Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Τι λέτε να ανοίξουμε ένα θέμα έτσι για καλημέρα; Ξέρετε όταν κάποιος μπαίνει στο site πριν γράψει οπουδήποτε αλλού να περνάει και απο εδώ έτσι απλά να λέμε γειά, εαν θέλει βέβαια. Και άμα κάτσει να λέμε και περισσότερα απο γειά.
Κάνω εγώ την αρχή έστω και καθυστερημένα.
Καλημέρα σας. Είμαι σπίτι με τη μεγάλη μου κόρη (η δασκάλα της απεργεί), το γάτο που περνάει τη γνωστή πρωινή του φάση ("δέστε πόσο ψηλα πετάω και τι ωραία που γραπώνομαι απο πόδια") και προσπαθώ να πάρω τη ρημαδοαπόφαση να σιδερώσω.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα καλημερα με ξυπνισε το πατουνι για να φαι προσπαθω να πιω τον καφε μου οι υπολοιποι γατοι κοιμουνται ο κυριακος μου ειναι στην δουλεια κ με εχουν πιασει τα νευρα μου γιατι αυτος στην μεταφορικη δεν μπορει να μου φερει κατι επιπλα το σαββατο το απογευμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Είμαι στη δουλειά και σας διαβάζω μέχρι να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά!

Καλημερα κι απο μενα! Κι εγω στη δουλεια αλλα δεν θα πεσω με τα μουτρα και ευτυχως που υπαρχει κι αυτο το site!

Καλημερα μολισ ξυπνησα και ανηξα στο ντινο αλλα δεν ερχεται προσ τα δω με κοιταει απο μακρια.

Καλημέρα...και εγώ στην δουλεια μέχρι να χωθώ κάτω από τα χαρτιά μου...

καλημερα καλη μου γατοπαρεα...

και γω στη δουλεια δυστυχως... το κακο ειναι οτι ο γατουλης μου ειναι μονος σπιτι...Με τα ψαρια βεβαια...

Καλημέρα σας! Πίνω καφέ και προετοιμάζομαι ψυχολογικά να αρχίσω να διαβάζω! Δίνω ένα μάθημα ιστορικής φύσης αύριο και βαριέμαι πάρα πολύ να το διαβάσω! Έχω και μία διπλωματική να τελειώσω αλλά ο καθηγητής μου είναι όλο νέες ιδέες και το βλέπω για γενάρη το πτυχίο. Αχ! Έχεις και τον Σάκη να κοιμάται τ'ανάσκελα πάνω στο κρεββάτι... κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να ήμουν γάτα!

Καλο διαβασμα Anabou. Κι εγω θα ηθελα να ημουν γατα και να μην δουλευω αλλα δυστυχως.....

Καλημερα κι απο μενα εχω την βελεντζα διπλα μου (βλεπε Περση) και κανω ενα διαλλειμα απο το μαγειρεμα Χταποδι πιλαφι και μελιτζανοσαλατα αγειοριτικη, Το πιο χαζο που επαθα σημερα ειναι οτι εσκασε μια μελιτζανα στο φουρνο την ωρα που ψηνοταν και μου κανε ενα φουρνο...αστα να πανε.Εδω πανω βροχουλα...

Το'χει πάθει η μαμά μου αυτό με την μελιτζάνα. Εγώ περνούσα από τον φούρνο την ώρα του ΜΠΑΜ και τρόμαξα γιατί δεν ήξερα ότι αυτό μπορεί να συμβεί! Καλό καθάρισμα σου εύχομαι!

Καλημέρα, αν και κοντεύει μεσημέρι.Στο σχολείο, εχω κενό τώρα και σερφάρω γενικά και αόριστα...
Οι γάτες σπίτι, φαντάζομαι ξεσαλώνουν!Τώρα που άρχισαν να παίζουν και κρυφτό, ποιος τις πιάνει!!!!Τα σκυλιά στην αυλή, μάλλον κάτω από ο υπόστεγο ή στα σπίτια τους, να μη βρέχονται, και τα ψάρια σουλατσάρουν! Ο Γιωργάκης μου στη δουλειά, το απόγευμα προς το βράδυ θα γυρίσει....

Καλημέρα κι απο μένα! Μόλις μπήκα στο γραφείο και άνοιξα να δω τι κάνετε!
Βαριέμαι να δουλέψωωωωωωωωωωωωωω :cry:

(Κίττυ, "σχολείο"; Δεν απεργείς?)
Είμαι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν απεργούμε (τουλάχιστον όχι ακομα!)

Στείλε καλέ κανα μουσακά και κατα δω μεριά; Που τρώμε όλο πίτσες και σάντουιτς!!!

Καλά περνάτε κοτίτσια! Ζηλεύω!:)

αντε τελειωσε κ αυτη η μερα ολοι στα κρεββατια σας για υπνο θα σβησω την λαμπα

αντε,καληνυχτα σε ολους!!

αντε,να προσπαθησω κι εγω να πεσω για υπνο σιγα-σιγα γιατι εχω διαβασμα παλι αυριο...αχ αυτη η εξεταστικη...:down:

καλημερα απαντες γατουλες γατοι και μη! :) ωρα για πρωινο καφε και μετα τα κεφαλια μεσα εχει και λαικη σημερα. Θα παω να χτυπηθω με τις τιμες. Τα δημοτικα εξακολουθουν απεργια και τα παιδια αμαζευτα στη γυρα για σκανδαλιες

Να΄μαστε πάλι εδώ

Καλή μέρα σας παιδιά της γάτας
Οι μικρές έφυγαν για το σχολείο, φαγητό θα μαγειρέψει η μάμα μου, υπέροχα μέχρι εδώ. Θυμάστε το χθεσινό σίδερο; Κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει. Μια εβδομάδα τώρα και δεν τελειώνει. Παλιά έλεγα ότι ο άντρας που θα παντρευτείς πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα είναι ο ιδανικός πατέρας για τα παιδιά σου. Δεν φτάνει όμως αυτό. Συμπληρώνοντας το (η εμπειρία δύο γάμων μου το επιτρέπει) εκτός απο τη παραπάνω προυπόθεση πρέπει και να θεωρεί το σιδέρωμα αποκλειστικά αντρική δουλειά, άντε γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι να το θεωρεί και αντρική δουλειά. Ελπίζω να οι επόμενες γενιές γυναικών εαν δεν το κατακτήσουν αυτό, να βρούν τα τέλεια ρούχα. Και όταν λέω τέλεια εννοώ αυτά που δεν χρειάζονται σιδέρωμα.
Ladycat: Ελπίζω να πήρες τα έπιπλα!
Για όσες δουλεύουν: Πάρτε γυναίκα για το σίδερο
Για Γιώτα: Όταν λες αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα εννοείς με καρύδι; Επίσης, το δελτίο ιώσεων πως είναι σήμερα;
Καλή και ανώδυνη μέρα να 'χετε.
Φωτούλα

Μελιτζανοσαλατα χωρις καρυδι με πρασινη και κοκκινη πιπερια ψιλοκομενη και χωρις μαγιονεζα. οι ιωσεις επιτελους ξεκουμπιστηκαν απο το σπιτι μας κατηγορησαν και ως αφιλοξενους ουτε φαι , ουτε νερο ,πηραν των οματιων τους και πανε Ευτυχως. Απεργουμε βεβαια αλλα αυτο ενταχθηκε στα συνδικαλιστικα καθηκοντα της οικογενειας:) Οσο για το σιδερο θα συμφωνησω μαζι σου Ρουχα αυτοσιδερωμενα ποτε θα υπαρξουν? τοτε θα παραδεχτω την επιστημη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back