Κάνω εγώ την αρχή έστω και καθυστερημένα.
Καλημέρα σας. Είμαι σπίτι με τη μεγάλη μου κόρη (η δασκάλα της απεργεί), το γάτο που περνάει τη γνωστή πρωινή του φάση ("δέστε πόσο ψηλα πετάω και τι ωραία που γραπώνομαι απο πόδια") και προσπαθώ να πάρω τη ρημαδοαπόφαση να σιδερώσω.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
και γω στη δουλεια δυστυχως... το κακο ειναι οτι ο γατουλης μου ειναι μονος σπιτι...Με τα ψαρια βεβαια...
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Οι γάτες σπίτι, φαντάζομαι ξεσαλώνουν!Τώρα που άρχισαν να παίζουν και κρυφτό, ποιος τις πιάνει!!!!Τα σκυλιά στην αυλή, μάλλον κάτω από ο υπόστεγο ή στα σπίτια τους, να μη βρέχονται, και τα ψάρια σουλατσάρουν! Ο Γιωργάκης μου στη δουλειά, το απόγευμα προς το βράδυ θα γυρίσει....
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαριέμαι να δουλέψωωωωωωωωωωωωωω :cry:
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν απεργούμε (τουλάχιστον όχι ακομα!)(Κίττυ, "σχολείο"; Δεν απεργείς?)
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά περνάτε κοτίτσια! Ζηλεύω!

ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε,να προσπαθησω κι εγω να πεσω για υπνο σιγα-σιγα γιατι εχω διαβασμα παλι αυριο...αχ αυτη η εξεταστικη...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ωρα για πρωινο καφε και μετα τα κεφαλια μεσα εχει και λαικη σημερα. Θα παω να χτυπηθω με τις τιμες. Τα δημοτικα εξακολουθουν απεργια και τα παιδια αμαζευτα στη γυρα για σκανδαλιεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή μέρα σας παιδιά της γάτας
Οι μικρές έφυγαν για το σχολείο, φαγητό θα μαγειρέψει η μάμα μου, υπέροχα μέχρι εδώ. Θυμάστε το χθεσινό σίδερο; Κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει. Μια εβδομάδα τώρα και δεν τελειώνει. Παλιά έλεγα ότι ο άντρας που θα παντρευτείς πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα είναι ο ιδανικός πατέρας για τα παιδιά σου. Δεν φτάνει όμως αυτό. Συμπληρώνοντας το (η εμπειρία δύο γάμων μου το επιτρέπει) εκτός απο τη παραπάνω προυπόθεση πρέπει και να θεωρεί το σιδέρωμα αποκλειστικά αντρική δουλειά, άντε γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι να το θεωρεί και αντρική δουλειά. Ελπίζω να οι επόμενες γενιές γυναικών εαν δεν το κατακτήσουν αυτό, να βρούν τα τέλεια ρούχα. Και όταν λέω τέλεια εννοώ αυτά που δεν χρειάζονται σιδέρωμα.
Ladycat: Ελπίζω να πήρες τα έπιπλα!
Για όσες δουλεύουν: Πάρτε γυναίκα για το σίδερο
Για Γιώτα: Όταν λες αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα εννοείς με καρύδι; Επίσης, το δελτίο ιώσεων πως είναι σήμερα;
Καλή και ανώδυνη μέρα να 'χετε.
Φωτούλα
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για το σιδερο θα συμφωνησω μαζι σου Ρουχα αυτοσιδερωμενα ποτε θα υπαρξουν? τοτε θα παραδεχτω την επιστημηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool