Ismini
Διάσημο μέλος
Ασπασία περαστικά! Αν και άρωστη ζηλεύω που πήρες αναρωτική!
Ελένη τι όμορφη γάτα η κουτσή Μαρία! Σαν Μαιην Κουν είναι!
Αιώρα τη γλύτωσε τη στείρωση η Όπρα?
Νότα δεν είχες πει ότι θα βάλεις το γάτο στο ενυδρείο? Γατοψαρο?!!!!
Και τωρα ένα άσχετο: Σύντομα θα βάλω νέες φώτο του Βαλεντίνο (απέχτησα ψηφιακή!!!!). Σα θρεφτάρι έγινε! Τεράστιος!
Γιώτα στείλε τα ασιδέρωτα στην πεθερά μου. Παραπονίεται ότι δεν της δίνουμε πολλά και δεν έχει τι να κάνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Το πρόβλημα είναι ότι θα χρειαστεί να τα στέλνεις και να τα ξαναπαίρνεις με κούριερ.
Εντομεταξύ σιδερώνει άψογα. Μόνο σε ξενοδοχεία έχω δει τέτοιο σύστημα σιδερώματος και διπλώματος. Εμείς στην απελπισία να της δώσουμε δουλειά της δίνουμε και τα σεντόνια που μέχρι τώρα ποτέ δεν σιδέρωνα. (Σιγά μην κάτσω να σιδερώνω και σεντόνια....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισμινι ερχομαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σήμερα είναι η πρώτη φορά μετά από 3 μέρες που ξύπνησα χωρίς πυρετό. Για την ακρίβεια ξύπνησα με υποθερμία 35,5!!! Η αδελφή μου λέει ότι μια ψυχανωμαλία την έχω ακόμα και στην αρρώστια μου!
Κατά τ'άλλα ακόμα δεν μπορώ ν'αναπνεύσω κι έχω και όλα τα συμπτώματα που λεέι το άρθρο του Θανάση για την ιγμορίτιδα. Πονάει τό κεφάλι μου, τα μάτια μου και όλα τα πάνω δόντια. Δεν μπορώ ούτε να φάω. Τη βγάζω με σουπίτσες. Καλά να πάθω όμως, γιατί είμαι κρυομένη από αρχές Γενάρη και το έπαιζα άνετη ότι και καλά εγώ δεν πάω σε γιατρό, και την πάτησα. Μου γύρισε σε ιγμορίτιδα. Απ'την άλλη στο άρθρο λέει ότι για την ιγμορίτιδα φταίει και η αλλεργική ρινίτιδα.
Μάλλον θα πρέπει να πάω και σε αλλεργιολόγο να δω τι θα κάνω με την αλλεργία στο γατούλη μου. Αν και μου φαίνεται χαζό το να είμαι αλλεργική στον Χιονούλη μου. Πώς μπορεί κάποιος να είναι αλλεργικός σ'ένα τόσο γλυκό και τρυφερό πλασματάκι?
Τώρα που είμαι άρρωστη δεν ξεκολάει από δίπλα μου. Όλη την ώρα με γλείφει και μου τρίβεται. Αν και σήμερα που με είδε μάλλον λίγο καλύτερα μου έκοψε και 2-3 δαγκωνίτσες
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Στενοχωριέμαι μόνο που θα αφήσω τα γατούνια μου για 10 ημέρες...
anabou
Διάσημο μέλος
! Την παρασκευή θα φύγουν και οι γονείς
! Πάει το ξενοδοχείο ερήμωσε! Επιτέλους! Έχω ένα κεφάλι καζάνι σήμερα γιατί οι επισκέψεις ξεκίνησαν από τις 8.30. Ήρθε και ο παππούς και ρωτούσε τον ξάδερφο για κάτι εξετάσεις του... και ως γνωστόν ο παππούς δεν πολυακούει... οπότε καταλαβαίνετε! Μετά άρχισε να του λέει και την ιστορία της ζωής του, οπότε το πήρα απόφαση ότι σήμερα δεν είναι η μέρα μου και σηκώθηκα!Ασπασία, υπομονή θα περάσει!
Σαρδέλα κούκλα η κουτσή Μαρία!
Χουζούρη γι'αυτό το ταξίδι νομίζω αξίζει τον κόπο να τα αποχωριστείς τα καμάρια σου!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτάει τις αντιδράσεις σου για να διαπιστώσει την κατάσταση σου.Τώρα που είμαι άρρωστη δεν ξεκολάει από δίπλα μου. Όλη την ώρα με γλείφει και μου τρίβεται. Αν και σήμερα που με είδε μάλλον λίγο καλύτερα μου έκοψε και 2-3 δαγκωνίτσες![]()
Όταν σε δει τελείως καλά θα σε γεμίσει δαγκωνιές από τη χαρά του
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γρήγορα να ετοιμάσω το Betadine!!!Κοιτάει τις αντιδράσεις σου για να διαπιστώσει την κατάσταση σου.Όταν σε δει τελείως καλά θα σε γεμίσει δαγκωνιές από τη χαρά του
![]()

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
έτσι έκανε και η δικιά μου, όταν ήμουν άρρωστη με γρίπη και πυρετό. Όταν κρύωνα, ερχόταν και καθόταν στο σώμα μου
. Όταν καιγόμουν, έφευγε μακριά μου
και με κοίταγε από 1 μέτρο μακριά μου. Όταν κοιμόμουν ερχόταν και κοιμόταν δίπλα μου
.Όταν έγινα καλά, από την χαρά του κυνηγούσε τα ποδιά μου όταν περιπατούσα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Μάριελ, σ'ευχαριστώ για την πρόσφορα.Εννοείται ότι θα σε χρειαστώ..
Νερίνα, τώρα που κάθομαι, στείλε και από δω τίποτα για σιδέρωμα...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρει κανείς εάν γέννησε η Gemini;![]()
Εκείνο το μικρό η Νιάου που κοπροσκυλάει; Ελπίζω να μη κόλλησε τίποτα.![]()
Hταν εγκυος η Gemini;;;
Εγω γιατι δεν το ηξερα;;;;
Δεν καταλαβα
Ποιο μικρο;;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι ήταν έγκυος η Gemini τώρα λογικά πρεπει να έχει γεννήσει αλλά έχει καιρό να μπει να μάθουμε νέα της.Hταν εγκυος η Gemini;;;Εγω γιατι δεν το ηξερα;;;;
![]()
![]()
Δεν καταλαβα![]()
Ποιο μικρο;;;;;;
Τι ποιο μικρό βρε μικρό? Για σένα λέει η Νερίνα.
Είπαμε Φένια μου είσαι ψηλή και ξεγελάς στο μάτι, αλλά ότι είσαι μικρό είσαι. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είσαι η πιο μικρή στο forum

Ουφ, σημερα πηγα με μια συμφοιτητρια μου στο νηπιαγωγειο για θεατρικο παιχνιδι...
Ζωγραφισαν τα παιδακια και μας εδωσαν τις ζωγραφιες τους να τις κρατησουμε. Εμεις θα τις βαλουμε στην εργασια, αλλα μετα θα τις παρουμε πισω.
Σας ευχαριστω πολυ για την κουτση μαρια. Παρολο που ειναι κουτση, ειναι ολοζωντανο γατι και πολυ χαρουμενη!
Σημερα το βραδυ θα κανουμε στην δουλεια παρτυ μασκε!!!
Ασπασια, περαστικα!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ήταν έγκυος η Gemini τώρα λογικά πρεπει να έχει γεννήσει αλλά έχει καιρό να μπει να μάθουμε νέα της.
Τι ποιο μικρό βρε μικρό? Για σένα λέει η Νερίνα.Είπαμε Φένια μου είσαι ψηλή και ξεγελάς στο μάτι, αλλά ότι είσαι μικρό είσαι. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είσαι η πιο μικρή στο forum
![]()
![]()
![]()
Α!οκ!
Οκ! Βασικα δεν εννουσα αυτο...
Αυτο το μικρο, η Νιαου που κοπροσκυλαει; Ελπιζω να μην κολλησε τιποτα.
Τοτε το κοπροσκυλαει τι σημαινει;;;
Και γιατι να μην κολλησα τιποτα; Απο που να κολλησα; Γιατι;
Μπερδευτηκα
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναρωτιέται που άργησες να φανείς στο φόρουμ, και αστειεύεται με το θάρρος της οικειότητας που έχετεΤοτε το κοπροσκυλαει τι σημαινει;;;![]()
Εννοεί ότι ελπίζει να μην κόλλησες κανέναν ιό να μην αρρώστησες. Κάποια μέλη του φόρουμ ταλαιπωρούνται από διάφορα, και όπως λέγαμε για τη Νερινα μην τυχόν κι αρρώστησε έτσι το λέει κι αυτή.Και γιατι να μην κολλησα τιποτα; Απο που να κολλησα; Γιατι;Μπερδευτηκα
![]()
![]()
Δεν δε είδα στο "....καλημέρα..." και επειδή δε μπαίνω συχνά ρώτησα μήπως αρρώστησες, επειδή κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.
κοπροσκυλάω: γυρίζω σαν αδέσποτο σκυλί, χρησιμοποιείται σαν αστείο συνήθως, χωρίς αυτό να αποκλείει και άλλες χρήσεις. Η δική μου η πρόθεση αφορά την αστεία του εκδοχή. Την ανησυχία μου εκδήλωσα. Εάν σε ενόχλησε συγνώμη, είναι και δικό μου λάθος γιατί έχει ξανασυμβεί να σε δυσκολέψει ο τρόπος γραφής μου. Υπόσχομαι να μη ξανασυμβεί.
Επαναδιατυπώνοντας ορθά το ερώτημα γράφω: Αγαπητή Φένια ελπίζω να μην κόλλησες καμία ίωση. Έστω και άν το έχεις απαντήσει για να αποκαταστήσουμε την ορθότητα των πραγμάτων.

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νέα από το γάτο της μαμάς δεν έχουμε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool