floricienta
Νεοφερμένο μέλος

ειναι 3 χρονων και δεν παιζει καθολου με εμενα και ουτε ειναι τοσο πολυ χαδιαρα!!τι να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

και ποτέ ποτέ μην την καταπιέζεις για χάδια με το ζόρι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
floricienta
Νεοφερμένο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος

ασε την ησυχη και οταν θελει χαδια θα ερθει μονη της και ο δικος μου γατουλης ειναι 2 χρονων και ειδικα τωρα που εχω μικρα γατακια δεν θελει ουτε να με βλεπει!!αλλα πρωι πρωι πριν τα πιασω μου καθετε 
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαλου τι ενα τι δυο ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
σωστο και αυτο αλλα καμια αλλη λυση δεν υπαρχει?
να πασαληφτείς με νεπέτα ίσως?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
μαλλον εμεις εχουμε περισσοτερη αναγκη να τα χαιδεψουμε απο οσο εχουν αναγκη εκεινα τα χαδια μας!!ασε την ησυχη και οταν θελει χαδια θα ερθει μονη της /quote]
Εχει απολυτο δικιο η Ελενη f .Εγω ειμαι που εχω αναγκη να την αγκαλιαζω και να την χαιδευω, αυτη απλως το ανεχεται και αν
Το πολυ, πολυ το πρωι που ξυπναω ερχεται και μου χαιδευεται λιγακιΔυστυχως οσο μεγαλωνει τοσο λιγοτερα χαδια θελει
Για αυτο ζηλευω αυτους που εχουν μικρουλια![]()
Elena_p
Δραστήριο μέλος
. Μήπως πας να τη χαϊδέψεις σε στιγμές που δεν έχει όρεξη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Η συμπεριφορα της ηταν πάντα έτσι?Η τώρα άλλαξε?Αν είναι το 2ο την έχεις τσεκάρει μήπως έχει κάποιο μικρό και όχι εμφανές πρόβλημα υγείας?Μήπως δεν έχει αρκετά παιχνιδάκια να παίζει και δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον οπότε και δεν έχει όρεξη ούτε για σένα!Παρε ενα καινούργιο παιχνιδάκι και παίξε μαζι της για να ξαναέρθεται κοντά,ασχολήσου μαζί της,περάστε χρόνο μαζί!Κάπου διάβασα οτι η γάτα μπορεί να απομακρυνθεί απο τον άνθρωπο γιατι κάτι στον τρόπο ζωής της άλλαξε!Σκέψου λοιπόν εσυ τι!ειναι 3 χρονων και δεν παιζει καθολου με εμενα και ουτε ειναι τοσο πολυ χαδιαρα!!τι να κανω?
![]()
Καλή επιτυχία και ελπίζω να έχεις γρήγορα τα χάδια που ζητάς!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool