πρωί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεγάλη επιτυχία λοιπόν!!!:up: Μπράβο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες μετά την προτροπή σας να της αφήνω περίεργα παιχνίδια κάθησα και εφτιαξα με χαρτοταινια μπαλάκι το οποίο φρόντισα να κολλάει λίγο από την έξω πλευρά και το έπιασα σε ένα κορδονάκι και αυτό το ΄΄εδεσα στο χερούλι απο το συρτάρι του φραφείου ...ξετρελάθηκε ..κολλούσαν λίγο και τα πατουσάκια της στην χαρτοταινία και έκανε τρελές τούμπες. Το βράδι αν και ήταν μόνη στο δωμάτιο χωρις τα παιδια δεν ακούστηκε ούτε ...κιχ...εγω την ξύπνησα το πρωί.

Αν κουράζεται την πέφτει στον ύπνο μετά για ώρες. Εγώ την είχα στο γραφείο και έπρεπε να μηχανεύομαι τρόπους να παίζει και να κουράζεται για να μην ενοχλεί τον κόσμο μετά.

[
:) Το πετάει στο χειρότερο δυνατό σημείο. Και οταν διαπιστώσει οτι δεν το φτάνει γυρνάει, με κοιτάει και κάνει ένα απαθές "Νιαου".
Πραγματικά, αισθάνομαι σαν την οικιακή βοηθό του. :D Τον έχω κακομάθει απίστευτα!
/QUOTE]
Ακριβώς το ίδιο!Του φτιαχνω μπαλακια απο αλιμονόχαρτο τα οποια βάζει κάτω απο τον καναπέ (μαζί με αναπτήρες και οτιδήποτε αλλο μπορεί να χωρέσει) μετά προσπαθεί μόνος του να τα ξαναβγάλει , τα παραχώνει ακόμα πιο μέσα, παραπονιέται, (ποτέ δεν έρχεται να παραπονεθεί σε μας , λες και θα του πέσει η υπόληψη, νιαουρίζει στον τοίχο για να αναρωτηθούμε τι τρέχει και να το καταλάβουμε μόνοι μας), του φτιάχνω άλλο μπαλάκι γιατί ο καναπές είναι ασήκωτος και ξανα τα ίδια μετά απο λίγο........

Θανάση είναι πολύ ωραία η κατασκευή αυτή αλλά βλέπω οτι σε αφήνουν να έχεις λαμπατέρ... Εμένα δεν θα μου το επέτρεπε.... Θα είχε ανέβει εκεί πάνω και θα είχαν πάει στα θημαράκια όλα:rolleyes:

:lol::lol:
Τι μου θύμισες βρε Χριστινα! Μικρος που ήταν είχε μανια με τα μπαλάκια απο αλουμινοχαρτο! Αφού τα έφερνε να του τα πετάμε σαν σκύλος! Και οπως τα λες, σε κάθε γενική καθαριοτητα μάζευα 10-10 τα μπαλάκια!

[
Θανάση είναι πολύ ωραία η κατασκευή αυτή αλλά βλέπω οτι σε αφήνουν να έχεις λαμπατέρ... Εμένα δεν θα μου το επέτρεπε.... Θα είχε ανέβει εκεί πάνω και θα είχαν πάει στα θημαράκια όλα:rolleyes:
Δεν είναι δική μου η φωτο, την είχα πάρει κάποτε από κάποιο θέμα εδώ μέσα που τις είχε βάλει κάποιο μέλος. Εδω κι άλλες.

Συνημμένα

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Clip_2.jpg
    Clip_2.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Clip_3.jpg
    Clip_3.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Clip_4.jpg
    Clip_4.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Clip_6.jpg
    Clip_6.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 40
:D........
....Ελπίζω πάντως να ηρεμήσει κάποια στιγμή....:hmm:Ε;.. Ε;... Δεν θα ηρεμήσει;.... που θα παει....

Πόσο μηνών ειναι; Δεν θυμάμαι...
Κοιτα, ο δικος μου με τα μπαλάκια το έχει κόψει λιγο. (Ειναι και 8 χρονών...) Θέλει να του τα πετάς για να παίξει και αυτο με συγκεκριμένο τρόπο, διαφορετικο κάθε φορά, ανάλογα με τα κέφια του. οποτε γλύτωσε και το αλουμινοχαρτο! :)
Αλλά εξακολουθεί να ειναι πολύ παιχνιδιάρης, δηλαδή παίζουμε λίγο πρωι και βράδυ συνήθως μαζί. Συν ο,τι κηνυγάει μονος του στο μπαλκονι.

Ζημιες ομως έχει σταματήσει να κάνει απο τους 7-8 μήνες και μετά. Όχι ότι έκανε και πολλές...

Δεν είναι τα μπαλάκια μόνο .... είναι όλα.... δεν αφήνει τίποτα όρθιο και δεν μας ακούει καθόλου... μιλάμε για πολύ πείσμα!!! Είναι κάπου έξι μηνών τώρα... Αυτη τη βδομάδα κόβουμε και τα άλλα ''μπαλάκια''.... τα δικά του....:(

Θα ηρεμήσει, μην ανησυχείς! Είναι μικρός ακόμα! Στο λέω εγώ που έχω αναθρέψει ένα θηρίο. Μαθαίνουν σιγά σιγά τι πρέπει να κάνουν και τι όχι. Σύντομα θα επικοινωνείτε μια χαρά. Μην σου παίρνει πολύ τον αέρα όμως!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back