Τώρα που μεγάλωσε δεν είναι καθόλου παιχνιδιάρα, ούτε της αρέσουν τα χάδια!!

floricienta

Νεοφερμένο μέλος

Η floricienta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
:(:(ειναι 3 χρονων και δεν παιζει καθολου με εμενα και ουτε ειναι τοσο πολυ χαδιαρα!!τι να κανω?:):):hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγνόησέ την, θα σκάσει από την ζήλια της και θα έρχετε μόνη της:)

και ποτέ ποτέ μην την καταπιέζεις για χάδια με το ζόρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σωστο και αυτο αλλα καμια αλλη λυση δεν υπαρχει?

μαλλον εμεις εχουμε περισσοτερη αναγκη να τα χαιδεψουμε απο οσο εχουν αναγκη εκεινα τα χαδια μας!!:lol::lol::lol: ασε την ησυχη και οταν θελει χαδια θα ερθει μονη της και ο δικος μου γατουλης ειναι 2 χρονων και ειδικα τωρα που εχω μικρα γατακια δεν θελει ουτε να με βλεπει!!αλλα πρωι πρωι πριν τα πιασω μου καθετε :lol:

Παρε 2η γατα και εσυ θα εχεις να χαιδευεις και θα σου φυγει ο καημος και η δικια σου απο την ζηλεια της θα σου ερχεται να την χαιδευεις ... :redface: Εξαλου τι ενα τι δυο ....

σωστο και αυτο αλλα καμια αλλη λυση δεν υπαρχει?

να πασαληφτείς με νεπέτα ίσως?:hmm:

μαλλον εμεις εχουμε περισσοτερη αναγκη να τα χαιδεψουμε απο οσο εχουν αναγκη εκεινα τα χαδια μας!!:lol::lol::lol: ασε την ησυχη και οταν θελει χαδια θα ερθει μονη της /quote]

Εχει απολυτο δικιο η Ελενη f .Εγω ειμαι που εχω αναγκη να την αγκαλιαζω και να την χαιδευω, αυτη απλως το ανεχεται και αν:hmm:
Το πολυ, πολυ το πρωι που ξυπναω ερχεται και μου χαιδευεται λιγακι:)Δυστυχως οσο μεγαλωνει τοσο λιγοτερα χαδια θελει:(
Για αυτο ζηλευω αυτους που εχουν μικρουλια;):lol:

Ο δικός μου αν και 7 ετών πάντα θέλει χάδια, σε σημείο να τον διώχνω για να μπορέσω να κάνω και καμιά δουλειά:P. Μήπως πας να τη χαϊδέψεις σε στιγμές που δεν έχει όρεξη?

Τελικα δεν εχει να κανει με την ηλικια με τον χαρακτηρα νομιζω οτι εχει να κανει πιο πολυ ... ε οκ τα γατακια οταν ειναι μικρα ολα θελουν αγκαλιες και χαδια ... οταν μεγαλωνουν δεν ειναι τοσο πολυ της αγκαλιας με καποιες εξαιρεσεις και η Ιολη μας παρολο που τωρα ειναι σχεδον 1.5 χρονων ειναι πολυ της αγκαλιας η Φαιδρα απο την αλλη ερχεται οταν θελει αυτη :redface:

:(:(ειναι 3 χρονων και δεν παιζει καθολου με εμενα και ουτε ειναι τοσο πολυ χαδιαρα!!τι να κανω?:):):hmm::hmm:
Η συμπεριφορα της ηταν πάντα έτσι?Η τώρα άλλαξε?Αν είναι το 2ο την έχεις τσεκάρει μήπως έχει κάποιο μικρό και όχι εμφανές πρόβλημα υγείας?Μήπως δεν έχει αρκετά παιχνιδάκια να παίζει και δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον οπότε και δεν έχει όρεξη ούτε για σένα!Παρε ενα καινούργιο παιχνιδάκι και παίξε μαζι της για να ξαναέρθεται κοντά,ασχολήσου μαζί της,περάστε χρόνο μαζί!Κάπου διάβασα οτι η γάτα μπορεί να απομακρυνθεί απο τον άνθρωπο γιατι κάτι στον τρόπο ζωής της άλλαξε!Σκέψου λοιπόν εσυ τι!:hmm:Καλή επιτυχία και ελπίζω να έχεις γρήγορα τα χάδια που ζητάς!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back