aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νότα γι'αυτό τον κράτησα, γιατί ταιριάζει με την διακόσμιση!!!να τον χαίρεσαι Ασπασία. Νομίζω ότι ταιριάζει "σαν μπιμπελό" όπως είναι με τον υπόλοιπο χώρο. Ηρθε και έδεσε![]()
Νερίνα κουράγιο! Απόκριες είναι, θα περάσουν....
Θα πάτε πουθενά? Εμείς θα φύγουμε 3ημερο ίσως και παραπάνω για Κεφαλλονιά. Σχεδόν κάθε χρόνο πάω για Καρναβάλι εκεί. Την Κυριακή έχει παρέλαση με άρματα (όχι τίποτα σοβαρό βεβαια!) στο Αργοστόλι αλλά και στο Λιξούρι. Εγώ θα επιμείνω Αργοστόλι όπως πάντα!
Τον Χιόνη δεν θα τον πάρω μαζί, θα τον αφήσω εδώ αφού θα έχει παρέα την μητέρα μου. Σκέφτομαι να τον ξεβολέψω για 3-4 μέρες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω μόνο να καταφέρω να κλεισω όλες τις εκκρεμότητές μου στο γραφείο για να φύγω ήσυχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι την περνάω στο ντούκου αυτή τη γιορτή (των ερωτευμένων όχι του γάτου) γιατί μου φαίνεται ολίγον σαχλή.....
Σήμερα έχει στάση το ΜΕΤΡΟ και θα ξεκινήσει από τις 4.00... Πάλι για shopping με βλέπω, για να περάσει η ώρα....
Ασπασία όντως ο Χιόνης ταιριάζει με το υπόλοιπο υπνοδωμάτιο!
Εαν 'ηταν σε άλλη απόχρωση θα αποτελούσε παραφωνία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
Εγώ φεύγω αύριο το πρωί για Νέα Υόρκη! Έφτασε επιτέλους η μέρα!
Ελπίζω μόνο να καταφέρω να κλεισω όλες τις εκκρεμότητές μου στο γραφείο για να φύγω ήσυχη!
Bon voyage, Βικτώρια! Μην ανησυχείς, όσες εκκρεμότητες κι αν έχεις, σίγουρα θα τις ξεχάσεις με το που θα μπεις στο αεροπλάνο. Κοίτα να περάσεις καλά και ... ψάξε και για καμιά νέα ποικιλία γατόχορτο!!!
(ο Mr Chouzouris μου είχε δώσει παλιά κλωναράκι από γατόχορτο που είχες φυτέψει από σπόρους εισαγωγής, κι έχει πιάσει μια χαρά!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Χιόνης είναι πράγματι ασορτί όχι μόνο με το υπνοδωμάτιο αλλά και με το υπόλοιπο σπίτι (άσπροι δερμάτινοι καναπέδες, άσπρα γούνινα ριχτάρια κλπ.). Προσοχή στη λεπτομέρεια: γάτος ασορτί με το ντεκόρ! Τώρα που το ξανασκέφτομαι το γκριφόν γίγας που είχα ήταν ζαχαρί και ένα καναρίνι μου, ο Μήτσος με τ'όνομα, λευκό.

Mika
Δραστήριο μέλος
Ο γάτος σου Ισμήνη μπορεί να μην είναι ράτσας, αλλά είνια γάτος με ονοματεπώνυμο!!!![]()
![]()
![]()
Ο Χιόνης είναι πράγματι ασορτί όχι μόνο με το υπνοδωμάτιο αλλά και με το υπόλοιπο σπίτι (άσπροι δερμάτινοι καναπέδες, άσπρα γούνινα ριχτάρια κλπ.). Προσοχή στη λεπτομέρεια: γάτος ασορτί με το ντεκόρ! Τώρα που το ξανασκέφτομαι το γκριφόν γίγας που είχα ήταν ζαχαρί και ένα καναρίνι μου, ο Μήτσος με τ'όνομα, λευκό.![]()
![]()
![]()
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα να περάσεις καλά και ... ψάξε και για καμιά νέα ποικιλία γατόχορτο!!!(ο Mr Chouzouris μου είχε δώσει παλιά κλωναράκι από γατόχορτο που είχες φυτέψει από σπόρους εισαγωγής, κι έχει πιάσει μια χαρά!)
Χαχαχα

Τώρα που το λες όμως, θα κοιτάξω μήπως βρω σε χοντρική σπόρους catnip ώστε να στείλω σε όποιον-όποια από εδώ θέλει!!!
Σημερα εχω διαβασμααααα.....
Βικτωρια, τυχερη, καλα να περασεις!

Ασπασια, που να παμε???Εγω δουλευω την καθαρα δευτερα!
Αλλα, θα φυγω και εγω...το Πασχα!
Χθες κλεισαμε εισητηρια!
Φροσω, ξερεις που θα παω???

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ φεύγω αύριο πάω ένα τριημεράκι να χαλαρώσω, αλλά εγώ εδώ κοντά! Εύβοια! Αν αύριο δεν καταφέρω να μπω (διότι έχω διάφορα τρεξίματα) σας εύχομαι από τώρα Καλά Κούλουμα!
ΥΓ: 3 μέρες χωρίς ιντερνετ και Mycat....θα πάθω στέρηση!!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ γι'αυτό παίρνω πάντα το laptop μαζί! Εδώ το πήρα Σαουδική Αραβία, Κεφαλλονιά δε θα το πάρω?ΥΓ: 3 μέρες χωρίς ιντερνετ και Mycat....θα πάθω στέρηση!!!!!!![]()
Μόνο που εκεί δεν έχουμε ADSL και κατά συνέπεια το internet είναι πολύύύύύ αργό και μου σπάει τα νεύρα...

Το κακό στο ταξίδι είναι, ότι ενώ έχω υπόλοιπο άδειας από περυσι 7 εργάσιμες και θα ήθελα να τις πάρω όλες μέχρι τέλος του μήνα και να ξεκουραστώ, ο Κώστας έχει δουλειά και δεν μπορεί να καθήσει πέρα από την Τετάρτη. Έτσι τους ζήτησα 2 μέρες άδεια, Τρίτη και Τετάρτη και μου είπαν δεν ξέρουμε, θα δούμε κλπ. Ενώ θα είναι εδώ και η άλλη κοπέλα κι ενώ το boss θα λείπει για δουλειές Θεσαλονίκη και δε θα με χρειάζεται! Δεν πειράζει όμως, Έχω κλείσει μόνο για να φύγω και μέχρι ν'αποφασίσουν να μου απαντήσεουν δεν θα βρίσκω πλοίο για επιστροφή την Καθαρά Δευτέρα οπότε πρόβλημά τους!!!
Σπάσιμο νεύρων αυτοί? Σπάσιμο νεύρων κι εγώ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το ιδιο επαθα και εγω στη Χιο.Το μόνο κακό είναι ότι εκεί δεν έχουμε ADSL και κατά συνέπεια το internet είναι πολύύύύύ αργό και μου σπάει τα νεύρα...![]()
Το κακο ειναι οτι αμα εχεις συνηθησει με μεγαλυτερη ταχυτητα ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο!

anabou
Διάσημο μέλος
Κι εγώ στην Ρόδο δεν έχω adsl και είναι πολύ εκνευριστικό το dial up.
Βικτώρια καλό ταξίδι και να περάσεις τέλεια! Βγάλε και καμμιά φωτογραφία να έχουμε να θαυμάζουμε!
Ασπασία καλά να περάσεις στην Κεφαλλονιά!
Καλά να περάσετε και όσοι άλλοι πάτε κάπου για 3ήμερο.
Εγώ θα είμαι home alone με τον Σάκη και το παρτσακλό γκριφόν της θείας μου. Θεία και παππούς φεύγουν αύριο για Κιλκίς προς έτερη θεία.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και να το πάρω...τι θα καταλάβω...Εγώ γι'αυτό παίρνω πάντα το laptop μαζί!
Εσείς διαμαρτύρεστε που έχετε αργή σύνδεση...εγώ εκεί που πάω δεν έχουμε τηλέφωνο!!!
Τώρα τελειώσαμε το σπίτι και επειδή είναι εξοχικό αποφασίσαμε οτι δεν θα βάλουμε τηλ. Σε τελική όλοι έχουμε κινητά και εκτός αυτού όταν πάμε εκεί είναι για να ξεφύγουμε και να ξεκουραστούμε και δεν θέλουμε να μας ενοχλούν!!!
Πάντως θα μου λείψετε τόσες μέρες...

rotonda
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ φεύγω αύριο πάω ένα τριημεράκι να χαλαρώσω, αλλά εγώ εδώ κοντά! Εύβοια!
Θα πάρεις και τα "παιδιά" μαζί ή δήλωσαν εναντίον του χαρταετού;
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε… θα τραγουδάνε οι πειρατές το ΄΄Πέρα στους πέρα κάμπους όπου είναι οι ελιές είναι ένα μοναστήρι που πάνε οι κοπελιές τριαααλαλαλααα λαλαλα λαλα λαααα΄….΄΄καθότι θα συμμετέχουμε στο τοπικό καρναβάλι με το ευφάνταστο και πρωτότυπο θέμα, "πειρατές της Καραϊβικής", στη μέση του κάμπου τώρα μιλάμε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool